Betfair- Как да печелим от борсата?

Betfair- Как да печелим от борсата? 1

Betfair е една от водещите компании за залози в света. Хазартните оператори предлагат какви ли не функции и възможности за залог, за да печелят доволни клиенти. Определено обаче спортната борса е нещо, далеч по-малко разпространено в световен мащаб. Макар за момента betfair да няма лиценз за България, спортната борса на букмейкъра е дом на още стотици холяди играчи от цял свят. Поради тази причина ще ви покажем какво точно представляват борсите, какво предлагат те и как да се справим със залозите.

Какво представляват спортните борси?

В сравнение с традиционните букмейкъри, престоят ви в спортна борса ще бъде доста по-различен. Разликата идва от там, че традиционните букмейкъри използват услугите на външни компании, за да определят коефициентите на всички срещи. В спортната борса обаче, коефициентите се определят от самите играчи. Букмейкърът единствено взима малка комисионна от направените залози, но всичко останало се ръководи от потребителите.

Какво предлага Betfair Борса?

Влизайки в спортната борса, ще видите на първо място акцентите. Компанията там е подредила най-популярните мачове, които ще бъдат играни днес, като ще забележите, че всеки пазар съдържа розово и синьо квадратче, което обуславя залозите За и Против въпросната селекция. В тези квадратчета ще намерите и сумата на общо направените залози на тази селекция.

Освен футболни срещи, betfair е интегрирал в борсата си и изключително много други спортове. Всъщност те надхвърлят 20, като смеем да твърдим, че налице са както популярни срещи, така и двубои от по-ниските първенства. Пазарите за всяка селекция са богати, а залози можете да поставяте в зависимост от интереса им. За това ще научите повече сега.

Как да залагаме в Бетфеър борсата?

Както казахме можете да поставяте залози в зависимост от интереса към тях. Имаме предвид, че в спортната борса всеки залог трябва да бъде посрещнат, или на английски казано Matched. Тоест, за да можете да заложите например сумата от 10лв. за дадена селекция, то трябва да има залози на същата или по-висока стойност за противоположна селекция. Ако на този етап няма залози, които да посрещнат вашия, то ще се наложи да изчакате.

Залози ЗА

Залозите ЗА са първият тип залози, които ще срещнете в спортната борса. Те са оцветените в синьо полета, които ще срещнете при всеки пазар. Залозите За означават, че вие правите залог За даден развой на двубоя.

Пример:

Ако вземем например двубой между Валенсия и Реал Мадрид. Да направите залог ЗА белия балет означава, че вашият залог ще бъде печеливш, ако и отборът спечели мача. Пазарът и вашата селекция ще бъдат добавени във фиш, когато маркирате, като срещу вас ще видите коефициентът, както и полето в което да попълните желаната от вас сума.

Залози Срещу

Залог Срещу е именно противоположното на по-горната селекция. А именно залагате против даден резултат да се случи.

Пример:

Вземаме за пример споменатият по-горе мач. Ако вие сте заложили 10лв. на това Реал Мадрид да спечели мача, то някой има право да ви се противопостави, правейки залог Срещу Реал Мадрид на същата стойност. Неговият залог обаче ще бъде печеливш, ако Реал Мадрид загуби или мачът в Валенсия завърши наравно.

Ние ви съветваме при игра по този начин в борсата да разполагате с добра банка, която да може да покрие евентуални загуби. За да подпомогне вашият старт, букмейкърът е подготвил редица Betfair бонуси. Може би в началото залозите “СРЕЩУ” ще ви се сторят малко по-сложни от обикновено, но не се тревожете – с времето ще навлезете в добър ритъм и ще усвоите напълно философията на играта.

Как да търгувам с коефициенти?

Интересна възможност имате в борсата на Betfair. А именно да залагате не по предварително подбрани коефициенти, ами вие сами да зададете такива. Тук има една уловка обаче. Трябва да направите залог и да изберете коефициент, но този ваш залог може да бъде приет, ако някой друг играч го посрещне, тоест направи противоположен на него. Разбира се, това означава, че коефициентът, определен от вас не може да бъде нереалистичен, тъй като няма да има кой да посрещне залогът ви. Това обаче не означава, че не можете да си докарате печалба.

Мога ли да залагам на живо в betfair борса?

Повечето от спортовете, които ще намерите в борсата на бетфеър са всъщност налични и на живо. Когато залагате в реално време, както знаете ставките се менят динамично. Имате възможност да залагате на двубои когато си пожелаете, като не забравяте, че те трябва да бъдат посрещнати.

Защо да изберем спортната борса на Бетфеър?

Спортната борса на Betfair ви предлага интересни срещи, както и почти безброй възможности. Тя е и една от най-доказалите се и посещавани в световен мащаб, което я прави много предпочитана, както за начинаещи, така и за доказали се в залозите. Почти винаги можете да правите залози, без да е необходимо да изчаквате той да бъде посрещнат, обикновено вече заложените суми от другите потребители се трупат бързо. А коефициентите не са никак ниски.

Заключение

Спортната борса е добра алтернатива за всеки залагащ. Без значение дали сте начинаещ или напреднал в залозите, борсата в Betfair ви дава възможност да опитате нещо различно, да се изправите срещу други залагащи, да определяте собствените си коефициенти и да трупате печалби без притеснения.

За финал остава да споменем, че борсата на Betfair може да се играе и на живо със събития, които вече са стартирали. Както и се случва по принцип, коефициентите на двубоите се променят в движение с оглед на случващото се на терена. Вижте още и как можете да си направите betfair регистрация.

0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
Най-Желан

Bet365

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 100лв.

рейтинг

9.8

Bwin

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв.

рейтинг

9.1
Най-Популярен

Efbet

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

рейтинг

9.7
P