Играч на ЦСКА 1948: Щастлив съм, че залагат на мен в националния
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
" И предишният, и сегашният треньор ми гласуват доверие", доволен е Георги Русев.

Един от най-добрите футболисти на ЦСКА 1948 – Георги Русев, гостува в предаването “Домът на футбола”, където говори по редица теми, свързани с националния отбор на България, както и със ситуацията при “червените”.

“Вкарах много добър гол срещу Сърбия. Може би това беше един от най-щастливите моменти през моята кариера. Надявам се да имам още попадения. Съвсем нормално е, че премина еуфорията и мислим изцяло за първенството, защото остават мачове, в които трябва да се подготвени на 100%”, коментира Русев.

“Щастлив съм, че предишният и сегашният треньор ми гласуват доверие. Явно се справям добре, но трябва да продължа така, а даже и да давам повече от себе си, защото знаете, че националният отбор е нещо специално и винаги трябва да си готов”, продължи крилото.

“В ЦСКА 1948 редуваме добри и колебливи резултати. Трябва да се подобрим. С една серия от победи ще бъде по-добре. Винаги, като се даде повече време на треньор, е нормално идеите да бъдат възприети по-добре. Имаме си ръководство, което си преценява, не мога аз да коментирам тези неща”, категоричен бе Русев.

“Когато искаш да си водещ отбор, срещу по-голяма част от клубовете трябва да се бориш на 100% и е нормално да има напрежение. Трябва да сме готови да играем с него. Шегуваме се в съблекалнята, че много често намирам Ивайло Чочев и изглежда все едно е заучена комбинация. Надявам се да продължава да се получава”, завърши звездата на ЦСКА 1948.