След слабия сезон – бизнесмен води Роналдо в Байерн Мюнхен
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Португалската звезда отново е свързван с баварците

Бизнесменът Маркус Шон се опитва да направи сделка, която може да финансира преминаването на Кристиано Роналдо в Байерн Мюнхен през идното лято. Португалската звезда сключи договор с Ал Насър в средата на сезона, след като си тръгна от Манчестър Юнайтед.

Роналдо е вкарал 13 гола за новия си клуб, който е втори в лигата на Саудитска Арабия, но бившият футболист на Реал Мадрид не изглежда щастлив в Ал Насър и се спекулира, че ще се завърне в Европа.

Байерн беше свързван с Кристиано и през миналата година, но изпълнителният директор на германския колос Оливер Кан изключи подобен вариант. Сега обаче пред Байерн се открива нова възможност да се подсили с Роналдо.

„Би било възможно да се ангажираме да платим определена такса за негов постоянен трансфер или за наем, която би надвишила основната сума, която ще бъде определена, ако нашата компания се смята за посредник по сделката. В случай на постоянен трансфер, бихме очаквали да получим дял от печалбата от продадените фланелки, за да ограничим нашия финансов риск“, написа Шон, цитиран от баварския вестник Abendzeitung.

Бизнесменът е изпратил имейл на Кан с предложението си. Ако Кристиано Роналдо обаче премине в Байерн, той ще трябва да намали заплатата си и вече няма да е най-скъпоплатеният футболист.

През миналата година шефът в баварците Оливер Кан заяви, че Роналдо не отговаря на философията на Байерн. Дали легендарният страж ще трябва да промени мнението си предстои да разберем.