Bwin Виртуални спортове

Bwin Виртуални спортове 1

Макар и със сигурност да не са по вкуса на всеки, т.нар. виртуални спортове си печелят все по-ярко присъствие в каталозите на големите букмейкъри. Сигурни сме обаче, че мнозина и до днес трудно разбират есенцията на този сегмент от света на онлайн залозите.

Обяснено най-семпло, виртуалните спортове са фиктивни събития с несъществуващи отбори и състезатели, които се провеждат всекидневно в различните платформи за онлайн залагания. За разлика от реалните събития, виртуалните такива се провеждат в рамките на няколко минути, което ви позволява да изиграете сравнително висок брой от тях за кратък период от време.

Крайният изход на събитията се решава изцяло от специализирания софтуер, изработил платформата. Сред спортовете, които се играят по подобен “виртуален” начин, спадат футбол, тенис, конни надбягвания, надбягвания с кучета, моторни спортове.

Тук е моментът да подчертаем, че при виртуалните спортове е силно заложен елементът на тотото, тъй като случващото се не подлежи на каквато и да е закономерност, каквато присъства при реалните спортове. Виждали сме случаи, в които хора се опитват да изградят стратегии относно виртуалните спортове, но истината е, че единствено софтуерът може да реши кой ще спечели дадено състезание или мач.

Букмейкърът Bwin също предлага виртуални спортове в своя каталог. Съветваме ви обаче да внимавате с тях, особено ако планирате да залагате големи суми. Тук шансът играе много по-ключова роля, отколкото доброто планиране и обоснованата прогноза.

Към този момент Bwin предлага следните виртуални спортове с възможност за залози:

 • Виртуален футбол
 • Виртуален тенис
 • Надбягвания с коне
 • Надбягвания с хрътки
 • Спидуей
 • Тротинг
 • Колодрум

По наша оценка Bwin е сред букмейкърите, предлагащи най-богат избор и най-много възможности по отношение на виртуалните спортове. Някои от функционалностите в Bwin са специална разработка на букмейкъра, тъй че определено това е перфектно място за любителите на конкретно този тип залози. Нека разгледаме и различните спортове, които се предлагат като виртуално преживяване, както и възможните Bwin бонуси, които може да получите за момента.

 

Виртуални спортове на Bwin

 • Футбол

Реагирахме с изненада, разбирайки, че футболът е единственият виртуален спорт в Bwin, който не предлага следене в реално време със специални графики и анимации. Това обаче се компенсира от многото различни събития и първенства, които се предлагат по отношение Краля на спортовете. Разработките са базирани на съвсем реални шампионати, като например Шампионска лига, Световно първенство, Висша лига, Ла Лига и т.н.

 • Тенис

За разлика от футбола, тук вече ще можете да наблюдавате виртуалните двубои с реалистична графика, представяща случващото се на корта. Можете да правите различен тип залози, като например победител в срещата, спечелил първия сет, общ брой точки в даден гейм и т.н.

 • Надбягвания с коне

Надбягванията с коне са истинска класика в историята на спортните залози, а тук ще можете да се почувствате като същински аристократи, избирайки своя жребец по пътя към успеха. Прави впечатление, че при Bwin състезанията започват в момента, в който направите залога си, като го няма обичайното чакане между гонките.

 • Надбягвания с хрътки

Стигаме и до друга хазартна класика, а именно – гонките с хрътки. Тук важи същото, което казахме и за надбягванията с коне – чакането на практика липсва, като във всеки момент можете да дадете старт на състезанието.

 • Спидуей

Любителите на моторните спортове обожават атрактивния спидуей, а ако и вие си падате по мотоциклетизъм, минималният размер на залога тук е 1 лев. Емоциите са на само един клик разстояние.

 • Тротинг

В България малко се знае за тротинга като спорт, но в други държави той е доста популярен. Платформата на Bwin ви дава възможност да се запознаете с тротинга, а минималният залог от 0.50 лева ви позволява да го направите без да сте застрашени от особени финансови загуби.

 • Колодрум

Колодрумите по света предлагат рядко срещана емоция, а тук тези скоростни състезания със скоростни велосипеди присъстват и сред виртуалните спортове на Bwin. И тук минималният залог е едва 0.50 лева, което е идеален старт за играчите, които тепърва ще се запознават с виртуалните спортове и техните особености. Не пропускайте да се възползвате и от Bwin можилното приложение за да се наслаждавате на игрите през телефон или таблет.

0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
Най-Желан

Bet365

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 100лв.

рейтинг

9.8
Най-Препоръчван

Winbet

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 100лв

рейтинг

9.4

PalmsBet

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 30лв.

рейтинг

9.5
25 ян. 2021 3:00 pm
Касъмпаша лого
Касъмпаша
- -
Сивасспор лого
Сивасспор
25 ян. 2021 3:00 pm
Касъмпаша
-
-
Сивасспор
Estádio Nacional 25 ян. 2021 4:30 pm
Белененсеш лого
Белененсеш
- -
Тондела лого
Тондела
25 ян. 2021 4:30 pm
Estádio Nacional
Белененсеш
-
-
Тондела
25 ян. 2021 6:00 pm
Аланияспор лого
Аланияспор
- -
Анкарагюджю лого
Анкарагюджю
25 ян. 2021 6:00 pm
Аланияспор
-
-
Анкарагюджю
25 ян. 2021 6:00 pm
Фенербахче лого
Фенербахче
- -
Кайзериспор лого
Кайзериспор
25 ян. 2021 6:00 pm
Фенербахче
-
-
Кайзериспор
Estádio do Rio Ave Futebol Clube 25 ян. 2021 6:30 pm
Рио Аве лого
Рио Аве
- -
Санта Клара лого
Санта Клара
25 ян. 2021 6:30 pm
Estádio do Rio Ave Futebol Clube
Рио Аве
-
-
Санта Клара
25 ян. 2021 7:00 pm
Бенфика лого
Бенфика
- -
ФК Национал лого
ФК Национал
25 ян. 2021 7:00 pm
Бенфика
-
-
ФК Национал
Adams Park 25 ян. 2021 9:45 pm
Уикъмб лого
Уикъмб
- -
Тотнъм лого
Тотнъм
25 ян. 2021 9:45 pm
Adams Park
Уикъмб
-
-
Тотнъм
San Mamés Barria 25 ян. 2021 10:00 pm
Атлетик Билбао лого
Атлетик Билбао
- -
Хетафе лого
Хетафе
25 ян. 2021 10:00 pm
San Mamés Barria
Атлетик Билбао
-
-
Хетафе
Estádio de São Lúis 25 ян. 2021 10:15 pm
Фаренсе лого
Фаренсе
- -
Порто лого
Порто
25 ян. 2021 10:15 pm
Estádio de São Lúis
Фаренсе
-
-
Порто
0
Ще се радваме да оставите своя коментар!x
()
x
P