Igra.bg

СПОРТ
КАЗИНО
СЛОТ ИГРИ
ВИРТУАЛНИ СПОРТОВЕ
18 plus
author image
Написано от: Денислав Иванов , Спортен журналист | Проверено от: Трифон Боюклийски, Главен редактор
Последно обновено на 17.10.2023, 8:49 am

Представяме ви най-новата хазартна платформа на българския пазар, която обещава да ви предложи напълно различна среда за забавление – Igra.bg. Любителите на лотарията и бингото могат да бъдат радостни, тъй като на пазара вече има напълно нов играч, който им обещава високи печалби, гарантирано забавление и сигурна игра в igra.bg.Новата онлайн платформа Игра.бг е лицензирана от Националната агенция по приходите и е напълно легитимен оператор, който вече приема регистрации на лица навършили 18 години. Нека разгледаме в детайли какво можем да очакваме от най-новата хазартна платформа в България, като ще засегнем всичко най-важно в нашето ревю за igra.bg – от начин на регистрация до бонуси и видове игри, които може да играете!

Igra.bg 1

Създаване на профил в igra.bg

4.5/5

Регистрацията в igra bg е стандартна като при повечето хазартни сайтове. Трябва да попълните формата с лични данни, като е важно да въведете достоверни данни, тъй като впоследствие трябва да потвърдите самоличността си. Затова бъдете внимателни да не объркате нещо и внимателно проверете данни си, преди да завършите регистрацията в igra.bg

След като цъкнете на бутона за регистрация в igra bg, то ще трябва да попълните съответните полета за:

 • Име и фамилия;
 • Валиден email адрес;
 • Телефон;
 • ЕГН / ЛНЧ номер;
 • Парола;
 • Потвърждаване на паролата;

Желателно е паролата да съдържа главна буква; цифра и допълнителен знак за по-голяма сигурност. Тя трябва да бъде минимум 4 символа. След като завършите регистрация в igra.bg, то вече имате достъп до всички игри в сайта. Разбира се, за да може да ги играете ще е нужно да направите депозит от минимум 10 лева в igra.bg, като са внедрени няколко разплащателни метода, чрез които бързо и лесно може да го направите.

Правила на игрите в Игра.бг

4.5/5

Както гласи мотото на сайта – “Играта е лотария”, то трябва да ви подсказва какво да очаквате в тази нова платформа. Тук ще откриете само лотарийни игри с числа тип бинго, които са няколко вида и на всяка една от наличните игри ще обърнем специално внимание. Имат различна минимална сума за игра; джакпот и честота на теглене.

Печелившите числа се теглят от специален софтуер – RNG (Random Number Generator) на произволен принцип. Честната и спокойна игра е гарантирана, след като igra.bg разполага с легитимен лиценз от Комисията по хазарта, който потвърждава, че всички тегления са коректни и са спазени изискванията за феърплей. Техниката и софтуера, чрез който се теглят числата са проверени от държавния регулатор и няма как им бъде повлияно чрез външна намеса.

Разбира се в секция Правила в сайта на igra.bg ще откриете цялата информация, от която имате нужда, но нека все пак да синтезираме най-важното, което трябва да знаете относно правилата за участие в igra.bg

 • Лотарийните игри в сайта са тип Бинго и има няколко разновидности. За всяка една от тях са посочени предварително стойностите за закупуване на талон за участие.
 • Може да участвате с повече от един талон във всяко теглене.
 • Ако си купите серия от 6 талона, то автоматично се генерира този брой талони, който покрива всички числа в тегленето.
 • ВАЖНО! Във всеки талон може да има само една печеливша комбинация тип Линия, като за такава се приема първото изтеглено число, при което е осъществена.
 • Възможно е да има няколко печеливши талони за бинго или линия във всяко теглене. При такава ситуация – наградният фонд се разпределя поравно.
 • Не по-късно от 30 секунди преди да бъде извършено тегленето може да си закупите талон за участие в лотарията.
 • Закупен талон не може да бъде отказан или върнат.
 • Дори да загубите връзка с играта по време на тегленето, печелившите комбинации ще бъдат изтеглени от софтуера. Всички изтеглени числа се определят на напълно случаен принцип основаващ се на логиката за генериране на случайни числа.

Видове предложения в Igra bg

4.5/5

Към днешна дата в платформата на igra.bg са налични единствено бинго игри. Те представляват теглене на числа от 1 до 90. Единственото нещо, което трябва да направите, за да се включите в някоя от тях, е да си закупите талон и да изчакате тегленето. Правилата на всяка игра може да ги откриете в страничката “Как се играе”. Там подробно е описано тегленето; възможните печалби; честотата на тиража и всичко останало, което трябва да знаете за всяка игра.

