Как да правим депозит и теглене през EasyPay и Cashterminal?

Как да правим депозит и теглене през EasyPay и Cashterminal? 1

Фирмата за преводи на пари и платежни услуги EasyPay вече е доста добре позната на българския пазар и от услугите й се ползват голям брой клиенти. Тъй като обектите, които предлагат услугите на EasyPay са почти навсякъде из страната, вие лесно и бързо можете да направите своя депозит от там. Платежната система на EasyPay е част от групата Датамакс Систем АД, към които са и Ерау.

Cashterminal са система за разплащане, която работи с кеш терминали и е собственост на Интеркапитал Груп АД. Макар и отскоро на българския пазар те се развиват бързо като система за разплащания и намират все повече клиенти.

Как работят EasyPay и Cashterminal?

Чрез своите пунктове разположени в доста гъста мрежа EasyPay ви дава възможност да правите плащания и да теглите суми от сметките си при букмейкърите, които работят с този метод. Операторът работи като посредник между вас и букмейкърът. Вие трябва да отидете физически до пункт на EasyPay и да внесете или изтеглите сумата. През касите на EasyPay  можете да внасяте пари и по микросметката си в Ерау, откъдето пак да депозирате средствата в желания букмейкър.

При Cashterminal е нужно да отидете до терминалите, които подържат тази услуга и чрез навигиране през менюто да изберете желната информация и да вкарате или получите желаната сума. Принципът на работа е същият, както при EasyPay, но тук нямаме служител-оператор, а работим директно с устройството.

Как да направим депозит и теглене

Депозирането през Easy Pay става по следният начин: влизате в менюто за депозит на букмейкърът, който сте избрали, избирате начин за депозиране EasyPay, въвеждате сумата и паролата си при букмейкъра и ще получите идентификационен, десет цифров код. С този код отивате до пункт на EasyPay и чрез кода внасяте сумата, веднага щом я внесете тя ще е налична по сметката ви в букмейкърът. Минималният депозит обикновено е 10 лева, а максиму обикновено няма. Таксите са от 0.30 лева до примерно 25 лева за сумите между 4500 и 5000 лева. При депозирането не е нужно да удостоверявате своята самоличност на касите на EasyPay.

При депозиране през Cashterminal е нужно да отидете до устройството предлагащо тази услуга. През менюто на устройството трябва да намерите желания букмейкър и да го селектирате. Обикновено при депозит през Cashterminal букмейкърите изискват вашето потребителско име, така както е по акаунта ви при тях, така че трябва да го въведете. Избирате желаната сума за депозит и поставяте парите в устройството, след това потвърждавате операцията.

Трябва да знаете, че тегленето на средства от букмейкър не е възможно през Cashterminal.

Тегленето на средства през EasyPay става лесно, но трябва физически да отидете до техен обект, както и да се легитимирате. Преди това правите заявка за теглене в сайта на букмейкърът, въвеждате сумата, след обработка и одобрение ще ви изпратят е-мейл с информация, че тегленето ви е одобрено и как можете да получите средствата си на каса на EasyPay.

Кои букмейкъри приемат депозит и теглене с EasyPay и Cashterminal?

Букмейкърите, които приемат депозити и тегления от Easy Pay и Cashterminal са само българските: Efbet, WinBet и Palms Bet залози. За съжаление големите имена сред букмейкърите към момента не предлагат тези методи за депозит и теглене.

Предимства и недостатъци

Предимствата при ползване на EasyPay са, че нямате такси при депозит на средства, както и такса за теглене от букмейкърите. Средствата се появяват по сметката ви при букмейкъра веднага щом ги внесете на каса на EasyPay. Мрежата на EasyPay е голяма и практически достъпа до техни каси е лесен. Срокът за теглене също е кратък и при потвърждение от букмейкъра вие можете да си получите парите веднага на каса.

При Cashterminal като предимство можем да посочим това, че не е нужно да имате акаунт при тях, за да депозирате средства при букмейкъра си. Сумите за депозит не са високи, депозирането им е бързо. Имайте предвид, че много компании като българския букмейкър Winbet, могат да се осъществят изплащания, само по начина, по който преди това сте депозирали.

Минусите при ползване на двете платформи са основно в това, че много ограничен кръг букмейкъри позволяват ползването на тези методи. При Cashterminal не можете да получавате печалбите си. Друг недостатък и за двете системи е, че е нужно да се отиде физически до каса или терминал. Често много хора плащат сметките си там и в повечето от касите или пред терминалите ще ви се наложи да изчаквате опашка от клиенти.

Заключение

Ползването на EasyPay и Cashterminal е алтернатива на депозиране и теглене чрез банкови карти или сметки или системи обвързани с наличието на такива. От тази гледна точка това са удобни методи, даващи ви сигурност и контрол върху средствата. Избирайки тези методи обаче трябва да сте наясно кои букмейкъри ги ползват и че ще ви се налага за депозит и теглене да посещавате каса или терминал.

0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
Най-Желан

Bet365

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 100лв.

рейтинг

9.8

Bwin

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв.

рейтинг

9.1

PalmsBet

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 30лв.

рейтинг

9.5
0
Ще се радваме да оставите своя коментар!x
()
x
P