Efbet Депозит & Теглене

Efbet Депозит & Теглене 1

Сигурно ли е правенето на депозити теглене на средства през букмейкъри?

Няколко съществени факта за депозити и тегления , които да ви насочат към избора на разплащателен метод. При голяма част от букмейкърите липсва такса за депозит и теглене. В малкото случаи, в които се прилагат такси, е малко вероятно да надвишат 1-2%. Все пак не всички букмейкъри са на нивото на Ефбет, където такива липсват.

Видео Ръководство

Време, което отнема депозирането

Действителният процес за депозиране никога не трябва да отнема повече от няколко минути. При повечето методи за депозит средствата трябва да се появят в Ефбет акаунта ви веднага, след като процесът приключи. Единствените изключения от това могат да бъдат в случай на банкови или банкови преводи, които могат да отнемат няколко дни, за да бъдат напълно обработени.

 

Допустими суми при депозит

Повечето букмейкъри имат минимална сума за депозит и по това се различават от един от друг, както и един метод от друг. Като цяло обаче минималният депозит за най-реномираните букмейкъри и най-популярните методи за депозит обикновено е или 5-10 евро.

Отново, максимумите за депозит също се прилагат неизменно от букмейкърите и се различават според метода на букмейкъра и депозита. С най-големите букмейкъри обаче те обикновено са доста високи.

 

Големи ли са таксите при теглене на пари и какво време е нужно?

Много от най-популярните букмейкъри не прилагат такси за теглене чрез най-разпространените методи за теглене. Например за тегления с дебитна карта, по принцип никой от най-известните букмейкъри не начислява такси.

 

Колко време отнема изтеглянето?

След като клиентът приключи действителния процес на теглене, който отнема само няколко минути, времето, което ще трябва да изчакат, докато средствата му са вече на разположение, ще се различава според метода на изтегляне. Като цяло методите за изтегляне на електронния портфейл като Paypal или Neteller ще получат средствата в рамките на 24 часа. Междувременно изтеглянето с дебитна или кредитна карта често отнема от 1-5 работни дни, докато банковите преводи могат да отнемат още повече време.

 

Какви са методите в Ефбет

Когато депозирате пари в сметката си, не се прилагат такси, но те могат да бъдат приложени, когато се опитате да изтеглите. Минималният депозит, по който и да е метод е 5 евро. Паричните тегления от кредитни или дебитни карти не налагат такси, но могат да отнемат обичайните 2-5 работни дни. Тегленето чрез електронни портфейли като Neteller, се изплащат средно в рамките на един час, но подлежат на 3% такса. За по-малките играчи, които не изтеглят суми, това може да не е проблем, но за играчите от висок клас, тези 3% представляват значителна част от печалбите.

Ако срещнете проблем с депозирането и тегленето обърнете се към поддръжката за клиенти!

Обслужването на клиенти очевидно е нещо, върху което Efbet е работил усърдно и сега осигурява 24-часова поддръжка чрез телефон, чат на живо или имейл. Уебсайтът също е пълен с полезна информация под формата на често задавани въпроси, резултати и раздел с наистина добра статистика, който да ви помогне да направите вашите залози.

 

Кои са все пак точните методи за депозити и тегления в Ефбет?

  • Кештерминал – Ефбет е единственият букмейкър, който допуска транзакции чрез устройствата Кештерминал. Минималната сума за депозита 10 лева, но чрез този метод не може да се тегли.
  • ЕasyPay – Офисите, които можете да използвате са хиляди. 10 лв. е минималната сума и при депозит, и при теглене.
  • Epay, Neteller, Skrill, EcoPayz – При всеки от тези електронни портфейли минимумът е 10 лв. за депозити и тегления.
  • Дебитни и кредитни карти – При дебитните и кредитните карти минималната сума за депозит също е 10 лв.
  • Банков превод – Банковият превод, също е налице като опция в Ефбет, но имайте предвид, че времето за обработка на транзакцията е между 2 и 5 дни за разлика от всички останали, където е незабавно.

Надяваме се, че като обхванахме всички методи на депозит и теглене, ви помогнахме да се насочите кой от тях ще е най-добрия за вас. Управлението на средства е от съществено значение, защото това дава сигурност и спокойствие по време на онлайн залаганията ви и участията за големите Ефбет бонуси и оферти.

guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Bwin

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв.

рейтинг

9.1
МНЕНИЕ ВХОД
Най-Желан

Bet365

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 100лв.

рейтинг

9.8
МНЕНИЕ ВХОД

Palms

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 30лв.

рейтинг

9.5
МНЕНИЕ ВХОД
1 окт. 20206:30 pm
ЧФР Клуж
3 1
Куопио
1 окт. 2020 6:30 pm
ЧФР Клуж
3
1
Куопио
1 окт. 20207:30 pm
Брентфорд
3 0
Фулъм
1 окт. 2020 7:30 pm
Брентфорд
3
0
Фулъм
1 окт. 20208:00 pm
Арарат-Армения
- -
Цървена Звезда
1 окт. 2020 8:00 pm
Арарат-Армения
-
-
Цървена Звезда
1 окт. 20208:00 pm
Розенборг
- -
ПСВ Айндховен
1 окт. 2020 8:00 pm
Розенборг
-
-
ПСВ Айндховен
1 окт. 20208:00 pm
Шарлероа
- -
Лех Познан
1 окт. 2020 8:00 pm
Шарлероа
-
-
Лех Познан
1 окт. 20208:00 pm
Малмьо ФФ
- -
Гранада
1 окт. 2020 8:00 pm
Малмьо ФФ
-
-
Гранада
1 окт. 20208:00 pm
Слован Либерец
- -
АПОЕЛ
1 окт. 2020 8:00 pm
Слован Либерец
-
-
АПОЕЛ
1 окт. 20208:00 pm
Динамо Загреб
- -
Флора Талин
1 окт. 2020 8:00 pm
Динамо Загреб
-
-
Флора Талин
1 окт. 20208:00 pm
Атлетик Билбао
- -
Кадис
1 окт. 2020 8:00 pm
Атлетик Билбао
-
-
Кадис
1 окт. 20208:00 pm
Севиля
- -
Леванте
1 окт. 2020 8:00 pm
Севиля
-
-
Леванте
P