Рой Кийн: “Юнайтед се плаши от титлата!”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Бившият халф на Червените дяволи смята, че играчите на Солскяер нямат манталитет на победители

Известният с пиперливия си език легендарен полузащитник на Манчестър Юнайтед Рой Кийн отново нападна играчите на Червените дяволи.

Този път гневът на бившия ирландски национал се стовари върху хората на Оле Гунар Солскяер след нулевото равенство с Арсенал.

“В последните няколко месеца те печелеха мачове дори и да не играеха добре,” коментира Кийн. “Но изведнъж, в последните три или четири седмици, когато стигнаха върха, хората започнаха да се питат могат ли да спечелят титлата, могат ли да се борят с Манчестър Сити.

“По всичко изглежда, че играчите на Юнайтед се изплашиха от предизвикателството и си казаха „все още не сме готови за това”

“Оле продължава да говори за тези играчи, казвайки „те са победители, те са победители”. Е, хайде де, покажете го. Това е Манчестър Юнайтед! Подписваш, за да печелиш мачове и трофеи.”

Самият Солскяер заяви след ремито с Артилеристите, че е останал впечатлен от представянето на своите.

“Мисля, че влязохме в мача по правилния начин,” заяви норвежецът. “Доминирахме през първото полувреме, владеехме повече топката. Имахме и чудесни шансове за гол, особено през второто полувреме.”