Пари Сен Жермен ще задържи португалски национал
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Френският гранд ще плати 80 млн. евро, за да задържи Гонсало Рамос

Пари Сен Жермен потвърди, че е активирал клауза за привличането на Гонсало Рамос с постоянен трансфер от Бенфика. В момента футболистът играе под наем във френския гранд, като през този сезон има 15 двубоя с 2 гола и 1 асистенция.

Клаузата за закупуването на Рамос е на стойност 80 млн. евро, които френският първенец ще плати на португалския клуб за пълните права на футболиста, който вече има подписан договор до 2028 г.

С изявите си за Бенфика, Рамос отбеляза 27 гола в 47 мача и хвана окото на много европейски клубове, но френският гранд се пребори за подписа му.

В ПСЖ, Гонсало Рамос е изправен пред сериозна конкуренция за върха на атаката, като другото лятно попълнение Рандал Коло Муани също се бори за позицията на центрлаен нападател. Коло Муани, който се присъедини към ПСЖ от Айнтрахт Франкфурт, също не впечатлява достатъчно като отбеляза само три гола в 11 мача.

Гонсало Рамос ще се надява да подобри представянето си за парижани, като в петък има възможност да блесне в домакинството на Монако в Лига 1.