Приятели? Играчите на Борусия са на седмото небе, че Белингам го няма
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Изглежда характерът на младока е създавал проблеми в съблекалнята

Днес немското издание “Bild” публикува любопитна информация, в която те твърдят, че играчите на Борусия Дортмунд се радват, че Джуд Белингам е напуснал клуба. Според изданието причината за това е бил факта, че Белингам е говорел надменно на съотборниците си и често е влизал в пререкания с тях. Според някои играчи той винаги е бил в лошо настроение, което създавало лоша атмосфера в съблекалнята.

Поведението на Белингам може да бъде забелязано в един от двубоите от миналия сезон, когато той се развиква на Нико Шулц след сгрешено подаване. Англичанинът грубо наругава Шулц, което не е прието добре от съотборниците му.

Съотборниците на Белингам също твърдят, че той винаги е искал да бъде център на вниманието и когато това не е било така той е бил доста недоволен. Това можело да се забележи най-вече в периода, в който Ерлинг Халанд играеше на “Сигнал Идуна Парк”, тъй като тогава светлината на всички прожектори бе насочена към него, а не към Белингам.

Дали нападките на играчите на Борусия са основателни, най-вероятно ще разберем съвсем скоро. Това ще се случи след като Белингам се впише в отбора на Реал Мадрид и покаже истинския си характер. Може би обаче той няма да има подобни проблеми на “Бернабеу”, тъй като манталитета в тима на Реал е доста по-различен от този в Борусия.