Bet 365 Клуб лоялност

Bet 365 Клуб лоялност 1

Bet365 предлага програма за лоялност на своите клиенти, която се казва ‘Клуб Лоялност”. Това е система чрез която най-лоялните клиенти на Покер раздела на букмейкърът ще имат възможност за допълнителни възнаграждения. Всеки един от играчите в този раздел може да участва и да бъде възнаграден с Bet 365 Бонус код за лоялност.

 

Какво ще е възнаграждението и колко голямо ще е то зависи от:

 • Текущо Ниво на Лоялност
 • Натрупаните Bet365 Coins

За да събирате Status Points вие трябва да играете на масите предлагани в сайта, а трупайки тези точки вие изпълнявате различните Стъпки на лоялност, което пък ще ви донесе Bet365 Coins. Всяка завършена стъпка лоялност ви води по-близо до следващото ниво на лоялност.

[alert type=”info” icon-size=”normal”]В раздел “Магазин” можете да замените вашите монети за различни награди, билети за турнир, билети за кеш игра, бонус евро![/alert]

Ето и какво означават термините използвани в Клуб Лоялност:

 • Status Points – измерват вашия прогрес при изпълнение на текущата Стъпка Лоялност. Получавате Status Points по курс 10 за всеки 1€ или 1£ начислен рейк или такса за турнир.
 • Стъпки Лоялност – това са достижения в самото Ниво Лоялност и, когато те бъдат изпълнени, в сметката ви ще бъдат кредитирани bet365 Coins. За изпълнението на всяка Стъпка е необходим определен брой Status Points.
 • Нива Лоялност – всяко Ниво Лоялност се състои от определен брой Стъпки Лоялност, които трябва да се приключат, за да преминете на следващото ниво. Подобрявайки Нивото Лоялност, имате достъп до по-голям избор на награди в Магазина и вход до повече турнири Клуб Лоялност.
 • Мисии Лоялност – изпълнявайте Мисии Лоялност по Ваш избор, за да печелите допълнителни bet365 Coins, които да ползвате за награди.
 • Турнири Лоялност – участвайте на чудесни турнири, в които може да спечелите Билети за Турнир, Билети за Кеш Игра и Парични Награди. Колкото по-голямо е нивото Ви, толкова по-голяма ще е печалбата ви.
 • bet365 Coins – това е валутата, която се използва за всичко, предлагано в Магазина. За да увеличите вашия баланс в bet365 Coins, играйте вашите любими игри.
 • Магазин – след като сте натрупали достатъчно bet365 Coins, може да ги обменяте за продуктите, достъпни в раздел Магазин на Бет 365 букмейкъра.

Всички нови играчи в Bet365 Poker автоматично получават място в Клуб Лоялност още при регистрацията си. Има различни нива в клуба. Изкачването на Ниво Лоялност е съвсем лесно, просто съберете необходимия брой Status Points, които се получават в резултат на платен рейк/такси за турнир, на която и да е от масите за игра. Независимо дали играете на кеш маси, турнири или дори Twister Sit & Gos, продължавате да печелите Status Points всеки път, когато играете. Нивата са както следва:

 • Бронз – новите играчи стартират от това ниво.
 • Сребро – натрупвайки 30 или повече Status Points в рамките на календарен месец.
 • Злато -натрупвайки 200 или повече Status Points в рамките на календарен месец.
 • Платина – натрупвайки 800 или повече Status Points в рамките на календарен месец.
 • Диамант – когато натрупате 15.000 Status Points или повече в рамките на календарно тримесечие. В допълнение, при класиране, незабавно ще получите 2.500 bet365 Coins!

[alert type=”info” icon-size=”normal”]Можете да следите и поддържате Вашето Ниво Лоялност като отворите секция Лоялност в покер клиента.[/alert]

Ако достигнете ниво Сребро, Злато или Платина, ще задържите съответния статус за остатъка от текущия месец, както и през следващия месец. Клиенти с ниво Диамант ще задържат техния статус за текущото календарно тримесечие, както и през следващото.

0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

PalmsBet

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 30лв.

рейтинг

9.5
Най-Желан

Bet365

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 100лв.

рейтинг

9.8
Най-Препоръчван

Winbet

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 100лв

рейтинг

9.4
0
Ще се радваме да оставите своя коментар!x
()
x
P