Bwin Залози на живо и пряко предаване

Bwin Залози на живо и пряко предаване 1

Любителите на залозите на живо по никакъв начин не трябва да се притесняват, че в Bwin тази функционалност не е на ниво. Даже напротив, букмейкърът се е справил повече от успешно с изграждането на своята платформа за осъществяване на залози в реално време. А както добре знаем, залозите на живо са от съществено значение за почти всеки редовно играещ онлайн.

До платформата за залози в реално време на сайта на Bwin се стига достатъчно лесно, натискайки бутона “На живо” на начална страница. Там вие ще можете да се възползвате от две основни функционалности, а именно – Преглед и Събитие.

Функционалността “Преглед” ви позволява да надникнете към всички налични срещи в момента, в зависимост от това в кой шампионат или турнир се провеждат. Избирайки едно от събитията, пред вас ще се открият всички опции за залози на живо за въпросната среща. Вътрешното меню от своя страна ви осигурява поглед над всички спортове, които в конкретния момент предлагат възможност за залози в реално време.

Стигаме и до функционалността “Събитие”, която предлага по-обстоен поглед върху един конкретен двубой от програмата в този момент. Вие обаче бързо можете да превключвате от събитие в събитие, разглеждайки различните пазари за залагане.

Модулът “Събитие” предлага на залагащите и помощни функции като “Анимация”, “Статистика” и “Видео”. В “Анимация” можете да проследите действието на терена под аниминирана форма, а “Статистика” предлага статистически данни за случващото се на терена. Най-полезна може би ще ви бъде функционалността “Видео”, която предлага възможността да гледате срещата, стига Bwin да има нужния лиценз за излъчването ѝ.

 

Какво е нужно, за да гледате директното предаване на определени събития в Bwin?

За това удоволствие не се заплаща допълнителна такса, като достатъчно е просто да имате налична поне една стотинка в своята сметка.

Отново обаче напомняме, че Bwin няма правата да излъчва на живо абсолютно всяко едно събитие в програмата си. Със специална икона се обозначават събитията, които букмейкърът може да излъчва за своите клиенти!

Като изключително удобна функционалност в лайв секцията на Bwin можем да посочим т.нар. “Мулти изглед”. Тя ви позволява да следите по няколко събития по едно и също време. Вероятно често ще ви се налага да я използвате, тъй като на всички ни се случва да играем по няколко мача едновременно. В лявата вертикална лента можете да видите спортовете, където има събития на живо в конкретния момент, а в централната част на екрана бихте могли да добавите желаните от вас събития за следене. Системата ви позволява да променяте изгледа пред себе си, както и да активирате и деактивирате конкретни събития. Нашият тест показа, че интерфейсът на “Мулти изглед” е сравнително опростен и лесен за употреба, като надали бихте имали проблеми след първоначалното му опознаване.

 

Функционалности и пазари в Bwin залози на живо

  • Календар

Струва си да обърнем внимание и на функционалността “Календар”, която ни предоставят от Bwin. Благодарение на нея можете да получите информация за датите на всички събиия, които ви интересуват в конкретния момент. Можете да навигирате между различните спортове и да разгледате всичко, което предстои в бъдеще с точна дата и час. Функцията ви дава възможност да търсите и единствено събития, които ще бъдат излъчени с пряко предаване на сайта на Bwin.

 

  • Спортове

На живо в сайта на Bwin бихте могли да залагате на живо на множество различни спортове. Вън от съмнение е, че сред тях са най-популярните такива, като например футбол, тенис, баскетбол, волейбол, бокс и други, но букмейкърът ви предоставя шанс да го правите и на по-малко популярни такива. Пълният списък със спортове, върху които можете да направите залог на живо, можете да откриете в главното меню на лайв раздела.

  • Пазари на живо

Докато създадавахме това ревю за вас, обстойно разгледахме и предлаганите пазари на живо от страна на Bwin. Всички пазари към определено събитие могат да се разгледат при отваряне на въпросното събитие. Можем да потвърдим, че Bwin по никакъв начин не ограничава различните пазари при срещите, които се играят в настоящия момент. Независимо дали ви се играе хендикап, под/над или прогноза за първо полувреме, Bwin поддържа всички по-известни и предпочитани пазари.

 

Заключение

В заключение можем да кажем, че разделът “На живо” на Bwin определено не отстъпва по качество на големите конкуренти на бранда. Имахме възможността и да изпробваме функцията за излъчване на пряко предаване, като всичко протече безпроблемно. Този букмейкър е от дълго време на пазара, поради което не сме изненадани, че тези ключови функционалности работят безупречно при Bwin. Безупречна е функцията през специалното bwin мобилно приложение, което ви дава същите възможности, като това на десктоп версията.

guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Palms

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 30лв.

рейтинг

9.5
МНЕНИЕ ВХОД
Най-Популярен

Efbet

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

рейтинг

9.7
МНЕНИЕ ВХОД
29 сеп. 20208:00 pm
Реал Сосиедад
- -
Валенсия
29 сеп. 2020 8:00 pm
Реал Сосиедад
-
-
Валенсия
29 сеп. 20209:00 pm
Крю
- -
Нюкасъл U21
29 сеп. 2020 9:00 pm
Крю
-
-
Нюкасъл U21
29 сеп. 20209:00 pm
Транмиър
- -
Ливърпул U21
29 сеп. 2020 9:00 pm
Транмиър
-
-
Ливърпул U21
29 сеп. 20209:00 pm
Скънторп
- -
Манчестър Сити U21
29 сеп. 2020 9:00 pm
Скънторп
-
-
Манчестър Сити U21
29 сеп. 20209:00 pm
Колчестър
- -
Уест Хем U21
29 сеп. 2020 9:00 pm
Колчестър
-
-
Уест Хем U21
29 сеп. 20209:45 pm
Салфорд Сити
- -
Моркамб
29 сеп. 2020 9:45 pm
Салфорд Сити
-
-
Моркамб
29 сеп. 20209:45 pm
Уолсол
- -
Челси U21
29 сеп. 2020 9:45 pm
Уолсол
-
-
Челси U21
29 сеп. 20209:45 pm
Чарлтън
- -
Брайтън U21
29 сеп. 2020 9:45 pm
Чарлтън
-
-
Брайтън U21
29 сеп. 202010:00 pm
Омония
- -
Олимпиакос
29 сеп. 2020 10:00 pm
Омония
-
-
Олимпиакос
29 сеп. 202010:00 pm
Ференцварош
- -
Молде
29 сеп. 2020 10:00 pm
Ференцварош
-
-
Молде
P