Общо взето правилата са стандартните за всяка бинго игра. Талоните тук са с 15 числа разделени на 3 реда по 5 числа. Веднага щом някой “направи Бинго” – играта приключва. Тогава се изплащат печалбите на играчите, в чийто билети са регистрирани изтеглените числа – при линия или съответствие на всички числа.

Както споменахме – наличните бинго игри са три: “Копче за щастие”; “Ключ на късмета” и “Комбинация кеш”. Правилата са горе-долу сходни, като при всяка игра минималната сума за залог е различна, както и честотата на теглене и възможната печалба при джакпотите. Нека разгледаме по-подробно какво представлява всяка една от лотарийните игри в igra.bg

Igra.bg 2

Копче Щастие

Тези, които търсят бързи печалби и адреналин, то със сигурност ще харесат играта “Копче Щастие”. Тя се провежда на всеки 5 минути в igra.bg. Минималната сума за талон е 0.50лв, като общите отчисления са в размер на 55 %, а сумата на джакпота се равнява на 5 % от стойността на залозите. Бинго се изплаща до 59-тата изтеглена топка. Няма ограничение в броя талони, които може да закупите. В случай, че избраните числа в талона не ви харесват – имате право да ги смените с други преди да бъде стартирано следващото теглене.

Ключ на късмета

Както пише в “Правилата на играта” – тук ключът на късмета се отключва на всеки 15 минути, а, ако не сте разбрали, то – тегленето на числата в тази игра се извършва на всеки четвърт час. Избират се 15 числа от 90 възможни. Тук джакпотът гарантирано надхвърля 1000 лева, но и стойността на билета в сравнение с “Копче щастие” е на двойна цена – 1.00лв. Другата разлика е, че най-голямата премия се изплаща при бинго до 55-та топка.

Комбинация кеш

Тегленията се извършват на всеки 30 минути, като при тази игра джакпота е най-висок. За да се включите в играта трябва да си купите талон, който е на стойност от 2.00лв. Макар, че възможните печалби са по-високи, то бинго се изплаща до топка номер 50. Ако обичате да рискувате и търсите по-висок адреналин, то към момента това е играта в igra.bg, която може да покрие изискванията ви за големи печалби и по-силни емоции.

Джакпотите за всяка игра се натрупват прогресивно и се отчитат в реално време в сайта. Те са видими постоянно и освен това има специална секция в сайта, която показва последните печалби и техния притежател. Както пише в сайта – “На всеки 5 минути някой печели”…

Как да залагаме в Igra BG

4.5/5

Както споменахме вече – играта в сайта е проста и не би трябвало да ви затрудни. Направете депозит в сайта на минимална стойност от 10 лева и закупете талони за съответната игра, която искате да пробвате. Минималната сума на един талон е 0.50ст и достига до 2лв, като за всяка една от трите бинго игри в igra.bg е посочена стойността на талона. Възможно е цената да нарасне при по-големи комбинации. След като си закупите талон – чакате да бъде изтеглен тиража и да разберете дали ще бъдете сред големите печеливши или ще трябва да пробвате късмета си в следващото теглене. Малко по-надолу в статията ще откриете поддържаните разплащателни методи за депозит и теглене, които може да използвате в igra.bg. Възможно е някое теглене да бъде анулирано поради някаква причина. Най-често тя е липса на достатъчно залози.

Последни печалби в igra.bg

4.5/5

Ако не сте наблюдавали в реално време тегленето, а само сте си закупили талони, то може да проверите своята печалба секция “Резултати”. Там има пълен списък на Предстоящи игри и Минали игри, в които може да проверите кои числа са били изтеглени в съответния тираж, както и стойността на реализираните печалби.

Важно е да знаете, че в секция “Минали игри” в igra.bg се пази информация само за изтеглените тиражи в рамките на 1 ден. Например, ако сте си закупили талони за игра в понеделник, но сте забравили и в сряда си спомняте, че сте играли в сайта, то няма как да проверите кои числа са били изтеглени и какви са били общите печалби. В никакъв случай не се притеснявайте, че може да сте спечелили и да не сте усвоили печалбата си. Всички печалби в igra.bg се начисляват автоматично в акаунта на играча, без значение дали той е проследил тегленето в реално време или не.

