Bet365 Кеш Аут

Bet365 Кеш Аут 1

Кеш Аут или на английски Cash Out е функция, която е сравнително нова, но вече стана много предпочитана сред онлайн букмейкърите. В своята същност, Затвори залог ви дава възможност да затворите залог, който сте поставили по-рано. За тази цел вие ще получите сума за компенсация, която може да бъде по-малка от предварителният ви залог, но може да ви донесе и печалба. Сумата, която ще ви бъде изплатена зависи от срещите, които сте заложили, пазарите, както и развитието на двубоя или двубоите, присъстващи във вашата селекция.

Дали става дума за мач, за който не сте сигурни в крайният изход, очкава ви рискована среща от акумулаторният ви залог, която има риск да се окаже непечеливша или просто изберете да вземете по-малка, но сигурна печалба, няма никакво значение. Вие имате възможност да изберете сигурността и да затворите вашият залог без притеснения от крайният резултат.

[alert type=”info” icon-size=”normal”]Ако има промяна в коефициента или блокиране на пазара, Затварянето на Залога може да не е успешно![/alert]

Как да използваме Кеш Аут в Bet365?

Използването на Cash Out в е изключително лесна процедура. Всички ваши залози, които са активни ще бъдат намерени в секцията „Мои залози“. Там ще можете да намерите и секцията, която ще ви позволи да достъпите залозите, при които е активен Кеш Аута.

Избирайки залогът ви ще можете да откриете и бутонът за Кеш Аут. На него ще бъде обозначена и сумата, която букмейкърът ви предлага, ако прекратите селекцията си.

Какво е частичен Кеш Аут и как да го използваме?

В Bet365 имате възможност да направите и частичен Кеш Аут на сумата. В секция „Затвори Залог“ ще откриете, че плъзгач, който да ви позволи да направите затваряне на залога. Bet365 ви дава възможност да изберете сумата, която да затворите и тази, която да остане активна. Идеята в тази опция е, че можете да оставите сума в игра, ако все пак имате надежда, но същевременно да не рискувате всичко. Както обикновено, Cash out сумата ще бъде обозначена на бутона, дори да сте преценили да оставите част от заложената сума активна.

Как да използваме Автоматичният Кеш-Аут?

Една изключително полезна функция е избрала да интегрира bet365. Автоматичният Cash Out може да бъде използвана, ако изплащането във вашата селекция достигне определена сума. Това е изключително удобно, тъй като не се налага вие да следите селекциите, можете да настроите всеки ваш залог да бъде затворен в момента в който излезе на печалба. Настройването на сумата, при която Затвори залог да се задейства се намира след като натиснете бутона Настройки. Оттам ще можете да обозначите желаната от вас сума.

Ако сте настроили правило, чрез което да затворите залога си и след това затворите залога си за някой двубой ръчно, то това правило ще бъде премахнато.

За кои спортове мога да използвам Кеш Аут?

Имайте предвид, че няма да можете да използвате Кеш Аут за всички събития, които са налични в букмейкъра. Пазарите, които могат да бъдат използвани също биват ограничени. Всъщност, това не бива да ви притеснява, тъй като в сравнение с други букмейкъри, bet365 предлага доста голям набор от срещи и пазари. Все пак, не очаквайте да видите първенства от третият свят сред предложенията.

Кеш Аут на Живо

Букмейкърът, освен, че ви дава възможност да затворите залозите си преди мача, то можете да го направите и по време на тях, когато са на живо. Отново можем да кажем, че не всички събития са активни. И то поради една причина. Ако събитието, което искате да затворите не се предлага на живо в платформата на букмейкъра, то няма да може да бъде затворено след началото на мача. Това може да ви служи като ориентир, когато поставяте вашите залози в сайта на бет365.

Предимства и недостатъци на Cash Out

Определено можем да кажем, че Кеш аута е изключително полезна функция, която има широко приложение. Тя ви позволява да прекратите всеки залог, от който изпитвате притеснения или смятате, че има риск да загубите. Освен това, в зависимост от срещата, която сте избрали може да се окаже, че Кеш аут дори ви предлага по-висока сума от първоначалният ви залог. Това означава, че освен да ограничи загубите, понякога функцията може да ви донесе и печалба.

Същевременно, смеем да твърдим, че все още събитията и пазарите, за които Кеш аут се предлага не е достатъчно голям. Не говорим конкретно за Bet365, а като цяло функцията има още много възможности за развитие и ние сме сигурни, че в бъдеще със сигурност ще видим прогрес в тази посока.

Друг негативен факт, който можем да отбележим е, че залозите, при които е използван Кеш аут не биват считани към условията за превъртане на бонуси. Да не забравяме обаче, че cash out е по-скоро възможност да се предпазим от загуби, така че могат да бъдат преглътнати.

Заключение

Затвори залог е функция, която е изключително полезна за нас, залагащите. Компаниите се стремят да доставят на клиентите си възможно най-много комфорт, а Бет365 е един от лидерите в тази насока. Въпреки, че има накъде да се развива, ние виждаме, че bet365 полага усилия, за да привлича все повече клиенти и да им доставя все по-голяма сигурност и спокойтвие, когато играят.

0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

PalmsBet

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 30лв.

рейтинг

9.5
Най-Препоръчван

Winbet

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 100лв

рейтинг

9.4

Bwin

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв.

рейтинг

9.1
25 ян. 2021 3:00 pm
Касъмпаша лого
Касъмпаша
- -
Сивасспор лого
Сивасспор
25 ян. 2021 3:00 pm
Касъмпаша
-
-
Сивасспор
Estádio Nacional 25 ян. 2021 4:30 pm
Белененсеш лого
Белененсеш
- -
Тондела лого
Тондела
25 ян. 2021 4:30 pm
Estádio Nacional
Белененсеш
-
-
Тондела
25 ян. 2021 6:00 pm
Аланияспор лого
Аланияспор
- -
Анкарагюджю лого
Анкарагюджю
25 ян. 2021 6:00 pm
Аланияспор
-
-
Анкарагюджю
25 ян. 2021 6:00 pm
Фенербахче лого
Фенербахче
- -
Кайзериспор лого
Кайзериспор
25 ян. 2021 6:00 pm
Фенербахче
-
-
Кайзериспор
Estádio do Rio Ave Futebol Clube 25 ян. 2021 6:30 pm
Рио Аве лого
Рио Аве
- -
Санта Клара лого
Санта Клара
25 ян. 2021 6:30 pm
Estádio do Rio Ave Futebol Clube
Рио Аве
-
-
Санта Клара
25 ян. 2021 7:00 pm
Бенфика лого
Бенфика
- -
ФК Национал лого
ФК Национал
25 ян. 2021 7:00 pm
Бенфика
-
-
ФК Национал
Adams Park 25 ян. 2021 9:45 pm
Уикъмб лого
Уикъмб
- -
Тотнъм лого
Тотнъм
25 ян. 2021 9:45 pm
Adams Park
Уикъмб
-
-
Тотнъм
San Mamés Barria 25 ян. 2021 10:00 pm
Атлетик Билбао лого
Атлетик Билбао
- -
Хетафе лого
Хетафе
25 ян. 2021 10:00 pm
San Mamés Barria
Атлетик Билбао
-
-
Хетафе
Estádio de São Lúis 25 ян. 2021 10:15 pm
Фаренсе лого
Фаренсе
- -
Порто лого
Порто
25 ян. 2021 10:15 pm
Estádio de São Lúis
Фаренсе
-
-
Порто
0
Ще се радваме да оставите своя коментар!x
()
x
P