Страхотна новина разкри ръководството на ЦСКА за стадиона
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Е, „армейци“, преборихме се! ЦСКА ще има свой собствен модерен стадион!", написаха от клуба.

От ръководството на ЦСКА анонсираха новината, че тимът, воден от Нестор Ел Маестро, ще доиграе полусезона на стадион “Българска армия”, където ще се проведе и сблъсъка срещу Лудогорец, който е предвиден да се играе на 10 декември.

“Червените” съобщиха, че в обозримо бъдеще ще дават повече подробности за демонтажа на “Армията”, но в зимната пауза работата по съоръжението ще стартира.

Ето какво написаха от столичния гранд в тази връзка:

“Уважаеми привърженици,

С нестихващо вълнение бихме искали да съобщим, че предприемаме следващите стъпки по пътя към голямата ни мечта.

Какво предстои?

В спешен порядък започваме тръжни процедури за разрушителни дейности на стария стадион, както и избор на строител за новото съоръжение. Няма да губим и минута без работа по проекта. Тези процедури обаче отнемат време, затова и най-доброто решение е отборът да доиграе полусезона на „Българска армия“, а в паузата съоръжението да бъде затворено и подготвено за безопасния му демонтаж.

И така отговорът на въпроса, който вълнува всички ви – последният мач на построения през 1976 г. стадион „Българска армия“ ще бъде домакинството на Лудогорец на 10.12.23 г. Ще отбележим това паметно събитие подобаващо. Очакват ви активности и изненади. Подробности ще бъдат дадени с наближаване на датата.

Предвид огромния интерес, който очакваме и на който се надяваме, от днес в продажба онлайн пускаме специални билети по случай последния мач на “Българска армия”. Всеки, закупил билет със специален дизайн онлайн, ще има възможност да го получи на касите на стадиона от петък – 08.12.23 г.

Заповядайте заедно да затворим завинаги вратите на 56-годишния стадион.

Е, „армейци“, преборихме се!

ЦСКА ще има свой собствен модерен стадион!”

Още спортни новини днес