Betfair- Как да печелим от борсата?

Betfair- Как да печелим от борсата? 1

Betfair има репутацията на един от най-добрите букмейкъри на планетата, но това, което наистина отличава британската компания от всички останали, е нейната превъзходна спортна борса. Спокойно можем да кажем, че Betfair са световен лидер в това отношение и стотици хиляди любителите на залозите ги предпочитат именно поради тази причина.

Но какво точно представлява спортната борса на Betfair? Нека разгледаме тази толкова любопитна платформа в следващите редове. Сигурни сме, че мнозина от вас ще проявят интерес впоследствие.

Ако трябва да го обясним възможно най-просто, бихме казали така: главната идея за съществуването на спортната борса е да изключи самия букмейкър от целия процес на залагане. Звучи смело, нали? Точно това обаче е есенцията на борсата – вие можете да бъде залагащият, но също така и човекът, който предлага коефициентите.

 

Как протича работата със спортната борса на Betfair?

Отваряйки betfair борсата, вие ще видите различните събития от програмата. Бързо ще се ориентирате и ще видите, че при всяко едно събитие, и за всеки пазар, има две панелчета в цветове синьо и розово. Синьото квадратче символизира залог “ЗА” съответния пазар, докато квадратчето в розово е за “СРЕЩУ” този пазар.

Ако решите да заложите “ЗА” съответния пазар, например – победа за домакина, то вие, логично, печелите при победа за съответния тим. Ако обаче изберете функцията “СРЕЩУ” победа за домакина, то вие играете за равенство или победа за госта. Дотук нищо сложно, нали?

Тук обаче настъпва една от особеностите на борсата. Вашият залог трябва да бъде “посрещнат”, тоест – matched. Това е условието той да бъде валиден. Но какво означава залогът ви да бъде “посрещнат”? Идеята е, че друг играч на борсата трябва да направи противоположен на вашия залог на същата цена. Системата автоматично ще ви даде информация за това, веднага след като направите залога си. Ако залогът ви не е посрещнат веднага, то ще трябва да изчакате това да се случи и той да получи статут “активен”.

Това е и една от основните идеи – когато вие спечелите даден залог, то печалбата ви се изплаща от човека, който е гласувал срещу въпросния залог.

Причината много хора да предпочитат спортната борса е фактът, че чрез нея те често се наслаждават на по-добри коефициенти. Причината за това е проста – тук букмейкърът не играе ролята на посредник между вас и системата. Разбира се, Betfair също трябва да печели, поради което букмейкърът прибира малка такса за всеки печеливш залог.

 

Как да печелим със залози “ЗА” в борсата на Betfair

Можем да кажем, че използването на залог “ЗА” в борсата наподобява съвсем ординарна игра по стандартния ред в букмейкърите. Избирайки даден отбор да спечели дадена среща, селекцията ще бъде добавена във вашия фиш. Ще се появи поле “Облог”, където вие можете да въведете сумата, която желаете да спечелите. Тогава системата автоматично ще ви изпише и възможната печалба, която можете да приберете.

 

Как да печелим със залози “СРЕЩУ” в борсата на Betfair

Тук вече се случват много по-интересни неща, бихме отбелязали. Нека кажем, че един срещу друг играят отборите на Барселона и Севиля в испанската Ла Лига. Избирайки да играете “СРЕЩУ” Барселона да спечели срещата, вие залагате на равенство или победа за Севиля. Сега е моментът да погледнете към своя фиш, където ще видите коефициента на събитието, но и поле с название “Сума на залог ЗА”. Тук интересното е, че сами можете да въведете сумата, която желаете да спечелите. Да кажем, че искате да спечелите 15 евро. Ще видите, че системата ще отбележи тези пари и като ваше “задължение”. Тоест, за да спечелите тази сума, вие рискувате същата такава.

Ние ви съветваме при игра по този начин в борсата да разполагате с добра банка, която да може да покрие евентуални загуби. За да подпомогне вашият старт, букмейкърът е подготвил редица Betfair бонуси. Може би в началото залозите “СРЕЩУ” ще ви се сторят малко по-сложни от обикновено, но не се тревожете – с времето ще навлезете в добър ритъм и ще усвоите напълно философията на играта.

 

Търгуване на коефициенти в борсата на Betfair

Борсата на Betfair предлага и други любопитни възможности, а една от тях е опцията вие самите да търгувате с коефициенти, залагайки на зададени от вас ставки.

Играчите в борсата имат правото сами да завишат коефициента в дадено събитие, но в същото време той отново трябва да бъде посрещнат, за да бъде активен. Това би могло да се случи тогава, когато в системата има достатъчно залози, които са противоположни на вашия и на същата цена. За да може вашата евентуална печалба да бъде обезпечена, както вече коментирахме.

Разбира се, когато сами задавате коефициент, трябва да бъдете наясно, че той следва да бъде реалистичен такъв. Надали някой би пожелал да го “посрещне”, ако сте сложили ставка извън рамките на нормалното. Трябва да знаете, че ако ваш залог не бъде посрещнат до началото на срещата, системата го отменя, а парите се връщат обратно в сметката ви.

За финал остава да споменем, че борсата на Betfair може да се играе и на живо със събития, които вече са стартирали. Както и се случва по принцип, коефициентите на двубоите се променят в движение с оглед на случващото се на терена. Вижте още и как можете да си направите betfair регистрация.

guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
Най-Желан

Bet365

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 100лв.

рейтинг

9.8
МНЕНИЕ ВХОД

Palms

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 30лв.

рейтинг

9.5
МНЕНИЕ ВХОД
27 сеп. 20201:00 pm
Осасуна
- -
Леванте
27 сеп. 2020 1:00 pm
Осасуна
-
-
Леванте
27 сеп. 20201:15 pm
Фейенорд
- -
Алес Дор Уфенинг Ден Хааг
27 сеп. 2020 1:15 pm
Фейенорд
-
-
Алес Дор Уфенинг Ден Хааг
27 сеп. 20201:30 pm
Чайкур Ризеспор
- -
Аланияспор
27 сеп. 2020 1:30 pm
Чайкур Ризеспор
-
-
Аланияспор
27 сеп. 20201:30 pm
Специя
- -
Сасуоло
27 сеп. 2020 1:30 pm
Специя
-
-
Сасуоло
27 сеп. 20202:00 pm
Шефилд Юнайтед
- -
Лийдс
27 сеп. 2020 2:00 pm
Шефилд Юнайтед
-
-
Лийдс
27 сеп. 20202:00 pm
Бордо
- -
Ница
27 сеп. 2020 2:00 pm
Бордо
-
-
Ница
27 сеп. 20202:00 pm
Арсенал Тула
- -
ФК Ростов
27 сеп. 2020 2:00 pm
Арсенал Тула
-
-
ФК Ростов
27 сеп. 20203:00 pm
Ейбар
- -
Атлетик Билбао
27 сеп. 2020 3:00 pm
Ейбар
-
-
Атлетик Билбао
27 сеп. 20203:30 pm
Утрехт
- -
Валвейк
27 сеп. 2020 3:30 pm
Утрехт
-
-
Валвейк
27 сеп. 20203:30 pm
Хераклес
- -
ПСВ Айндховен
27 сеп. 2020 3:30 pm
Хераклес
-
-
ПСВ Айндховен
P