В Сърбия все още коментират равния с България
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Подарихме им два гола, а след това трябваше да се борим за резултат", обяви Драган Стойкович за изминалия двубой с "трикольорите".

Националният селекционер на Сърбия – Драган Стойкович, даде мнението си за изминалите квалификации за класиране на Европейското първенство през следващата година, което ще се проведе в Германия.

Съседите ни си осигуриха класиране за големия форум, а в последния кръг на квалификациите отборът им завърши наравно 2:2 срещу “лъвовете”, водени вече от Илиан Илиев.

“Може би доброто настроение малко пострада след равенството с българите. Ако бяхме победили – ситуацията щеше да бъде малко по-различна”, заяви Стойкович в интервю пред сръбското издание “Mozzartsport”.

“Моята цел като треньор беше точно това – да извърша два цикъла в квалификациите за Световното и за Европейското първенство. И успяхме. Сърбия постигна огромен успех, за който едва по-късно ще се види колко е важен, а който не иска да го признае, това си е негов проблем”, добави специалистът.

“Можем да се справим по-добре в сравнение с мача срещу България. Тези квалификации бяха малко по-различни. Създадено бе мнение, правилно или не, че това е лесна група. Смятам, че няма лесни групи, че всеки противник трябва да се уважава. Защото, ако мислите, че ще бъде лесно, ще бъдете в голяма беда”, анализира наставникът.

“Играта не беше на ниво, съгласен съм с това. Когато говорих с играчите за това, особено сега след мача с България, те казаха същото. На практика им подарихме два гола, а след това трябваше да се борим за резултат”, коментира Драган Стойкович.