Bet365 esports – професионално мнение и оценка от 7SPORT

За да започнете да залагате в Bet365 esports, трябва да имате сметка в букмейкъра.
Налични Игри

Bet365 eSports

Бет365 години наред не предлагаше електронни спортове в българската си платформа. Това беше така, тъй като за мнозина българи все още материята бе непозната. С течение на времето електронните спортове придобиха огромна популярност и в нашата държава. И докато родните букмейкъри започнаха да предлагат Електронни спортове, големите брандове като Bet365 bg все още не бяха активирали своите услуги тук. Това вече не е така и днес с радост ще ви запознаем с Bet365 eSports.

Какви електронни спортове се предлагат в Bet365?

Докато по време на пандемията редица залагащи се уповаваха на електронните спортове като едни от малкото, чиито събития не бяха отменени. Това всъщност се оказа благоприятно за развитието им, което накара и букмейкъра бет65 да активира услугата си за България.

Bet 365, подобно на всички останали услуги в раздел Спорт предлага изключително разнообразие от електронни спортове. Букмейкъра предлага игри от различни жанрове, от тези които най-много се котират, до по-специфични, подходящи за по-добре запознати с материята играчи.

Ето и списък със игрите, които букмейкърът е включил в своето ESports портфолио:

 • League of Legends
 • Counter-Strike: Global Offensive
 • Arena Of Valor
 • King of Glory
 • Overwatch
 • Rainbow Six Siege
 • Crusaders Kings
 • StarCraft II
 • Dota II

Освен големият обем игри, букмейкъра разполага и с подробна програма, в която фигурират десетки първенства, дори по-малко популярни, за да може дори тези от вас, които са по-добре запознати с индустрията да намерят интересни и предизвикателни събития за залог.

Освен това, за всяка игра букмейкъра предоставя голям набор от отделни мачове и пазари за тях.

Какви пазари се предлагат в Bet 365 eSports?

В зависимост от играта, която предпочитате, пазарите могат много да варират. Всички игри предлагат пазари на Краен Победител, а останалите варират спрямо сюжета на игрите.

Първо започваме с една от най-известните игри в днешно време – League Of Legends:

 • Краен Реузлтат
 • Хендикап В мача
 • Общо карти
 • Карта 1 – Кули
 • Карта 1 – Инхибитори
 • Карта 1 – Дракони
 • Карта 1 – Убийства
 • Карта 1 – Барони

Разбира се, точно в стил Bet 365 пазарите не се изчепрват дотук и са общо около 80. Можете да заложите на буквално всичко, което се сетите.

При CS:Go нещата стоят по същия начин – пазарите за залог са много и включват :

 • Пазари за Мач
 • Карта 1
 • Карта 2

В тези категории ще намерите пазари като Точен резултат, Печеливша Разлика, Четно/Нечетно, Общо убийства, Рундове, Бомби и др.

При всички останали електронни спортове в платформата нещата стоят по идентичен начин – Bet365 предлага огромно разнообразие от залози, които биха впечатлили всеки.

Как се поставя залог в Bet 365 Електронни Спортове?

Процедурата, ако изберете да заложите на еспортс е идентична, както при всички останали спортове в платформата на букмейкъра. Избирайки си пазар за залог е достатъчно да кликнете върху него, а фишът за залози ще излезе от долната част на екрана ви. На него ще бъде обозначен пазарът, събитието, коефициентът на който сте поставили залога си. Празно поле е оставено, за да въведете исканата от вас сума.

Всичко, описано до момента можете да намерите и през Bet365 мобилно приложение, за да не пропускате най-интересните събития.

Предимства и недостатъци на Електронните спортве в Бет 365

Предимствата на Bet 365 що се касае за електронните спортове са изключително много. Не можем да спорим с факта, че букмейкъра има  най-богатия избор от заглавия за залог, а определено смятаме, че и пазарите и турнирите, които предлага са доста, не само в сравнение с родната конкуренция, ами и на световно ниво.

Все пак, колкото и да е развита секцията с електронии спортове, няма как да не отчетем факта, че компанията дълго време стоеше далеч от бързо развиващия се пазар в България, което лиши много родни фенове от удоволствието да правят залози на любимите си отбори.  Другото, което отчитаме като минус е факта, че макар единични случай, все пак има игри, които не предлагат богатство от пазари, а на разположение има само задължителните Краен Резултат и няколко други.

Заключение

Определено новината, че бет365 най-после включи България към страните, в които предлага Електронни спортове е страхотна за мнозина. Дали искате тепърва да започнете или вече имате извествен опит в залозите на електронни спортове, всичко, от което имате нужда е регистрация в Bet 365 платформата, където ще намерите всичко, което ви е нужно.

Разнообразието от събития, десетките пазари, възможностите за залог на по-малко популярни събития и коефициентите биха накарали всеки да се замисли дали да не опита. Ние го направихме, сега е ваш ред.

 

Palmsbet

Начален Бонус до 200лв.

РЕВЮ ВХОД
Най-Препоръчван

Winbet

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 100 ЛВ

РЕВЮ ВХОД

Efbet

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв.

РЕВЮ ВХОД
Рейтинг
9.8/10
100лв Бонус
Бързи печалби
100% печалбa
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 100лв.
Бонус Код: ******
P