Любо Пенев: Доволен съм, Хебър прогресира
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Много се радвам, гордея се с футболистите, с работата, която вършат всеки месец", обяви бившият селекционер на България.

Старши треньорът на Хебър Пазарджик – Любослав Пенев, направи своя анализ след изминалия мач с Черно море у дома, който завърши с драматично равенство 1:1.

“Не може точката да е с цената на три, защото три е повече от едно, а едно е по-малко от три. Характер и поведение, докато не свири съдията. Това искам от момчетата. Пак ще ги поздравя. На полувремето им обърнах внимание на 2-3 точки. Първата беше, че в днешния мач в много ситуации допуснахме технически брак. Не е логично за нашите футболисти. Приемам, че се случва, но днес прекалено много. Една предпоставка е отбор като Черно море да бъде опасен за нашата врата. Това е единствената корекция, която направих”, разкри Пенев.

“Много се радвам, гордея се с футболистите, с работата, която вършат всеки месец. Отборът прогресира. Това са факти. Характер, отговорност, професионализъм – това се опитвам да предавам от самото начало. Не става веднага. Доволен съм”, каза той.

“Георги Николов се стара много, беше очевидно, че е загубил от игровия ритъм. Не си спомням вече кога го наказаха. Тренировката си е тренировка, но мачът си е мач”, завърши Любослав Пенев.