Ман Сити подготвя нова оферта за Пакета
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Гражданите" са твърдо решени да привлекат бразилеца

Ръководството на Манчестър Сити е приготвило нова оферта за халфа на Уест Хям Юнайтед – Лукас Пакета, която ще изпрати в следващите дни. Очаква се предложението да бъде на стойност 80 милиона британски паунда. “Гражданите” не очакват то да бъде прието, тъй като Уест Хям заяви, че дори няма да разглежда предложения на стойност по-ниска от 85 милиона. С тази оферта Сити цели да покаже на “чуковете”, че те нямат намерение да плащат космическа сума за бразилеца, която да надценява качествата му.

Уест Хям обаче осъзнава положението на Сити и знае, че Гуардиола е притиснат до стената и се нуждае от нов халф. Причината за това е тежката контузия, която Кевин Де Бройне получи в дебютния мач от кампанията. По всяка вероятност той ще пропусне голяма част от сезона, поради което Пеп иска да се подсигури с нов полузащитник. Именно поради тази причина Уест Хям може да се опита да изкопчи няколко милиона в повече от “гражданите”, които за момента нямат план Б.

Пакета е отворен към трансфер в Сити. Той иска да участва в Шампионска лига и да се опита да спечели трофея. Неговият глад за отличия и този на другите нови на “Етихад” ще тласка останалата част от състава да не забавят темпото след блестящата кампания, която записаха миналия сезон.