Bet365 Забравена парола

Bet365 Забравена парола 1

Случва се понякога да забравим своята парола и данни за логване. Бет365 са помислили за това и чрез определена процедура вие можете отново да влезете в акаунта си.

  • Първо избирате “Забравен логин”, този бутон ще се появи, когато натиснете бутона Логин, в отвореното прозорче под полетата за въвеждане на потребителско име и парола.

Bet365 Забравена парола 2

  • Избирайки бутана “Забравен логин” ще ви се отвори следния прозорец:

Bet365 Забравена парола 3

 

Нужно е да попълните полетата, като е важно да знаете четири цифрения си код за Сигурност. Той често се изисква и когато комуникирате с екипа на Bet365.

  • Имейл адреса е този, с който сте се регистрирали в системата
  • Четирицифрен код за сигурност – въвели сте го по време на регистрацията си. В случай, че сте забравили и него е нужно да се свържете с екипа на букмейкърът. Ще ви попитат за лични данни и данни от сметката ви, за да се потвърди самоличността ви. Основно данните, които ще трябва да потвърдите са:
✔ Потребителско име
✔ Име и фамилия
✔ Дата на раждане
✔ Адрес и пощенски код
✔ Имейл адресът или телефонният номер, регистриран във вашата сметка
✔ Датата или сумата на вашия последен депозит или теглене по Вашата сметка, или последните четири цифри от вида на плащане, регистриран в сметката ви (напр. номер на кредитна карта)
✔ Нов четирицифрен Код за Сигурност, който желаете да се регистрира в сметката ви
  • Дата на раждане – би трябвало да сте въвели реалната си дата при регистрацията си в bet365, така че не би трябвало да имате проблем с тези полета.
  • Потребителско име – въвеждате го, ако го помните, но определено ще улесните много процедурата, ако го въведете.

След попълване на данните ви кликвате на бутон Продължи и заявката ви е изпратена. Очаквайте съобщение от Bet365 на регистрирания имейл адрес. В писмото ще получите указания какво следва да предприемете оттук нататък, вероятно ще има линк чрез който да въведете нова парола.

Възможно е да ползвате и опцията чат на живо като зададете въпроса си за забравена парола, но вероятно ще бъдете насочени към описаната дотук процедура.

0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
Най-Препоръчван

Winbet

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 100лв

рейтинг

9.4

Bwin

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв.

рейтинг

9.1
Най-Популярен

Efbet

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

рейтинг

9.7
Най-Желан

Bet365

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 100лв.

рейтинг

9.8
0
Ще се радваме да оставите своя коментар!x
()
x
P