Winbet прогнозира успех за Черно море в “дербито на Варна”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Както за Черно море, така и за Спартак победата е на всяка цена

Пълни трибуни на стадион “Тича”, феноменална атмосфера като за дерби и много здрава битка за всяка педя терен. Това са очакванията на футболните запалянковци за 95-то издание на “дербито за Варна” днес между Черно море и Спартак.

Началният час на дербито е 17:45, а часове по-рано важността на този двубой ще бъде демонстрирана със шествия, които организират агитките на двата тима. Днес Варна ще е футбол! И за домакини, и за гости победата е на всяка цена. Първо, защото това е дербито на Варна и победата ще донесе престиж и второ, защото успехът ще означава много и за двата тима в посока целите, които преследват.

Победата за Черно море ще позволи на тима да се държи максимално близо до четвъртото място преди оформянето на Първа група, а дори и ще може да форсира за третото при плейофите. Както и да свърши този мач за гостите от Спартак, резултатът няма да промени мястото им в таблицата преди оформянето на третата група, като те ще влязат в последната фаза на първенството на 16-то място, но имат голяма нужда от точки, за да са максимално близо до Хебър и Пирин във временното класиране, тъй като надеждата за оцеляване минава през задължителни победи в директните двубои с тях.

Winbet дава коефициент за успех на Черно море от 1.45 срещу 7.50 за победа на “соколите”, а ставката за второ реми между тези два съперника през сезона е 4.50.