Betfair eSports Залози и Турнири на Електронни Спортове

Betfair eSports Залози и Турнири на Електронни Спортове 1

Отдавна мина времето, в което видео игрите бяха просто невинно забавление, най-вече за децата. Днес e-sports индустрията се равнява на стотици милиони, а според последни статистически проучвания, почти 500 милиона души в цял свят се интересуват от професионалния аспект на видео игрите.

Имайки предвид всичко това, добрите букмейкъри започнаха да предлагат и електронните спортове като акцент от своите каталози. Вече имаме възможността да залагаме на двубои от игри като League of Legends, CS:GO, FIFA, Overwatch, Dota 2 и Star Craft, което е доказателство за напредъка на индустрията.

Британският букмейкър Betfair също предлага възможността за залози в сферата на електронните спортове.

E-sports събитията в Betfair се предлагат както в секцията за спортни залози на букмейкъра, така и като част от известната спортна борса на бранда. Това са двата начина, по които можете да откриете електронните спортове в платформата на Betfair и да изпробвате знанията си. Ако познавате най-добрите отбори и играчи в света, и следите развитието им, то това е един отличен начин да спечелите и пари от своята страст към професионалния гейминг.

На електронните спортове в Betfair може да се залага и на живо, но имайте предвид, че това по-често е възможно в спортната борса на бранда, отколкото в секцията за спортни залози. Много от големите събития предлагат и картина в реално време, за да гледате какво точно се случва.

 

Електронни спортове в Betfair – къде да ги потърсим на сайта?

Електронните спортове в платформата на Betfair могат да бъдат открити на две места – в секцията със спортни залози и в популярната спортна борса на букмейкъра. Не всички обаче играят на борсата, тъй че ще започнем със спортната секция на сайта.

Отворете началната страница на Betfair и активирайте менюто с всички налични спортове. Там ще видите раздела за e-sports, като следващата стъпка е да го отворите.

Подобно на останалите спортове, системата ви показва на видно място най-големите по мащаб събития, които обикновено генерират най-висок интерес. Имате обаче възможността да разгледате срещите за деня, например, както и конкретно тези от определен шампионат. E-sports индустрията е голяма, поради което вече има и множество различни първенства и турнири.

Харесвайки си определено събитие, можете да разгледате наличните пазари, кликайки на него. Разбира се, пред вас ще се покажат и коефициентите, с които бихте могли да играете. Логиката при електронните спортове е същата, както при всеки друг спорт – коефициентът за фаворита е по-малък и обратното за аутсайдера.

Както вече уточнихме, електронните спортове присъстват и в спортната борса – секцията, която носи най-голяма популярност на Betfair в световен мащаб. Подобно както при спортните залози, от вас се очаква да отворите менюто за e-sports, което ще ви позволи да разгледате наличните събития. В ляво на вашия екран, разположени във вертикалното меню, ще видите и за кои игри се предлагат събития в настоящия момент.

 

Различните пазари в електронните спортове

Залозите върху e-sports не се различават кой знае колко от тези на всички други спортове. Имате определени коефициенти, отбори/състезатели и пазари, които бихте могли да използвате. При електронните спортове, например, бихте могли да залагате на следните пазари:

  • Краен победител
  • Точен резултат
  • Победител на карта 1 или 2
  • Домакин или гост да спечели на дадена карта
  • Под/над определен брой игри или карти в двубоя
  • Хендикап

Както виждате, пазарите са съвсем стандартни, а ако се интересувате активно от електронни спортове, бързо ще се ориентирате в тяхното значение, а

 Имайте предвид, че спортната борса на Betfair обикновено предлага по-богат избор на пазари, сравнено със секцията за спортни залози, дори през betfair мобилното приложение. Имайте предвид това, ако обичате да разполагате с повече възможности за залог пред себе си!

 

E-sports на живо в Betfair

Както посочихме още в началото на статията, британският букмейкър ви предоставя възможността и за залагане на живо върху електронни спортове. Тук отново ще подчертаем, че по-често това се случва в борсата, отколкото в секцията със спортни залози. Големият недостатък в случая е, че по време на събитие Betfair не предоставя почти никаква информация за неговия развой, единствено променяйки коефициентите. Съветваме ви да си намерите добър сайт за следене на резултат и развой, за да можете напълно да виждате какво се случва в реално време.

 

Заключение

Като финални думи можем да кажем, че Betfair е сред букмейкърите, които се стараят да предлагат всичко най-актуално от електронните спортове. Може би вече сте разбрали, че далеч повече възможности има в спортната борса на компанията. Ако знаете как да я използвате, съветваме ви да се насочите натам, тъй като бихте могли да се радвате на далеч повече събития и опции, както и betfair бонуси.

guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
Най-Препоръчван

Winbet

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 100лв

рейтинг

9.4
МНЕНИЕ ВХОД

Bwin

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв.

рейтинг

9.1
МНЕНИЕ ВХОД
29 сеп. 20208:00 pm
Реал Сосиедад
- -
Валенсия
29 сеп. 2020 8:00 pm
Реал Сосиедад
-
-
Валенсия
29 сеп. 20209:00 pm
Крю
- -
Нюкасъл U21
29 сеп. 2020 9:00 pm
Крю
-
-
Нюкасъл U21
29 сеп. 20209:00 pm
Транмиър
- -
Ливърпул U21
29 сеп. 2020 9:00 pm
Транмиър
-
-
Ливърпул U21
29 сеп. 20209:00 pm
Скънторп
- -
Манчестър Сити U21
29 сеп. 2020 9:00 pm
Скънторп
-
-
Манчестър Сити U21
29 сеп. 20209:00 pm
Колчестър
- -
Уест Хем U21
29 сеп. 2020 9:00 pm
Колчестър
-
-
Уест Хем U21
29 сеп. 20209:45 pm
Салфорд Сити
- -
Моркамб
29 сеп. 2020 9:45 pm
Салфорд Сити
-
-
Моркамб
29 сеп. 20209:45 pm
Уолсол
- -
Челси U21
29 сеп. 2020 9:45 pm
Уолсол
-
-
Челси U21
29 сеп. 20209:45 pm
Чарлтън
- -
Брайтън U21
29 сеп. 2020 9:45 pm
Чарлтън
-
-
Брайтън U21
29 сеп. 202010:00 pm
Омония
- -
Олимпиакос
29 сеп. 2020 10:00 pm
Омония
-
-
Олимпиакос
29 сеп. 202010:00 pm
Ференцварош
- -
Молде
29 сеп. 2020 10:00 pm
Ференцварош
-
-
Молде
P