Bwin лимит на депозити

Bwin лимит на депозити 1

Онлайн залозите могат да бъдат изключително удоволствие, особено когато го правим с мярка и не позволяваме на хазартната си страст да вземе превес над самите нас. Не са малко обаче хората, които с времето развиват опасна зависимост към своето хоби, позволявайки на хазарта да влоши значително качеството им на живот и финансовото им състояние.

Опитвайки се да се справи именно с подобен тип проблематика, Bwin също въведоха функцията за поставяне на лимит на депозита от страна на клиентите си. По този начин можете сами да поставите ограничение на сумата, която депозирате в сметката си, предпазвайки се от угрозата да загубите пари, които не можете да си позволите да загубите.

Разбира се, тази мярка не е окончателна, като всеки клиент на Bwin може собственоръчно да премахне ограниченията, които сам си е поставил. Ние обаче ви съветваме да проявите твърда воля и да спазвате здравословно ограничение на средствата, които депозирате в акаунта си.

Лимити за депозити можете да си поставите за ден, седмица или дори месец. Съветваме ви в началото на всеки месец да си определяте сума, за която сте абсолютно сигурни, че можете да отделите за залагане. Не забравяйте, че това трябва да бъде просто едно приятно хоби, а не нещо, което в даден етап да установи контрол над живота ви.

 

Как да поставим лимит на депозита си в Bwin?

Използването на тази функционалност на сайта на Bwin bg е сравнително лесно. Нека ви обясним как се случва това под формата на само няколко стъпки.

  • Активирайте менюто “Моята сметка”, което можете да откриете до жълтия бетон за депозит.
  • Погледнете към менюто вляво, скролнете надолу и активирайте “Разширени настройки”.
  • Ще видите пред вас падащо меню. Активирайте опцията “Лимит на депозит”.
  • Пред вас ще се открият наличните опции за лимитиране на депозитите.

Сами ще видите, че пред вас ще се открие възможността за поставяне на лимит на депозитите на дневна, седмична и месечна база. Това е полезно, тъй като бихте могли да си изградите и по-дългосрочен план относно лимитите, които желаете да си поставите. Когато въведете желаната сума в съответното меню, натиснете “Потвърди” и готово – вашият лимит на депозита е въведен. Добра новина за залагащите в този букмейкър е, че без проблем можете да поставите лимит на депозита и през bwin мобилното приложение.

Как да премахнем лимит на депозита?

Както посочихме по-рано в текста, системата ви позволява и да премахнете лимитите, стига да пожелаете. Ние обаче отново ще ви посъветваме да не се поддавате на изкушението. Щом веднъж сте въвели съответния лимит, вероятно сте имали добра причина да го сторите. Както всеки друг букмейкър, Bwin насърчава разумната игра. Не забравяйте, че неразумното залагане би могло да доведе до тежки последствия.

0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

PalmsBet

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 30лв.

рейтинг

9.5
Най-Популярен

Efbet

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

рейтинг

9.7
0
Ще се радваме да оставите своя коментар!x
()
x
P