Севиля иска да се подсили с хърватски национал
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Борна Соса е попаднал в радара на андалусийци

Левият краен бранител на Щутгарт и хърватския национален отбор – Борна Соса, може да премине в Севиля, съобщава Фабрицио Романо. В момента се водят преговори между двете страни и се очаква андалусийци да изпратят официалната си оферта до края на седмицата. Те ще опитат да привлекат Соса на постоянен трансфер, тъй като Щутгарт не се интересуват от предложения за наем.

Соса е сред обещаващите таланти, които трябва да се превърнат в новото златно хърватско поколение и да поемат щафетата от ветерани като Лука Модрич и Иван Перишич. Той направи силно представяне на Световното първенство в Катар през зимата, което накара доста клубове да започнат да го следят.

Най-бързи в преговорите обаче за момента са Севиля. Андалусийци спешно се нуждаят от ляв бек, тъй като те продадоха Людвиг Аугустинсон на Андерлехт, върнаха Алекс Телеш на Манчестър Юнайтед и се очаква да се разделят и с Маркос Акуня, от който пък се интересува английския Астън Вила. Очаква се на Севиля да са им нужни около 20 милиона евро, за да си осигурят подписа на Соса.