Тодор Неделев в болница след катастрофа на националите в Грузия
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Двата автобуса, презоващи футболистите ни са се блъснали

Националният ни отбор по футбол е претърпял тежка катастрофа в Грузия.

Според информациите има пострадали, а най-сериозно е състоянието на Тодор Неделев, който е приет в болница.
Тодор Неделев в болница след катастрофа на националите в Грузия 1
Халфът на Ботев Пловдив е заемал едно от най-задните места в първия автобус и затова е получил най-тежките наранявания. Според информациите, той е бил ранен от счупените стъкла, като е получил и удар в гърдите след камшичния удар при сблъсъка отзад.

Два автобуса, превозващи играчите са се сблъскали на път за хотела, където е трябвало да бъдат настанени преди мача срещу грузинците в неделя.

Тепърва от лагера се очаква да има официална информация за случилото се и състоянието на футболистите.

Полицейският ескорт пред двете возила е карал със серизна скорост, въпреки мокрия асфалт в Тбилиси. След завой на полицейската кола първият автобус рязко спира, а вторият се врязва в него.
Тодор Неделев в болница след катастрофа на националите в Грузия 2

“Българският национален отбор претърпя тежък пътно-транспортен инцидент след пристигането в Тбилиси. На път към хотела на тима шофьорът на първия от двата автобуса, превозващи състава ни, загуби контрол върху управлението на возилото, вследствие на което предизвика тежка катастрофа. След сблъсъка Тодор Неделев бе транспортиран до местна болница, където в момента преминава обстойни изследвания. Всички останали членове на отбора и щаба на българския национален отбор са добре”, ссъобщиха от БФС.

Тодор Неделев в болница след катастрофа на националите в Грузия 3