Как да правим депозит и теглене през EasyPay и Cashterminal?

Как да правим депозит и теглене през EasyPay и Cashterminal? 1

Фирмата за преводи на пари и платежни услуги EasyPay вече е доста добре позната на българския пазар и от услугите й се ползват голям брой клиенти. Тъй като обектите, които предлагат услугите на EasyPay са почти навсякъде из страната, вие лесно и бързо можете да направите своя депозит от там. Платежната система на EasyPay е част от групата Датамакс Систем АД, към които са и Ерау.

Cashterminal са система за разплащане, която работи с кеш терминали и е собственост на Интеркапитал Груп АД. Макар и отскоро на българския пазар те се развиват бързо като система за разплащания и намират все повече клиенти.

Как работят EasyPay и Cashterminal?

Чрез своите пунктове разположени в доста гъста мрежа EasyPay ви дава възможност да правите плащания и да теглите суми от сметките си при букмейкърите, които работят с този метод. Операторът работи като посредник между вас и букмейкърът. Вие трябва да отидете физически до пункт на EasyPay и да внесете или изтеглите сумата. През касите на EasyPay  можете да внасяте пари и по микросметката си в Ерау, откъдето пак да депозирате средствата в желания букмейкър.

При Cashterminal е нужно да отидете до терминалите, които подържат тази услуга и чрез навигиране през менюто да изберете желната информация и да вкарате или получите желаната сума. Принципът на работа е същият, както при EasyPay, но тук нямаме служител-оператор, а работим директно с устройството.

Как да направим депозит и теглене

Депозирането през Easy Pay става по следният начин: влизате в менюто за депозит на букмейкърът, който сте избрали, избирате начин за депозиране EasyPay, въвеждате сумата и паролата си при букмейкъра и ще получите идентификационен, десет цифров код. С този код отивате до пункт на EasyPay и чрез кода внасяте сумата, веднага щом я внесете тя ще е налична по сметката ви в букмейкърът. Минималният депозит обикновено е 10 лева, а максиму обикновено няма. Таксите са от 0.30 лева до примерно 25 лева за сумите между 4500 и 5000 лева. При депозирането не е нужно да удостоверявате своята самоличност на касите на EasyPay.

При депозиране през Cashterminal е нужно да отидете до устройството предлагащо тази услуга. През менюто на устройството трябва да намерите желания букмейкър и да го селектирате. Обикновено при депозит през Cashterminal букмейкърите изискват вашето потребителско име, така както е по акаунта ви при тях, така че трябва да го въведете. Избирате желаната сума за депозит и поставяте парите в устройството, след това потвърждавате операцията.

Трябва да знаете, че тегленето на средства от букмейкър не е възможно през Cashterminal.

Тегленето на средства през EasyPay става лесно, но трябва физически да отидете до техен обект, както и да се легитимирате. Преди това правите заявка за теглене в сайта на букмейкърът, въвеждате сумата, след обработка и одобрение ще ви изпратят е-мейл с информация, че тегленето ви е одобрено и как можете да получите средствата си на каса на EasyPay.

Кои букмейкъри приемат депозит и теглене с EasyPay и Cashterminal?

Букмейкърите, които приемат депозити и тегления от Easy Pay и Cashterminal са само българските: Efbet, WinBet и PalmsBet. За съжаление големите имена сред букмейкърите към момента не предлагат тези методи за депозит и теглене.

Предимства и недостатъци

Предимствата при ползване на EasyPay са, че нямате такси при депозит на средства, както и такса за теглене от букмейкърите. Средствата се появяват по сметката ви при букмейкъра веднага щом ги внесете на каса на EasyPay. Мрежата на EasyPay е голяма и практически достъпа до техни каси е лесен. Срокът за теглене също е кратък и при потвърждение от букмейкъра вие можете да си получите парите веднага на каса.

При Cashterminal като предимство можем да посочим това, че не е нужно да имате акаунт при тях, за да депозирате средства при букмейкъра си. Сумите за депозит не са високи, депозирането им е бързо. Имайте предвид, че много букмейкъри, като Winbet, които изплащания могат да се осъществят само по начина, по който преди това сте депозирали.

Минусите при ползване на двете платформи са основно в това, че много ограничен кръг букмейкъри позволяват ползването на тези методи. При Cashterminal не можете да получавате печалбите си. Друг недостатък и за двете системи е, че е нужно да се отиде физически до каса или терминал. Често много хора плащат сметките си там и в повечето от касите или пред терминалите ще ви се наложи да изчаквате опашка от клиенти.

Заключение

Ползването на EasyPay и Cashterminal е алтернатива на депозиране и теглене чрез банкови карти или сметки или системи обвързани с наличието на такива. От тази гледна точка това са удобни методи, даващи ви сигурност и контрол върху средствата. Избирайки тези методи обаче трябва да сте наясно кои букмейкъри ги ползват и че ще ви се налага за депозит и теглене да посещавате каса или терминал.

guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
Най-Популярен

Efbet

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

рейтинг

9.7
МНЕНИЕ ВХОД

Bwin

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв.

рейтинг

9.1
МНЕНИЕ ВХОД
Най-Желан

Bet365

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 100лв.

рейтинг

9.8
МНЕНИЕ ВХОД
28 сеп. 20207:00 pm
Химки
1 0
Динамо Москва
28 сеп. 2020 7:00 pm
Химки
1
0
Динамо Москва
28 сеп. 20208:00 pm
Фулъм
- -
Астън Вила
28 сеп. 2020 8:00 pm
Фулъм
-
-
Астън Вила
28 сеп. 20208:00 pm
Анталияспор
- -
Денизлиспор
28 сеп. 2020 8:00 pm
Анталияспор
-
-
Денизлиспор
28 сеп. 20208:30 pm
Славия
- -
Царско село
28 сеп. 2020 8:30 pm
Славия
-
-
Царско село
28 сеп. 20209:45 pm
Болоня
- -
Парма
28 сеп. 2020 9:45 pm
Болоня
-
-
Парма
28 сеп. 20209:45 pm
Белененсеш
- -
Фамаликао
28 сеп. 2020 9:45 pm
Белененсеш
-
-
Фамаликао
28 сеп. 202010:15 pm
Ливърпул
- -
Арсенал
28 сеп. 2020 10:15 pm
Ливърпул
-
-
Арсенал
P