Георги Иванов е в готовност да подаде оставка, поздрави националите
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Не ми е проблем да подам оставка", заяви Гонзо

Техническият директор на БФС Георги Иванов – Гонзо говори пред медиите след ремито на България срещу Сърбия като гост в последния мач от квалификациите за Евро 2024. България обърна своя съперник в Лесковац, но в крайна сметка двубоят завърши 2:2, след като не успяхме да запазим аванса си. Гонзо поздрави футболистите за играта и заяви, че не е проблем да си подаде оставката, като е просто един служител на БФС.

„Първо да поздравим футболистите и треньорския екип за начина, по който подредиха отбора. Според мен отборът показва потенциал и различно лице от мача с Литва. Аз от една година повтарям, че отборът има потенциал, някои не го виждат. Това са млади момчета, на които трябва време, за да направим силен отбор“, заяви бившият голаджия на Левски.

„Ние поставихме една основа. Някои хора не виждат основата, но имаме добра основа за следващия цикъл. В този цикъл квалификации за Европейското – Сърбия и Унгария бяха сериозни отбори, виждате с какви футболисти разполагат. На нас ни трябват време, за да изградим отбор. Тази една година, в които градихме отбор, опитвахме да трупаме точки, тя бе трудна. Треньорския екип на Илиан Илиев показа как трябва да се прави“, добави Гонзо.

„Не искам да говоря за Кръстаич – Илиан Илиев направи промяна на схемата. Една от причините – българските отбори играят с четирама защитници, когато идваха в националния те трябваше да си променят нагласите за няколко дни, тъй като националния тим играеше с трима. Илиан успя да промени отбора и резултатите го показват“, заяви Гонзо.

“Ние работим добре и много хора не могат да го видят. Много хора не знаят какво сме направили за българския футбол. За мен не е проблем и днес да си подам оставката и да си тръгна. Аз съм служител на БФС“, каза Георги Иванов.

Още спортни новини онлайн от 7sport