Bwin Esports Електронни спортове

Bwin Esports Електронни спортове 1

Впечатляващото развитие на електронните спортове, наричани още e-sports, не остана незабелязано и от най-големите световни букмейкъри. Дълго време Bwin залози не предлагаха електронни спортове в своя каталог, но сега ситуацията е различна, а клиентите на бранда могат да залагат и по този начин. Определено това е стъпка, която дълго време чакахме Bwin да предприемат.

Няколко бързи клика в платформата на Bwin бързо ни отвеждат до събитията от света на електронните спортове, които се предлагат от букмейкъра в настоящия момент. Виждаме, че дори и в момента има активни събития, върху които можем да изпробваме късмета си, въпреки върлуващата пандемия от COVID-19.

Игрите, върху които се гради e-sports индустрията в настоящия момент, са добре познати: League of Legends, Call of Duty, DOTA 2, Overwatch, CS:GO. Смята се, че около половин милиард души в световен мащаб следят отблизо случващото се в света на електронните спортове, а наградните фондове на най-големите шампионати са ярко доказателство за развитието на индустрията. За най-добрите играчи геймингът е вече професия, която им позволява да имат доходи, невъзможни за повечето хора по Земята.

 

Залози на e-sports

Залозите на електронни спортове се развиват по същия начин, както и стандартните такива – има определени пазари с коефициенти, измежду които можете да избирате. Предлаганите игри са различни по вид, като основните жанрове са шутъри от първо лице, стратегии в реално време и спортни. Всички те са достъпни след като си направите Bwin регистрация.

Едни от най-атрактивните събития от e-sports в Bwin са битките от DOTA 2, например. Много от тях се провеждат във формат две от три, като вие получавате възможността да залагате на победител за конкретна карта, например. Bwin обикновено включва в програмата си най-големите шампионати и турнири, където наградните фондове достигат милиони, а най-добрите играчи в отделните заглавия мерят сили едни срещу други.

При Bwin e-sports букмейкърът, подобно на останалите спортове, ви предоставя възможност да правите и по-дългосрочни залози, като например – кой играч или отбор ще спечели титлата, дни или седмици преди въпросният турнир да е стартирал.

Разбира се, всяка игра има различни нюанси, що се отнася до залозите. При шутъра от първо лице CS:GO, например, може да залагате за това кой ще убие първи или ще бъде убит, с каква разлика победителят ще победи победения и т.н.

 

Как се залага на Bwin e-sports и може ли да се играе на живо?

Както вече посочихме по-рано в този текст, залагането на електронни спортове в Bwin се случва по подобен начин като при спортните залози. От вас се изисква да добавите въпросния пазар във фиша си за залози, след което можете да потвърдите залога си.

Любителите на играта в реално време ще се радват, че Bwin поддържа и залозите на живо при електронните спортове. Когато е възможно, букмейкърът предоставя и лайвстрийм функционалност, чрез която да наблюдавате въпросното събитие. Единственото условие е да имате поне 0.50 лева в сметката си, за да можете да гледате.

 

Заключение

Като заключение можем да кажем, че Bwin определено предлага интересна перспектива по отношение на e-sports, като феновете на този сегмент биха останали доволни. Букмейкърът предлага отлично разработени нови  Bwin апликации за различните операционни системи Android или iOS, които са най- удачният вариант за да реализирате залозите си спокойно през телефон или таблет.

0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
Най-Препоръчван

Winbet

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 100лв

рейтинг

9.4
0
Ще се радваме да оставите своя коментар!x
()
x
P