Efbet Забравена парола

Efbet Забравена парола 1

На всеки му се е случвало да се опита да влезе в профила си в Efbet Онлайн, но да се окаже, че е забравил паролата. Дори това да ви се случи, Ефбет се е погрижил за това. Букмейкърът е предоставил възможност всеки негов потребител да възстанови паролата си с няколко лесни стъпки само за броени минути.

 

Как да възстановя паролата си?

  • Отворете сайта на Ефбет.
  • Отидете на полето за вход и отдолу е опцията забравена парола.
  • Кликнете на линка за забравената парола.
  • След това се отваря нов прозорец, в който са показани двете опции за възстановяване на забравената парола. Трябва да изберете с коя от двете опции бихте искали да бъде възстановена паролата ви

Двата метода са:

  • Чрез въвеждане на потребителското ви име и датата, на която сте родени.

Ако сте избрали нея, трябва да въведете тайния отговор на тайния въпрос, които сте дали при регистрацията на акаунта си и след това да промените паролата си. Изберете вариант, който ще запомните лесно.

  • Паролата да бъде изпратена на имейла от регистрацията ви.

Ако сте предпочели тази опция, новата парола ще ви бъде изпратена на имейла от регистрацията ви. С това процеса на възстановяване на паролата приключва.

Тези две опции са валидни за възстановяване на паролата и от мобилното приложение Efbet app. Прочетете внимателно какво се изисква от вас и го направете, за да не губите време и да не сте далеч от спортните залагания.

Въпреки стъпките имам нужда от помощ

Ако описаните начини не са довели до възстановяване на паролата ви или не сте успели да попълните някое от условията, третата опция да успеете да влезете все пак в профила си в Ефбет е да се свържете с поддръжката на букмейкъра.

Можете да използвате чата на живо, телефона 0700 20 788 или имейла support@efbet.com и да споделите своя проблем. Операторът, с който ще се свържете о един от начините, ще ви окаже съдействие и ще ви помогне да решите проблема. След това отново ще можете да се възползвате от разнообразните спортове и услуги, които предлага Ефбет.

Ако сте забравили потребителското си име, с което сте се регистрирали в Ефбет, също има опция за възстановяването му. Това може да се случи, след като се свържете със сътрудник на Ефбет чрез чат на живо. Обяснете вашия проблем и дайте по-подробни данни на служителя за вашия акаунт, за да е сигурен той, че вие сте истинският собственик на профила.

Изискването ще бъде за име и фамилия, егн, адрес и друга информация, която сте предоставили, когато сте създавали акаунта си. Ако всичко е наред с тази информация, ще получите нови данни за вход и ще можете да продължавате да се наслаждавате на онлайн залаганията.

Заключение

Ефбет е един от букмейкърите, които се грижат пълноценно за своите клиенти и взимат отношение по всички проблеми, които биха могли да възникнат по време на игра, при депозит и теглене на средства в efbet или при влизане в акаунта си. Надяваме се, че сме ви били полезни с информацията, която обобщихме за вас.

0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
Най-Популярен

Efbet

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

рейтинг

9.7

PalmsBet

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 30лв.

рейтинг

9.5
0
Ще се радваме да оставите своя коментар!x
()
x
P