Как да правим депозит и теглене чрез Дебитна/Кредитна карта?

Как да правим депозит и теглене чрез Дебитна/Кредитна карта? 1

Банковите карти са вече широко разпространени. Това е и все по-често ползван метод за разплащане заменящ почти изцяло кешовете разплащания и носенето на пари в брой, особено за по-големи суми. Независимо дали притежавате Visa, Mastercard или Maestro вие можете да ги регистрирате и ползвате при почти всички букмейкъри. Освен това чрез тях можете да зареждате и електронните си портфейли и чрез тях да депозирате или теглите средства от букемйкърите.

На какъв принцип работят дебитните и кредитни карти

Веднъж отворили си сметка в дадена банка, вие ще получите съответно дебитна или кредитна карта. Регистрирайки желаната банкова карта при букмейкъра с когото ще работите, вие повече няма да има нужда да въвеждате лични данни за нея, единствено три цифрения CVC код на гърба й при депозит. Следвайки правилата на дадения букмейкър е вероятно да ви се поиска верификация, но тя по-скоро ще е на личните данни и адрес, а не на банковата карта. Важно е да се знае, че не можете да регистрирате чужда карта, с имена различни от тези на профила ви. Също е много важно да внимавате при въвеждане на данни, за да съвпадат личните с банковит ви детайли и да нямате проблеми, особено при теглене. Повечето букмейкъри изплащат суми само по картата от която последно е правен депозит.

Как да направим депозит или теглене

Депозитът от вече регистрирана карта е лесен и не се отличава за дебитна или кредитна карта. Важното е да имате нужните средства по нея, влизате в менюто за депозит на съответния букмейкър, избирате картата от която ще теглите (при повечето букмейкъри можете да регистрирате до пет карти) и въвеждаме нужната ни сума. Изисква се и въвеждането, както казахме, на трицифрения код на гърба на картата. Средствата постъпват по сметката ви при букмейкъра веднага. Максималните суми за депозиране са предимно до 55 000 лева при различните букмейкъри, а минималните започват от 10 лева.

Тегленета също е бързо и лесно като процедура. Трябва да изберете към коя карта ще теглите, както казахме е важно да съвпадат данните по профила и регистрираната ви карта. Избирате сумата, която ще теглите, потвърждавате. Обикновенно отнема малко време, за да може специалистите на букмейкъра да проверят и потвърдят тегленето, след това и самата банкова транзакция отнема малко време, средствата ще получите от 2 до 5 работни дни.

Кои букмейкъри приемат депозити и тегления с банкова карта

Абсолютно всички букмейкъри приемат този метод на депозит или теглене. Това е и най-разпространения и използван метод.

Предимства и недостатъци

Предимствата са, че този метод е широко разпространен и всеки букмейкър ще приеме да депозирате и теглите средства така. Вие работите директно с банковите си карти и не е нужно да се регистрирате и да верифицирате информация лична и банкова в други оналйн сметки и електронни портфейли. Депозитите се регистрират на момента, не е нужно да ходите физически до банка или каса. Защитата на картата ви прави метода сигурен. Сумите за депозит и теглене са сред най-ниските.

Сред недостатъците посочваме по-дългия срок за теглене. Вероятно ще имате такси, но това зависи от банковия продукт, който ползвате. Недостатък е и това, че вашите банкови детайли се предоставят директно на букмейкъра и макар и високите нива на защита да са факт, в онлайн разплащанията има понякога риск от изтичане на данни. Освен това при теглене в банковото ви извлечение ще се появи откъде идва сумата, както и къде е било депозирано, посочвайки името на букмейкъра.

Заключение

Като широко разпространен и приеман навсякъде метод това е може би най-удобният начин да депозирате и теглите. Можете да организирате банковите си карти и средствата в тях. Депозирането и тегленето на средства е лесно, веднъж регистрирали картите си всичко става за много кратко време и без усилия. Няма да бъдете лишени от първоначален бонус при никой букмейкър, ако депозирате чрез дебитна или кредитна карта.

guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
Най-Препоръчван

Winbet

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 100лв

рейтинг

9.4
Winbet
МНЕНИЕ
ВХОД

Bwin

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв.

рейтинг

9.1
Bwin
МНЕНИЕ
ВХОД

PalmsBet

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 30лв.

рейтинг

9.5
PalmsBet
МНЕНИЕ
ВХОД
Stadion Slavija 2 дек. 2020 3:00 pm
Славия лого
Славия
0 0
Ботев Пловдив лого
Ботев Пловдив
2 дек. 2020 3:00 pm
Stadion Slavija
Славия
0
0
Ботев Пловдив
2 дек. 2020 5:30 pm
Левски София лого
Левски София
- -
Локомотив Пловдив лого
Локомотив Пловдив
2 дек. 2020 5:30 pm
Левски София
-
-
Локомотив Пловдив
Stadion FK Krasnodar 2 дек. 2020 7:55 pm
Краснодар лого
Краснодар
- -
Рен лого
Рен
2 дек. 2020 7:55 pm
Stadion FK Krasnodar
Краснодар
-
-
Рен
Başakşehir Fatih Terim Stadyumu 2 дек. 2020 7:55 pm
Истанбул Башакшехир лого
Истанбул Башакшехир
- -
РБ Лайпциг лого
РБ Лайпциг
2 дек. 2020 7:55 pm
Başakşehir Fatih Terim Stadyumu
Истанбул Башакшехир
-
-
РБ Лайпциг
2 дек. 2020 8:00 pm
АФК Уимбълдън лого
АФК Уимбълдън
- -
Питърбъро лого
Питърбъро
2 дек. 2020 8:00 pm
АФК Уимбълдън
-
-
Питърбъро
2 дек. 2020 9:00 pm
Мидълзбро лого
Мидълзбро
- -
Суонзи лого
Суонзи
2 дек. 2020 9:00 pm
Мидълзбро
-
-
Суонзи
2 дек. 2020 9:00 pm
Бристол Роувърс лого
Бристол Роувърс
- -
Джилингам лого
Джилингам
2 дек. 2020 9:00 pm
Бристол Роувърс
-
-
Джилингам
2 дек. 2020 9:00 pm
Хъл Сити лого
Хъл Сити
- -
Донкастър лого
Донкастър
2 дек. 2020 9:00 pm
Хъл Сити
-
-
Донкастър
2 дек. 2020 9:00 pm
Шросбъри лого
Шросбъри
- -
Акрингтън Станли лого
Акрингтън Станли
2 дек. 2020 9:00 pm
Шросбъри
-
-
Акрингтън Станли
2 дек. 2020 9:45 pm
Блекбърн лого
Блекбърн
- -
Милуол лого
Милуол
2 дек. 2020 9:45 pm
Блекбърн
-
-
Милуол
P