Betfair Залози на живо и пряко предаване

Betfair Залози на живо и пряко предаване 1

Залозите на живо са сред основните акценти в платформата на всеки един онлайн букмейкър, защото тръпката да залагаш в реално време е неописуема. Betfair също са наясно с това и са се постарали да ни предложат една силна и надеждна платформа за залози на живо.

Клиентите на букмейкъра са облагодетелствани и от факта, че немалка част от най-интересните събития в каталога на Betfair се предават на живо и могат да бъдат гледани. Разбира се, Betfair няма нужния лиценз за абсолютно всяко събитие на планетата, тъй че не очаквайте непременно чаканата от вас среща да бъде излъчвана.

 

Как да разберете дали дадено събитие ще бъде излъчвано със звук и картина, или не?

Системата на Betfair използва специален символ, с който обозначава дали за дадено събитие ще има пряко излъчване. Разглеждайки програмата на букмейкъра, можете да видите кои срещи или състезания ще бъдат предавани в реално време.

Гледането на едно събитие определено помага за осъществяването на по-качествен залог в реално време. Не винаги статистиката от даден двубой показва напълно случващото се на игрището. Гледайки на живо, вие можете да добиете възможно най-пълна представа за развоя на събитията, а това ще ви помогне да направите по-качествена преценка.

Сравнено с останалите големи букмейкъри, определено излъчването на събития в Betfair по нищо не отстъпва. Ако това е букмейкърът, който сте избрали за себе си, можете да бъде спокойни, че сте добре “покрити” в този аспект.

 

Борсата също е включена

Както може би знаете, услугите на Betfair по отношение на спортните залози са разделени в две основни секции. Едната от тях са стандартните спортни залози, които присъстват навсякъде другате, а другата е спортната борса на Betfair – голямата гордост и предимство на този букмейкър. Радващото е, че британската компания предлага залози на живо както в единия, така и в другия случай. Ако вашето желание е да играете предимно на борсата, бъдете спокойни – там също се поддържа режим за залагане в реално време.

 

Разнообразието от събития е голямо

С радост можем да отбележим, че Betfair предлага огромно количество събития, върху които бихте могли да заложите на живо. При футбола, например, който е най-популярен, букмейкърът ви осигурява шанс да залагате дори и върху първенствата на държави, които по начало наричаме “екзотични”. Независимо дали го правите чрез десктоп версията или чрез своето Betfair мобилно приложение.

И това не важи единствено за футбола. Ако вземем на фокус тениса, например, там бихте имали възможността да играете дори върху турнири от далеч по-ниската ITF категория. Същото може да се каже и за повечето останали спортове, при които Betfair включва в програмата си дори събития от много по-малък ранг.

 

Статистики и графики в полза на залагащия

Както вече казахме, Betfair предлага излъчване на живо с картина на немалко събития, но не на всички, разбира се. И в двата случая букмейкърът осигурява на своите клиенти “помощни материали” под формата на обстойни статистики и полезни графики, показващи случващото се в събитието на фокус.

Картони, брой удари, корнери, нарушения, засади, притежание на топката, тъчове – всеки тип полезна информация, ако разглеждате футболен мач, например, ще ви бъде предоставена от букмейкъра. Статистиката винаги е ценен помощник при спортните залози, а колкото по-добре умеете да я разчитате, толкова повече успехи ще имате.

От голяма полза биха могли да ви бъдат и графиките в реално време, които Betfair ще ви осигури. Ако няма предаване на живо, те могат да ви позволят да следите какво се случва в конкретния момент – кой владее топката, в коя част на терена се развива действието и т.н.

Това бе основната информация относно залозите на живо в Betfair, която следва да имате под внимание. Сега не ви остава нищо друго, освен да вземете своите Betfair бонуси и да се присъедините към партито.

guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Bwin

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв.

рейтинг

9.1
МНЕНИЕ ВХОД
Най-Желан

Bet365

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 100лв.

рейтинг

9.8
МНЕНИЕ ВХОД
23 сеп. 20204:00 pm
Смолевичи
- -
ФК Минск
23 сеп. 2020 4:00 pm
Смолевичи
-
-
ФК Минск
23 сеп. 20209:00 pm
Престън Норт Енд
- -
Брайтън
23 сеп. 2020 9:00 pm
Престън Норт Енд
-
-
Брайтън
23 сеп. 20209:00 pm
Милуол
- -
Бърнли
23 сеп. 2020 9:00 pm
Милуол
-
-
Бърнли
23 сеп. 20209:00 pm
Стоук Сити
- -
Джилингам
23 сеп. 2020 9:00 pm
Стоук Сити
-
-
Джилингам
23 сеп. 20209:00 pm
Фулъм
- -
Шефилд Уензди
23 сеп. 2020 9:00 pm
Фулъм
-
-
Шефилд Уензди
23 сеп. 20209:45 pm
Моркамб
- -
Нюкасъл
23 сеп. 2020 9:45 pm
Моркамб
-
-
Нюкасъл
23 сеп. 20209:45 pm
Флийтууд Таун
- -
Евертън
23 сеп. 2020 9:45 pm
Флийтууд Таун
-
-
Евертън
23 сеп. 20209:45 pm
Челси
- -
Барнзли
23 сеп. 2020 9:45 pm
Челси
-
-
Барнзли
23 сеп. 20209:45 pm
Лестър
- -
Арсенал
23 сеп. 2020 9:45 pm
Лестър
-
-
Арсенал
P