Efbet Виртуални спортове

Efbet Виртуални спортове 1

Ефбет Виртуални спортове

Виртуалните спортове са игри, при които чрез компютърния софтуер се играят спортни събития или състезания. Разширените алгоритми определят резултата-те отчитат умението на участниците, както и елементите на късмета, присъщи на реалните спортни събития.

Виртуалните спортове придобиха известност като начин букмейкърите да предлагат игри за залагания, без да се нуждаят от реални събития.

 

Какви виртуални спортове има?

Виртуални спортове има за повечето от най-популярните спортове по света. Ето и някои от най-разпространените виртуални спортове, които са на сайта на Ефбет

  • Футбол
  • Конни надбягвания
  • Кучешки състезания
  • Моторни спортове
  • Тенис
  • Баскетбол
  • Виртуален тенис

Efbet е букмейкърът  включил и тениса във виртуалната си категория. Тук клиентите могат да залагат на известните пазари на Set, Game и Winner. Както и при стандартните залагания на тенис, вие можете да гледате тенис състезанието и да избирате различни комбинации за залагания. Тези комбинации включват: под / над, четно/нечетно, точен резултат и много други. Всяка виртуална тенис среща продължава 3 минути и 30 секунди. Ставките са почти същите като на реалните събития. Хората, вълнуващи се от тенис, ще могат да правят своите залози всеки сезон, независимо дали има истински мачове. Това е и голямото предимството на този вид игри, винаги ще можете да залагате.

 

Най-посещавания виртуален спорт -футбол

Виртуалните футболни игри са два вида-с клубни отбори, но с имена несъвпадащи с реаните отбори и еврокупа. И при двата вида игрите са краткотрайни. Можете да избирате от залози за първо полувреме, под/над попадения, хендикап и други.

За пореден път тук се симулира виртуален футболен турнир и в случая това е Еврокупата. Има отбори, разделени в различни групи и можете да залагате на всеки мач от турнира. От опциите можете да видите на кое място се намира отборът и как се разпределят местата във възможна квалификация. Излъчването на виртуалните мачове е добро качество и по време на полувремената можете да видите малко статистика за всеки отбор и неговото представяне до сега. Залаганията може да са за над / под, полувреме и много други. Разнообразието във Виртуална Евро купа може да задоволи и най-взискателния играч.

 

Виртуален баскетбол в Ефбет

Баскетболът е друг от основните спортове, включен в раздел Виртуални спортове на Efbet. Във виртуалния баскетбол, наподобяващ на NBA, залагате на известни отбори, които са като тези в истинския баскетбол, но с по-различни имена. Виртуалният баскетбол също има сезони и кръгове на първенството и класирането често се променя в последния момент. Всеки мач продължава 3 минути и 30 секунди и е разделен на четвъртинки, а между първите и последните две има полувреме, което продължава 10 секунди. Периодът преди началото на мача се нарича Pre-match и продължава 30 секунди. Тук можете да заложите на победител, първо-последно или четвърт, както и на стандартните опции като общи точки, хендикап и други.

[alert type=”info” icon-size=”normal”]Има и функция, чрез която да видите най-добрите моменти от играта [/alert]

 

Виртуални конни надбягвания

Интересен и нетрадиционен тип залагания. Практични и удобни, в Ефбет можете да заложите на виртуални конни надбягвания. Имате 30 секунди кратко въведение преди началото и можете да проверите състоянието на терена, коня. След това, Efbet ви дава още 30 секунди, в които можете да направите своя залог, на своя любим кон, на кой ще бъде първият, който премине финалната линия, първите двама и други. Преди началото на състезанието ще се покажат имената на всички коне, както и фаворитите, комбинирани с наличните коефициенти. Самото състезание продължава 1 минута и 40 секунди. И през това време виждате как конят ви се движи и динамичната промяна на позицията. Състезават се 8 или 12 участника. Трябва да познаете кой ще победи. Ставките са като на реалните конни състезания, но тук кой ще победи, решава компютърът.

 

Виртуални състезания на хрътки

Ако сте решили да залагате на кучета, Ефбет ви е приготвил и това. Условията тук са подобни на тези на виртуалните конни надбягвания, а разликата е в тези състезания с кучетата . Можете да намерите информация за всяко куче, неговата физическа форма, повърхността на терена и класиране от предишни състезания. Коефициентите са доста добри, а залагането е много просто и отнема само няколко секунди.

Трябва да си изберете куче и да се надявате, че ще победи. Залозите на първите 2 или първите три кучета за преминаване на финалната линия също са добра алтернатива.

 

Залози на виртуални спортове през телефона

Феновете на Ефбет имат възможност да правят своите залози на виртуалните спортове и през мобилните си устройства през Efbet Mobile App приложенията, както и през мобилния сайт. Стъпките са лесни и са същите като на десктоп версията на сайта.

Виртуалните спортове са една страхотна възможност за залагане и за прекарване на времето си приятно с Ефбет. Този вид спортове дават много възможности да спечелите бързи пари, ако сте запознати с всички Efbet оферти ще успеете да извлечете максимума от възможните печалби.

0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
Най-Популярен

Efbet

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

рейтинг

9.7
18 ян. 2021 6:00 pm
Касъмпаша лого
Касъмпаша
- -
Ерзурум ББ лого
Ерзурум ББ
18 ян. 2021 6:00 pm
Касъмпаша
-
-
Ерзурум ББ
18 ян. 2021 6:00 pm
Фенербахче лого
Фенербахче
- -
Анкарагюджю лого
Анкарагюджю
18 ян. 2021 6:00 pm
Фенербахче
-
-
Анкарагюджю
18 ян. 2021 9:45 pm
Каляри лого
Каляри
- -
Милан лого
Милан
18 ян. 2021 9:45 pm
Каляри
-
-
Милан
18 ян. 2021 10:00 pm
Арсенал лого
Арсенал
- -
Нюкасъл лого
Нюкасъл
18 ян. 2021 10:00 pm
Арсенал
-
-
Нюкасъл
Estádio Municipal de Portimão 18 ян. 2021 10:15 pm
Портимоненсе лого
Портимоненсе
- -
Белененсеш лого
Белененсеш
18 ян. 2021 10:15 pm
Estádio Municipal de Portimão
Портимоненсе
-
-
Белененсеш
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
P