Чести грешки при залози на електронни спортове

Чести грешки при залози на електронни спортове 1

Залагането на електронни спортове набира изключително бързи темпове. Все повече турнири се организират годишно, а наградните фондове се увеличават. Същевременно все повече нови игри стават достъпни за клиентите на различни букмейкъри. Много от лицензираните български букмейкъри дори, като Palmsbet България обръщат сериозно внимание на тях. А до какво води всичко това? По-голям брой залагания на по-голям брой пазари. Но колкото повече избор има, толкова повече грешки се правят, когато хората стъпват в дълбокото. Затова сега ще говорим за тях и как да ги избегнете.

 

Непознаване на дадена игра

Дали ще е конкретна игра, пазар или изцяло света на електронните спортове, непознаването е проблем. Важно е когато започвате нещо ново да сте запознати с него. В по-голямата част от случаите хората разбират за игрите посредством онлайн живо предаване. Именно от него може да добиете информация за основите на дадена от първо лице, а от там и тънкостите и. Но ако случая не е такъв и по една или друга причина сте попаднали на играта от секцията за електронни спортове, то тогава сами ще трябва да потърсите информация. Дали е единия, другия начин или трети, например сте попаднали на наша статия за електронните спортове, то най-важното е да разберете повече за играта именно от този източник. Дори букмейкърските сайтове, предлагащи залагане на електронни спортове, в секцията „Помощ“ имат информация за всяка една игра, която предлагат за залагане.

 

Прибързани залози

Да кажем, че знаете какво представлява играта, каква е целта ѝ и решите да отворите дадено събитие. Там ще видите толкова пазари, колкото може да видите и в едно реално спортно събитие. И си казвате, каква е разликата, винаги по-ниския коефициент печели, ще заложа за брой рундове или нещо друго. Неведнъж сме обяснявали, че залагането по този начин, без да сте направили необходимото усилие за да разберете пазарите и събитията при електронните спортове ще ви доведат само до загуба. Най-честия прибързан залог, който потребителите правят е този. Виждат познати имена и решават, че не е нужно да проучват. Не е задължително обаче, едно и също име да показва една и съща класа. Един от най-популярните примери е отбора по електронни спортове на Шалке 04. Да, името е същото като на футболния отбор от Гелзенкирхен. Да, отбора по електронни спортове също е немски.

[alert type=”info” icon-size=”normal”]Но представянето им далеч не е на нивото, на което се представят и футболистите. И се надяваме този пример да е винаги в главата ви, за да ви спре, когато решите да направите прибързан залог, преди да сте проучили нещата.[/alert]

 

Неследване на стратегии

Стратегиите и съветите, които съществуват, са една от най-ценните информации, които може да получите. Без значение дали става въпрос за даден спорт, казино игра или електронен спорт. Те са вашия кратък наръчник за това какво трябва и какво не трябва да правите така, че да не губите пари в края на деня. А ние можем да ви предложим голямо разнообразие за конкретни игри, като например League of Legends или FIFA. Ако не отделите необходимото време да получите повече информация от хора, които имат опит със залагането на електронни спортове, рискувате повече, отколкото букмейкърите сами могат да предвидят. Разликата между стратегиите и съветите за залагане е само в това, че докато вторите имат основно за цел да знаете какво точно да правите или да не правите в дадена ситуация и при дадено събитие, то стратегиите ще ви дадат и план за действие, който ако следвате да увеличите своя баланс.

Предимството при стратегиите е, че те до голяма степен могат да ви помогнат и при превъртане на бонуси, каквито всички букмейкъри биха ви дали. Например при Bwin бонусите за спорт са няколко, а само началната оферта е на стойност 222лв. За щастие можете да я използвате за залози на електронни спортове, а с някоя от нашите стратегии ще можете да я превъртите лесно.

 

Неинформираност

Един от най-важните съвети, съответно една от най-често допусканите грешки. Тя е изключително обвързана с прибързаните залози, тъй като те водят до неинформирано залагане, което води до загуби. Електронните спортове се превръщат в една индустрия, която има свои правила, съответно стратегии. А всеки отделен електронен спорт има собствени турнири, спечелването на които дава различни привилегии на участващите отбори. Отборите пък от своя страна имат свои цели, свои традиции, спонсори, определящи им правилата на действие и т.н. А отборите се състоят от играчи, които пък имат свои виждания, цели, пикове и спадове в играта. И всичко това е примерно изброено. И е само част от информацията, която трябва да добиете за едно събитие. А ако трябва да е за цял турнир? Направете го. Това ще бъде жертвата, която ще направите, за да успеете да спечелите желаните пари. Единствено с правилната информация, ще запазите своя баланс и дори ще го увеличите.

 

Грешна информираност

И като казахме правилна информация, то има и грешна такава. Никога не търсете информация от един източник. Нашия сайт ще ви даде много информация, която да ви даде основа за залагане. Но от вас зависи, дали ще потърсите допълнителна информация за даден отбор, за статистика от проведените му срещи, за състоянието на играчите в него. Има много събития на живо, които са придружени с опитни коментатори, които също излагат мнението си за конкретен отбор, събитие и вижданията им за приключване на турнир. Тяхното мнение също трябва да бъде взето под внимание и да е важно за вас, когато правите своите обосновани залози. Колкото повече информация имате за даден залог, толкова по-малък риск поемате, когато го правите. Информацията е пари. За вас.

