Треньорът на Копенхаген впечатлен от физическата форма на тима
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Трябва да поздравя екипа, който всеки ден се грижи за кондиционната подготовка на играчите"

Наставникът на ФК Копенхаген Йес Торуп поздрави кондиционния щаб на тима за отличната физическа форма на футболистите от началото на сезона. Датският тим имаше тежък мач в Пловдив срещу Локомотив в третия предварителен кръг на Лига на конференциите, който завърши 1:1.  Вчера играчите на Торуп не показаха признаци на умора и спечелиха убедително с 4:2 в дербито срещу Брьондби.

“Резултатът от първия мач в Пловдив е добър и имаме отлични шансове да продължим напред в Европа. Беше тежко гостуване, но в мача срещу Брьондби нямаше и следа от физическа умора, за което трябва да поздравя екипа, който всеки ден се грижи за кондиционната подготовка на играчите”, споделя треньорът на тима.

Копенхаген показва офанзивна и резултатна игра, но в отбора продължаватр да търсят нов нападател на трансферния пазар. Тимът е добре комплектован в отбрана, но ще има нужда от вариативност в предни позици, ако продължи да играе в Европа, пишат медиите в Дания.

“Имаме добър отбор, но ако трябва да играем три мача всяка седмица, трябва да имаме дълга скамейка и да правим ротации. Трябва ни още един нападател, който да засили конкуренцията в предни позиции”, допълва Торуп.

Снимка: Lap.bg