Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид научиха цената на трансферна цел
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Реал Сосиедад ще поиска 40 милиона евро, за да продаде 27-годишния централен защитник Робин Льо Норман

Защитникът на Реал Сосиедад – Робин Льо Норман, е сред най-популярните имена на трансферния пазар, пише медията Fichajes. Световни грандове като Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид имат желание да подпишат с 27-годишния централен защитник.

Междувременно стана ясно, че отборът на Реал Сосиедад ще поиска около 40 милиона евро, за да се раздели със своя защитник. Робин Льо Норман направи страхотен прогрес, откакто се присъедини към Реал Сосиедад от френския клуб Брест през юли 2019 г. Снажният бранител прекара юношеските си години в родината, но стана популярен, след като се премести в Испания. Футболистът на Реал Сосиедад се утвърди като един от най-добрите защитници в Ла Лига.

27-годишният футболист трябваше да изчака, преди да заиграе и на международната сцена, като Испания му даде шанс за изява през тази година. Льо Норман вече е изиграл над 200 мача за клбуния си тим Реал Сосиедад, като има пет гола и шест асистенции.

Прогресът на играча не остава незабелязан, като той привлече вниманието на много клубове от висок ранг. Новини през тази година свързваха централния защитник на Реал Сосиедад с много тимове от Висшата лига, като Манчестър Юнайтед наскоро се присъедини към надпреварата за подписа му. Що се отнася до интереса от Испания, Робин Льо Норман привлече вниманието на Реал Мадрид и предстои да видим как ще се развие битката за подписа му.