 

Един букмейкър

Никога, никога, никога не разчитайте на един букмейкър. Букмейкърите работят със специалисти в различни области, които им съдействат за определяне на първоначалните коефициенти за дадено събитие. От там коефициентите се увеличават или намаляват според развитието на дадена среща. Винаги коефициентите са по-малки от реалните шансове за случване на едно събитие, тъй като от разликата букмейкърите печелят. От друга страна всеки един от тях се старае да привлече повече клиенти, с което си позволява да предложи по-високи коефициенти за едно събитие, като намалява своя процент, за сметка на по-голяма посещаемост. Друго събитие обаче може да сметне че може да остави на по-ниски коефициенти. Важно е да проучите всички букмейкъри, които предлагат залагане на електронни спортове, а след това да сравните коефициентите, които предлагат за конкретно събитие. Когато комбинирате това проучване с информацията, която имате за събитието ще може да заложите там, където възрвъщаемостта би била най-голяма за вас. Дори разликата да не е голяма, то ако прилагате това при всяко залагане, натрупаните разлики между букмейкърите ще се озоват във вашия джоб, като допълнителна печалба, която в други случаи можеше да пропуснете. А ние не можем да ви позволим това.

 

Управление на баланс и разумно залагане

Не си позволявайте да залагате повече, отколкото сте готови да загубите. Винаги разписвайте и определяйте колко може да заложите на дадено събитие, на даден турнир. След това приемете, че вие не сте прави. Изобщо. Цялата информация, която имате е грешна и вие ще загубите със сигурност от 100 процента. Чак когато приемете това, определете колко средства сте готови да загубите, без това да окаже влияние на вашата психика, бюджет и т.н. Всичко това ще ви позволи на първо място да си осигурите удоволствието от самото залагане, а на второ място ще имате свобода да залагате с бистър ум, което само ще увеличи печалбите ви. Очаквайте да загубите, за да печелите.

 

Залагане на живо пред залагане преди среща

Не си позволявайте да не опитате различни неща. Напротив. Изпробвайте всяка една стратегия, научете всички възможни пазари за залагане. Трябва да имате информация за всичко. А след това може да намерите и начините, които най-добре ви подхождат. Такъв е и примера със залагането на живо и залагането преди среща. Много често при живото предаване се отварят нови, динамични пазари. Те могат да донесат големи печалби, ако знаете какво представляват те и може да реагирате достатъчно бързо. Електронните спортове са по-динамични от реалните, а пазарите им по-бързо променящи се. Затова трябва да следите играта постоянно, ако искате да печелите. Информацията добита преди събитието е еднакво приложима както за залозите преди това, така и по време на събитието. Не я пренебрегвайте. Злагането на живо може да ви позволи и да затваряте, когато нещата не отиват натам, накъдето искате или просто искате да не рискувате моментната печалба. Това е опцията Кеш Аут, която ви позволява както да намалите загубите си, така и да затворите залог, който към даден момент е печеливш, но има потенциал нещата да се обърнат и да го загубите.

 

Заключение

Електронните спортове могат да ви доведат до повече главоболия, отколкото други спортове най-малкото защото не ги познавате, защото са нови. Много от изброените грешки дори не биха ви направили впечатление при залагане на друго място, защото по една или друга причина вие сте добили опит в залагането. Но грешките съществуват. А допуснете ли ги, допускате да загубите още преди да сте заложили. Въпреки това, не са нещо, което трябва да ви плаши и да ви откаже от електронните спортове. Напротив, трябва да се справите с тях, а най-лесно е когато изберете събитие, на което да заложите.

0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

PalmsBet

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 30лв.

рейтинг

9.5
Най-Препоръчван

Winbet

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 100лв

рейтинг

9.4

Bwin

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв.

рейтинг

9.1
25 ян. 2021 3:00 pm
Касъмпаша лого
Касъмпаша
- -
Сивасспор лого
Сивасспор
25 ян. 2021 3:00 pm
Касъмпаша
-
-
Сивасспор
Estádio Nacional 25 ян. 2021 4:30 pm
Белененсеш лого
Белененсеш
- -
Тондела лого
Тондела
25 ян. 2021 4:30 pm
Estádio Nacional
Белененсеш
-
-
Тондела
25 ян. 2021 6:00 pm
Аланияспор лого
Аланияспор
- -
Анкарагюджю лого
Анкарагюджю
25 ян. 2021 6:00 pm
Аланияспор
-
-
Анкарагюджю
25 ян. 2021 6:00 pm
Фенербахче лого
Фенербахче
- -
Кайзериспор лого
Кайзериспор
25 ян. 2021 6:00 pm
Фенербахче
-
-
Кайзериспор
Estádio do Rio Ave Futebol Clube 25 ян. 2021 6:30 pm
Рио Аве лого
Рио Аве
- -
Санта Клара лого
Санта Клара
25 ян. 2021 6:30 pm
Estádio do Rio Ave Futebol Clube
Рио Аве
-
-
Санта Клара
25 ян. 2021 7:00 pm
Бенфика лого
Бенфика
- -
ФК Национал лого
ФК Национал
25 ян. 2021 7:00 pm
Бенфика
-
-
ФК Национал
Adams Park 25 ян. 2021 9:45 pm
Уикъмб лого
Уикъмб
- -
Тотнъм лого
Тотнъм
25 ян. 2021 9:45 pm
Adams Park
Уикъмб
-
-
Тотнъм
San Mamés Barria 25 ян. 2021 10:00 pm
Атлетик Билбао лого
Атлетик Билбао
- -
Хетафе лого
Хетафе
25 ян. 2021 10:00 pm
San Mamés Barria
Атлетик Билбао
-
-
Хетафе
Estádio de São Lúis 25 ян. 2021 10:15 pm
Фаренсе лого
Фаренсе
- -
Порто лого
Порто
25 ян. 2021 10:15 pm
Estádio de São Lúis
Фаренсе
-
-
Порто
0
Ще се радваме да оставите своя коментар!x
()
x
P