Нямат спирка! Ал Хилал направи пореден трансферен удар
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Александър Митрович напуска Фулъм и английския футбол

Ръководството на Ал Хилал завърши трансфера на нападателя на Фулъм Александър Митрович, съобщи Руди Галети. Все още не е ясна сумата, която клубът е платил за него, но тя едва ли ще бъде малка, тъй като сърбинът бе звездата на Фулъм и “котиджърс” не искаха да се разделят с него.

С трансфера на Митрович, атакуващото трио на Ал Хилал изглежда много заплашително. То най-вероятно ще включва Малкъм по левия фланг, Неймар по десния и Митрович в центъра на атаката. Това трио може да създаде сериозни главоболия не само на защитниците в Саудитска Арабия, но и на много от онези, които играят в топ първенствата на Европа. Поради тази причина Ал Хилал за момента е фаворит за спечелването на шампионата за втора поредна година.

Доста други клубове от Саудитска Арабия също изграждат звездни селекции през това лято, но за момента проектът на Ал Хилал изглежда най-завършен. Клубът разполага с топ играчи на не твърде висока възраст на почти всяка една позиция, което ги прави страшилище за техните съперници. Не далеч от тяхното ниво обаче са също Ал Насър, Ал Итихад и Ал Етифак, които също разполагат с класни играчи. Те обаче ще трябва още да се потрудят на трансферния пазар, за да достигнат нивото на Ал Хилал.