Илиан Илиев: Бяхме по-добрият отбор, съжалявам за играчите
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Това ни е стара слабост да не можем да затваряме мачовете", призна опитният наставник.

Старши треньорът на Черно море и нов селекционер на България – Илиан Илиев, сподели впечатленията си след равенството 1:1 с Хебър, а наред с това говори и за ситуацията около “лъвовете” и техния мач срещу Унгария.

“Много е разочароващо, такива мачове трудно се преглъщат, когато е трябвало да разгромиш, а накрая губиш 2 точки. Съжалявам за усилията на футболистите. Бяхме по-добрият отбор, бяха много концентрирани футболистите. Съжалявам най-много за тях. Вместо да си тръгнем с един убедителен резултат… но това ни е стара слабост да не можем да затваряме мачовете”, каза Илиев.

“Ние първото полувреме имахме 2 ситуации сам срещу вратаря, след това гола, гредата на Фернандеш. Не казвам неумение пред гола, но малко увереност може би липсва. Сашо Василев от малкия пенал 10 пъти да я ритне ще влезе, но днес не вкара. В момента мислехме само за нашите мачове на Черно море. Футболистите ги изиграха добре. Разочароващ днес завършек”, добави той.

“Естествено, че това, което се случва, влияе на всички. Надявам се в близките дни да се знае къде, как и да започнем нормално да се настройваме за мача. В такава ситуация, каквато се намира националния отбор, е много неприятно, особено когато има мачове срещу добри отбори”, сподели още Илиев, който бе обявен наскоро за нов селекционер на България.