Как да правим депозит и теглене чрез Дебитна/Кредитна карта?

Как да правим депозит и теглене чрез Дебитна/Кредитна карта? 1

Банковите карти са вече широко разпространени. Това е и все по-често ползван метод за разплащане заменящ почти изцяло кешовете разплащания и носенето на пари в брой, особено за по-големи суми. Независимо дали притежавате Visa, Mastercard или Maestro вие можете да ги регистрирате и ползвате при почти всички букмейкъри. Освен това чрез тях можете да зареждате и електронните си портфейли и чрез тях да депозирате или теглите средства от букемйкърите.

На какъв принцип работят дебитните и кредитни карти

Веднъж отворили си сметка в дадена банка, вие ще получите съответно дебитна или кредитна карта. Регистрирайки желаната банкова карта при букмейкъра с когото ще работите, вие повече няма да има нужда да въвеждате лични данни за нея, единствено три цифрения CVC код на гърба й при депозит. Следвайки правилата на дадения букмейкър е вероятно да ви се поиска верификация, но тя по-скоро ще е на личните данни и адрес, а не на банковата карта. Важно е да се знае, че не можете да регистрирате чужда карта, с имена различни от тези на профила ви. Също е много важно да внимавате при въвеждане на данни, за да съвпадат личните с банковит ви детайли и да нямате проблеми, особено при теглене. Повечето букмейкъри изплащат суми само по картата от която последно е правен депозит.

Как да направим депозит или теглене

Депозитът от вече регистрирана карта е лесен и не се отличава за дебитна или кредитна карта. Важното е да имате нужните средства по нея, влизате в менюто за депозит на съответния букмейкър, избирате картата от която ще теглите (при повечето букмейкъри можете да регистрирате до пет карти) и въвеждаме нужната ни сума. Изисква се и въвеждането, както казахме, на трицифрения код на гърба на картата. Средствата постъпват по сметката ви при букмейкъра веднага. Максималните суми за депозиране са предимно до 55 000 лева при различните букмейкъри, а минималните започват от 10 лева.

Тегленета също е бързо и лесно като процедура. Трябва да изберете към коя карта ще теглите, както казахме е важно да съвпадат данните по профила и регистрираната ви карта. Избирате сумата, която ще теглите, потвърждавате. Обикновенно отнема малко време, за да може специалистите на букмейкъра да проверят и потвърдят тегленето, след това и самата банкова транзакция отнема малко време, средствата ще получите от 2 до 5 работни дни.

Кои букмейкъри приемат депозити и тегления с банкова карта

Абсолютно всички букмейкъри приемат този метод на депозит или теглене. Това е и най-разпространения и използван метод.

Предимства и недостатъци

Предимствата са, че този метод е широко разпространен и всеки букмейкър ще приеме да депозирате и теглите средства така. Вие работите директно с банковите си карти и не е нужно да се регистрирате и да верифицирате информация лична и банкова в други оналйн сметки и електронни портфейли. Депозитите се регистрират на момента, не е нужно да ходите физически до банка или каса. Защитата на картата ви прави метода сигурен. Сумите за депозит и теглене са сред най-ниските.

Сред недостатъците посочваме по-дългия срок за теглене. Вероятно ще имате такси, но това зависи от банковия продукт, който ползвате. Недостатък е и това, че вашите банкови детайли се предоставят директно на букмейкъра и макар и високите нива на защита да са факт, в онлайн разплащанията има понякога риск от изтичане на данни. Освен това при теглене в банковото ви извлечение ще се появи откъде идва сумата, както и къде е било депозирано, посочвайки името на букмейкъра.

Заключение

Като широко разпространен и приеман навсякъде метод това е може би най-удобният начин да депозирате и теглите. Можете да организирате банковите си карти и средствата в тях. Депозирането и тегленето на средства е лесно, веднъж регистрирали картите си всичко става за много кратко време и без усилия. Няма да бъдете лишени от първоначален бонус при никой букмейкър, ако депозирате чрез дебитна или кредитна карта.

guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
Най-Препоръчван

Winbet

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 100лв

рейтинг

9.4
МНЕНИЕ ВХОД

Bwin

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв.

рейтинг

9.1
МНЕНИЕ ВХОД
Най-Популярен

Efbet

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

рейтинг

9.7
МНЕНИЕ ВХОД
25 сеп. 20206:45 pm
Ботев Враца
- -
Монтана
25 сеп. 2020 6:45 pm
Ботев Враца
-
-
Монтана
25 сеп. 20208:00 pm
Карагюмрюк
- -
Истанбул Башакшехир
25 сеп. 2020 8:00 pm
Карагюмрюк
-
-
Истанбул Башакшехир
25 сеп. 20209:00 pm
ЦСКА 1948
- -
Етър Велико Търново
25 сеп. 2020 9:00 pm
ЦСКА 1948
-
-
Етър Велико Търново
25 сеп. 20209:00 pm
Твенте
- -
Гронинген
25 сеп. 2020 9:00 pm
Твенте
-
-
Гронинген
25 сеп. 20209:30 pm
Херта Берлин
- -
Айнтрахт Франкфурт
25 сеп. 2020 9:30 pm
Херта Берлин
-
-
Айнтрахт Франкфурт
25 сеп. 20209:45 pm
Борнемут
- -
Норич
25 сеп. 2020 9:45 pm
Борнемут
-
-
Норич
25 сеп. 20209:45 pm
Хъдърсфийлд
- -
Нотингам Форест
25 сеп. 2020 9:45 pm
Хъдърсфийлд
-
-
Нотингам Форест
25 сеп. 202010:00 pm
Лил
- -
Нант
25 сеп. 2020 10:00 pm
Лил
-
-
Нант
25 сеп. 202010:30 pm
Брага
- -
Санта Клара
25 сеп. 2020 10:30 pm
Брага
-
-
Санта Клара
P