Предимства и недостатъци

4.5/5

Безспорно igra.bg притежава уникална концепция, с която не разполага нито един хазартен сайт в България. Така, че, ако търсите нещо различно и обичате хазартните игри с числа – съветваме ви да изпробвате най-новата платформа. Тя предлага атрактивни бонуси за нови играчи и възможности за моментални бинго игри. Все пак нека посочим кои са основните предимства и недостатъци на igra.bg, които обобщи нашия екип след детайлно запознаване с платформата. Все пак да не забравяме, че тя е съвсем отскоро на пазара и тепърва ще добавя нови функции, игри и т.н.

Предимства

 • Уникална концепция за игра
 • Бонус програма, която е индивидуална за всеки
 • Уредени лотарийни игри
 • Изчистен дизайн и бързо работеща платформа
 • Добър съпорт чрез няколко канала

Недостатъци

 • Ограничен брой разплащателни методи.
 • Липса на мобилно приложение

Мобилна версия на сайта igra.bg

4.5/5
Igra.bg 3

Сайтът се представя много добре на всяко мобилно устройство. Независимо от операционната система, която използва или размера на екрана му. Мобилната версия на igra.bg зарежда бързо през всеки браузър и се “разтяга” спрямо всеки дисплей. Няма разлика в играта на десктоп устройство или през мобилно устройство.

Към днешна дата няма налично мобилно приложение за Igra.bg, като тепърва предстои да разберем дали е планирано разработването на такова. За да играете в igra.bg през своя смартфон е нужно да имате добра мобилна връзка, за да сте сигурни, че ще успеете да закупите навреме талони за предстоящото теглене от играта, която сте избрали.

Бонуси в сайта игра бг

4.5/5

От лотарийният сайт са предвидили страхотен бонус за нови играчи, който се казва 3х5 в Играта” и ще ви осигури 5 Бонус талона за всяка от трите лотарийни игри. Бонусът става наличен при закупуването на първите 15 талона. За всеки закупен талон получавате по един бонус! Само трябва да натиснете златистия бонус бутон на талона, за да се възползвате от него. Най-добрата новина е, че този бонус не е обвързан с превъртане и всяка печалба, която спечелите от него е налична за теглене веднага по сметката ви.

Карта Бонус с код от Играта

Вероятно сте забелязали полето за “Карта бонус”. Ако имате наличен бонус код за безплатни талони в igra.bg – то трябва да го въведете там. По този начин се активират всички безплатни талони за игра с бонус код, без значение от тяхната стойност.

Игра бг Разплащания

4.5/5

В платформата на лотарийният сайт са внедрени част от най-популярните и използвани разплащателни методи в България. За момента те са силно ограничени и са едва 5 на брой:

 • Банкова карта VISA;
 • Банкова карта MasterCard;
 • Банкова карта Maestro;
 • PayPal;
 • Apple Pay;
 • Банков превод

Минималната сума за депозит чрез всеки един от тях е на стойност 10 лв, а максималната  – 100 000лв. Депозираните средства са налични веднага, а времето за изплащане на печалбите е от 2 до 4 работни дни. Впечатление прави липсата на опция за депозит или теглене чрез каса на EasyPay или Epay.bg, който е един от най-масово използваните разплащателни методи за България. Предстои да видим дали ще бъде интегриран в системата на igra.bg

Контакти и поддръжка

4.5/5

Имате няколко налични форми за контакт с екипа на igra.bg. В случай, че имате проблем с регистрация в igra.bg или въпроси относно лотарийната платформа, то може да използвате някой от следните начини за връзка с тях:

Обслужващият отдел отговаря сравнително бързо на възникнали въпроси и се старае да бъде максимално полезен, независимо от естеството на проблема на клиента.

Заключение

4.5/5

Ако сте любители на онлайн бинго игрите, то дайте шанс на най-новия лотариен сайт в България. Безспорно към днешна дата игрите са прекалено малко, но за сметка на това има тегления на всеки 5 минути, а 4-цифрените джакпоти не са за подценяване. Разбира се, платформата има накъде да се развива, като съвсем няма да бъдат излишно добавянето на още няколко игри; допълнителни разплащателни методи и подобряване на някои дребни неща свързани с дизайна, структурата и скоростта на зареждане на платформата, а защо не и създаване на мобилно приложение igra bg. Подобен ход от страна на компанията неминуемо би увеличил интереса на родните играчи към бинго забавленията.

Това ревю е актуализирано последно на

Денислав Иванов Автор
Завършил е Езиковата гимназия в Стара Загора с профил Френски език. Бакалавър е по Журналистика от Бургаски свободен универси...
букмейкър
15 Безплатни Талона
X