Легенда на Ман Юнайтед поиска да се отнеме лентата на Фернандеш
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Тен Хаг все още не знае коя е най-добрата му единайсеторка, а на Бруно трябва да бъде отнета капитанската лента", смята Рой Кийн.

Легендата на Манчестър Юнайтед Рой Кийн не спести критиките си към футболистите на “червените дяволи” и тяхното представяне по време на сблъсъка срещу Манчестър Сити.

Кийн изказа негативен коментар още срещу мениджъра Ерик тен Хаг и капитана Бруно Фернандеш след поражението с 0:3 от “гражданите”.

“Ерик тен Хаг все още не знае коя е най-добрата му единайсеторка. Главата му се върти от всички проблеми, които има в Манчестър Юнайтед. Откъде да започнеш и къде да свършиш? Отбраната, физиката, навсякъде има проблеми. Той ще има нова безсънна нощ”, заяви Кийн.

“Манчестър Сити не бяха в най-добрата си форма, но сега просто си играеха с Манчестър Юнайтед. Двата отбора са на различни нива. Съчувствам на играчите на Манчестър Юнайтед. Те не са на ниво в нито един аспект – технически, тактически, физически, във всяко едно отношение те са много далеч и имат дълъг път да извървят, за да се върнат там”, добави той.

“Бруно Фернандеш е пълна противоположност на това, което искате от един капитан. Първото нещо, което бих направил, е да му отнема капитанската лента. Знам, че това е голямо решение, но той просто не е подходящ материал за капитан. Фернаднеш е талантлив играч, но това, което видях днес, е той да хленчи, мрънка, вдига ръце във въздуха. Наистина не е приемливо. Когато говорите за промени в тима – на ниво борд, шефове, аз бих започнал с това, защото е нещо, което един мениджър може да направи”, сподели още Кийн.