Датска система за залози

Датска система за залози 1

В тази статия ще ви представим една популярна система за залагане, която се нарича датска. Към днешна дата няма ясно обяснение защо датската система за залагания е получила името си. Много експерти обаче стигат до извода, че системата за залагане е измислена в Дания и нейният автор просто е пожелал да остане анонимен. Най-важното е, че той е разработил успешна стратегия за залагане.

 

Същност на стратегията Датска система

Тази система за залагане съществува отдавна и днес се използва доста от потребителите на букмейкърите. В основата си тази стратегия представлява увеличаване на залога, тъй като тук размерът на залога нараства при загуба. Особеното на датската система обаче е, че се увеличава не само размера на залога, но и коефициента за избрано събитие.

На теория стратегията може да изглежда някак объркваща, но на практика е доста проста за използване, което ще разберете в следващите редове. Като доказателство за това твърдение, нека разгледаме конкретен пример за използване на датската система за залагания.

Пример за използване на стратегията

Като начало залагащият трябва да определи сумата на първия залог и първоначалните коефициенти на събитието. В нашия случай това ще бъде залог от 2 лева и коефициент 1,5 в Palmsbet.

Трябва да се отбележи в началото, че ако залогът ви спечели на някакъв етап от игровия цикъл – връщате неговата сума към първоначалната стойност и започвате отначало. Ако залогът загуби, увеличавате сумата на залога с една единица (в нашия случай 2 лева), а коефициентът на събитието с 0,5.

Пример:

  • Първи залог – 2 с @ 1.5. Резултат: загуба.
  • Втори залог – 4 лв. с @ 2.0. Резултат: загуба.
  • Трети залог – 6 лв. с @ 2.5. Резултат: загуба.
  • Четвърти залог – 8 лв. с @ 3.0. Резултат: загуба.
  • Пети залог – 10 лв. с @ 3.5. Резултат: печалба.

След тази печалба игровият цикъл е завършен и се връщаме към първоначалния залог $ 2 и коефициент @ 1,5. Що се отнася до печелившата сума от всички залози до момента, тя е 10 * 3,5- (2 + 4 + 6 + 8 + 10) = 35 – 30 = 5 лева.

Разбира се, вие може да спечелите много по-рано, като не е казано, че ще загубите четири поредни залога. Коефициентите в началото на стратегията са много по-лесни за познаване и в първите два залога може да играете събития на сингъл, а след това да прибегнете до фишове от типа права колонка.

Както можете да видите, няма нищо сложно в използването на тази стратегия. За успешното й прилагане обаче е необходимо да се вземат предвид всички предимства и недостатъци на датската стратегия за залагания.

 

Предимства и недостатъци на стратегията

Основното предимство на тази система е, че тя може да донесе печалба на залагащия след няколко губещи залога като видяхте това от нашия пример. Освен това, тъй като използването на тази стратегия не изисква удвояване на залога в случай на загуба, а увеличение с една единица (вашия първоначален залог) би било достатъчно за повече стъпки в игровия цикъл. Съответно, шансът ви да го завършите успешно се увеличава.

Стратегията обаче има значителен недостатък. Всички отлично знаем, че колкото по-голям е коефициент на фиша, толкова по-малка е вероятността за печалба. По този начин, с всяка стъпка в игровия цикъл на датската стратегия, шансът ви да спечелите залога намалява. В този случай само задълбочен анализ на избрани събития и малко късмет може да помогне на залагащия, да се върне на печелившия път и да започне цикъла на стратегията отначало на по-ниските коефициенти.

 

Заключение

Както можете да видите, датската система за залагане има определена ефективност и може да донесе доходите на залагащия в дългосрочен план.

[alert type=”info” icon-size=”normal”]Много важно обаче е да можете да анализирате спортните събития достатъчно добре, така че загубите ви да не бъдат в дълга поредица.[/alert]

 

Датската система за залагания почти не се различава от много други стратегии за спортни събития, тъй като задълбоченият анализ на срещите е също един от най-ключовите фактори за залагане на друга популярна прогресивна стратегия като Мартингейл. При всички случаи само изборът на събития на посочените коефициенти в стратегията не може да ви донесе печалба, а е важно да анализирате залозите си и да предвидите всички рискове. Също така е добре да използвате бонусите, които букмейкърите предлагат, като този на bwin например. Така свеждате риска от загуба драстично.

 

0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Bwin

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв.

рейтинг

9.1
25 ян. 2021 3:00 pm
Касъмпаша лого
Касъмпаша
- -
Сивасспор лого
Сивасспор
25 ян. 2021 3:00 pm
Касъмпаша
-
-
Сивасспор
Estádio Nacional 25 ян. 2021 4:30 pm
Белененсеш лого
Белененсеш
- -
Тондела лого
Тондела
25 ян. 2021 4:30 pm
Estádio Nacional
Белененсеш
-
-
Тондела
25 ян. 2021 6:00 pm
Аланияспор лого
Аланияспор
- -
Анкарагюджю лого
Анкарагюджю
25 ян. 2021 6:00 pm
Аланияспор
-
-
Анкарагюджю
25 ян. 2021 6:00 pm
Фенербахче лого
Фенербахче
- -
Кайзериспор лого
Кайзериспор
25 ян. 2021 6:00 pm
Фенербахче
-
-
Кайзериспор
Estádio do Rio Ave Futebol Clube 25 ян. 2021 6:30 pm
Рио Аве лого
Рио Аве
- -
Санта Клара лого
Санта Клара
25 ян. 2021 6:30 pm
Estádio do Rio Ave Futebol Clube
Рио Аве
-
-
Санта Клара
25 ян. 2021 7:00 pm
Бенфика лого
Бенфика
- -
ФК Национал лого
ФК Национал
25 ян. 2021 7:00 pm
Бенфика
-
-
ФК Национал
Adams Park 25 ян. 2021 9:45 pm
Уикъмб лого
Уикъмб
- -
Тотнъм лого
Тотнъм
25 ян. 2021 9:45 pm
Adams Park
Уикъмб
-
-
Тотнъм
San Mamés Barria 25 ян. 2021 10:00 pm
Атлетик Билбао лого
Атлетик Билбао
- -
Хетафе лого
Хетафе
25 ян. 2021 10:00 pm
San Mamés Barria
Атлетик Билбао
-
-
Хетафе
Estádio de São Lúis 25 ян. 2021 10:15 pm
Фаренсе лого
Фаренсе
- -
Порто лого
Порто
25 ян. 2021 10:15 pm
Estádio de São Lúis
Фаренсе
-
-
Порто
0
Ще се радваме да оставите своя коментар!x
()
x
P