Betfair eSports Залози и Турнири на Електронни Спортове

Betfair eSports Залози и Турнири на Електронни Спортове 1

Отдавна мина времето, в което видео игрите бяха просто невинно забавление, най-вече за децата. Днес e-sports индустрията се равнява на стотици милиони, а според последни статистически проучвания, почти 500 милиона души в цял свят се интересуват от професионалния аспект на видео игрите.

Имайки предвид всичко това, добрите букмейкъри започнаха да предлагат и електронните спортове като акцент от своите каталози. Вече имаме възможността да залагаме на двубои от игри като League of Legends, CS:GO, FIFA, Overwatch, Dota 2 и Star Craft, което е доказателство за напредъка на индустрията.

Британският букмейкър Betfair също предлага възможността за залози в сферата на електронните спортове.

E-sports събитията в Betfair се предлагат както в секцията за спортни залози на букмейкъра, така и като част от известната спортна борса на бранда. Това са двата начина, по които можете да откриете електронните спортове в платформата на Betfair и да изпробвате знанията си. Ако познавате най-добрите отбори и играчи в света, и следите развитието им, то това е един отличен начин да спечелите и пари от своята страст към професионалния гейминг.

На електронните спортове в Betfair може да се залага и на живо, но имайте предвид, че това по-често е възможно в спортната борса на бранда, отколкото в секцията за спортни залози. Много от големите събития предлагат и картина в реално време, за да гледате какво точно се случва.

 

Електронни спортове в Betfair – къде да ги потърсим на сайта?

Електронните спортове в платформата на Betfair могат да бъдат открити на две места – в секцията със спортни залози и в популярната спортна борса на букмейкъра. Не всички обаче играят на борсата, тъй че ще започнем със спортната секция на сайта.

Отворете началната страница на Betfair и активирайте менюто с всички налични спортове. Там ще видите раздела за e-sports, като следващата стъпка е да го отворите.

Подобно на останалите спортове, системата ви показва на видно място най-големите по мащаб събития, които обикновено генерират най-висок интерес. Имате обаче възможността да разгледате срещите за деня, например, както и конкретно тези от определен шампионат. E-sports индустрията е голяма, поради което вече има и множество различни първенства и турнири.

Харесвайки си определено събитие, можете да разгледате наличните пазари, кликайки на него. Разбира се, пред вас ще се покажат и коефициентите, с които бихте могли да играете. Логиката при електронните спортове е същата, както при всеки друг спорт – коефициентът за фаворита е по-малък и обратното за аутсайдера.

Както вече уточнихме, електронните спортове присъстват и в спортната борса – секцията, която носи най-голяма популярност на Betfair в световен мащаб. Подобно както при спортните залози, от вас се очаква да отворите менюто за e-sports, което ще ви позволи да разгледате наличните събития. В ляво на вашия екран, разположени във вертикалното меню, ще видите и за кои игри се предлагат събития в настоящия момент.

 

Различните пазари в електронните спортове

Залозите върху e-sports не се различават кой знае колко от тези на всички други спортове. Имате определени коефициенти, отбори/състезатели и пазари, които бихте могли да използвате. При електронните спортове, например, бихте могли да залагате на следните пазари:

  • Краен победител
  • Точен резултат
  • Победител на карта 1 или 2
  • Домакин или гост да спечели на дадена карта
  • Под/над определен брой игри или карти в двубоя
  • Хендикап

Както виждате, пазарите са съвсем стандартни, а ако се интересувате активно от електронни спортове, бързо ще се ориентирате в тяхното значение, а

[alert type=”info” icon-size=”normal”] Имайте предвид, че спортната борса на Betfair обикновено предлага по-богат избор на пазари, сравнено със секцията за спортни залози, дори през betfair мобилното приложение. Имайте предвид това, ако обичате да разполагате с повече възможности за залог пред себе си![/alert]

 

E-sports на живо в Betfair

Както посочихме още в началото на статията, британският букмейкър ви предоставя възможността и за залагане на живо върху електронни спортове. Тук отново ще подчертаем, че по-често това се случва в борсата, отколкото в секцията със спортни залози. Големият недостатък в случая е, че по време на събитие Betfair не предоставя почти никаква информация за неговия развой, единствено променяйки коефициентите. Съветваме ви да си намерите добър сайт за следене на резултат и развой, за да можете напълно да виждате какво се случва в реално време.

 

Заключение

Като финални думи можем да кажем, че Betfair е сред букмейкърите, които се стараят да предлагат всичко най-актуално от електронните спортове. Може би вече сте разбрали, че далеч повече възможности има в спортната борса на компанията. Ако знаете как да я използвате, съветваме ви да се насочите натам, тъй като бихте могли да се радвате на далеч повече събития и опции, както и betfair бонуси.

0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
Най-Препоръчван

Winbet

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 100лв

рейтинг

9.4
Най-Популярен

Efbet

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

рейтинг

9.7
25 ян. 2021 3:00 pm
Касъмпаша лого
Касъмпаша
- -
Сивасспор лого
Сивасспор
25 ян. 2021 3:00 pm
Касъмпаша
-
-
Сивасспор
Estádio Nacional 25 ян. 2021 4:30 pm
Белененсеш лого
Белененсеш
- -
Тондела лого
Тондела
25 ян. 2021 4:30 pm
Estádio Nacional
Белененсеш
-
-
Тондела
25 ян. 2021 6:00 pm
Аланияспор лого
Аланияспор
- -
Анкарагюджю лого
Анкарагюджю
25 ян. 2021 6:00 pm
Аланияспор
-
-
Анкарагюджю
25 ян. 2021 6:00 pm
Фенербахче лого
Фенербахче
- -
Кайзериспор лого
Кайзериспор
25 ян. 2021 6:00 pm
Фенербахче
-
-
Кайзериспор
Estádio do Rio Ave Futebol Clube 25 ян. 2021 6:30 pm
Рио Аве лого
Рио Аве
- -
Санта Клара лого
Санта Клара
25 ян. 2021 6:30 pm
Estádio do Rio Ave Futebol Clube
Рио Аве
-
-
Санта Клара
25 ян. 2021 7:00 pm
Бенфика лого
Бенфика
- -
ФК Национал лого
ФК Национал
25 ян. 2021 7:00 pm
Бенфика
-
-
ФК Национал
Adams Park 25 ян. 2021 9:45 pm
Уикъмб лого
Уикъмб
- -
Тотнъм лого
Тотнъм
25 ян. 2021 9:45 pm
Adams Park
Уикъмб
-
-
Тотнъм
San Mamés Barria 25 ян. 2021 10:00 pm
Атлетик Билбао лого
Атлетик Билбао
- -
Хетафе лого
Хетафе
25 ян. 2021 10:00 pm
San Mamés Barria
Атлетик Билбао
-
-
Хетафе
Estádio de São Lúis 25 ян. 2021 10:15 pm
Фаренсе лого
Фаренсе
- -
Порто лого
Порто
25 ян. 2021 10:15 pm
Estádio de São Lúis
Фаренсе
-
-
Порто
0
Ще се радваме да оставите своя коментар!x
()
x
P