Bet365 Как да изтеглим покер софтуер?

Bet365 Как да изтеглим покер софтуер? 1

Bet365 предлага Покер раздел, в който можете да намерите разнообразни турнири и маси с различни лимити. Важно е да знаете, че за да играете е нужно да изтеглите специално разработения за целта софтуер за Бет365 Покер. Без да изтеглите този софтуер е невъзможно да се насладите на всички предлагани турнири и игри, така че си заслужава, а и тегленето е лесно.

Нужно е да влезете в Покер секцията на страницата на букмейкърът, намира се горе в ляво. Натискайки върху Покер ще се отвори раздел:

Bet365 Как да изтеглим покер софтуер? 2

Под информацията за текущия Bet 365 бонус за покер има бутон в жълто – ИЗТЕГЛИ. Кликвайки върху него автоматично ще започне свалянето на софтуера. Софтуерът е подходящ и за мобилни устройства, така че можете да си го свалите и на вашия телефон или таблет и да играете навсякъде. Ако използвате устройство с iOS, просто посетете App Store и потърсете Poker at bet365. Следвайте инструкциите за бърза и лесна инсталация на Бет 365 приложението.

Ако използвате устройство с Android, първо е необходимо да разрешите в настройките си инсталирането на приложения от други източници, а не само от Play Store. След това заредете poker.bet365.com във Вашия браузър и потвърдете изтеглянето на приложението. Свалено на вашете устройство приложение ви дава възможност да влизате директно, без да е нужно да ползвате браузъра.

Имате и раздел Упътвания, който можете да намерите в хоризонтално изброените раздели над офертите. Влизайки в този раздел ще можете да получите информация за софтуера, план на масите, основно лоби, лоби на масите и др.

Още с влизането си всеки нов играч получава и бонус, имате възможност да получите до 365 евро и завъртане на колело с награди от Bet 365 бонуси и оферти. Това определено увеличава насладата от играта и вие можете да влезете с доста по-голяма банка от тази, която можете да си позволите без бонуса.

Ако все още сте начинаещ покер играч, то специално за вас са осигурени маси за начинаещи играчи. Тези маси са достъпни само за играчи регистрирани до 90 дена преди играта на масите. Масите за начинаещи ви гарантират, че можете да натрупате опит играейки срещу хора със сходен на вашия опит и няма да се изправите веднага срещу опитни играчи, с голям опит, които познавайки добре детайлитена играта ще могат лесно да ви побеждават.

B et365 BG ви дава възможност да играете едновременно на до шестнадесет маси, което ще завихри темпото на играта, ще увеличи емоциите ви и в никакъв случай няма да ви позволи да скучаете. Трябва да знаете, че колко по-активно играете, толкова повече точки трупате в програмата за лоялност на букемйкърът. Всички натрупани точки в един момент ще започнат да ви носят облаги, да ви позволяват да изкачвате нива в рейтинг листата.

Изтеглянето на приложението за Покер в Bet365 е лесно и ни дава много емоции от играта. Въпреки че е условие, за да играете покер и не можете да го правите без изтеглено приложение, през браузъра си, имайте предвид, че приложението е безплатно, инсталира се лесно, не е нужна нова Бет 365 регистрация.

0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

PalmsBet

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 30лв.

рейтинг

9.5
Най-Популярен

Efbet

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

рейтинг

9.7
Най-Желан

Bet365

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 100лв.

рейтинг

9.8
0
Ще се радваме да оставите своя коментар!x
()
x
P