Как се прави депозит и теглене на пари през EcoPayz?

Как се прави депозит и теглене на пари през EcoPayz? 1

Един от най-използваните и бързо разпространяващи се електронни портфейли. Компанията е създадена 2000 година и макар да не е толкова голяма, както Skrill и Neteller тя се развива доста бързо и вероятно заема третото място в света на онлайн платежните услуги. Името EcoPayz се появява през 2013 година, заменяйки дотогавашното – EcoCard. В момента се предлагат пет продукта на системата за онлайн разплащания:

  • ecoAccount
  • ecoCard
  • ecoVirtualcard
  • ecoPayz Business Account
  • ecoPayz Merchant Account

Как работи EcoPayz

EcoPayz работи с над 40 различни валути и ви позволява да депозирате средства в букмейкърски сайтове, да правите онлайн разплащания, да получавате средства по сметката си. За да оперирате с този електронен портфейл е нужно да си направите регистрация, да депозирате средства и да верифицирате данните си.

Сигурността на клиентите е водеща за компанията. Освен, че се пазят личните ви данни операторът ползва и най-новите портоколи за сигурност, като SSL например. Това, че ползва и последните инструменти предотвратяващи измами го прави сигурен начин за депозити и тегления към букмейкъри и ползвайки този метод вие няма да бъдете лишени от бонуси при първи депозит.

Как да си направим регистрация в EcoPayz?

Регистрацията и създаването на акаунт в системата е лесна и не отнема много време. Влизате в сайта на компанията, кликвате върху бутон Sign Up и попълвате исканата информация. Изискваната информация е разделена на две части, тази нужна за акаунта ви – потребителско име, имейл адрес, парола, страна, език и валута. Нужно е да попълните и лична информация – имена, рожденна дата, адрес, телефон, трябва да изберете от падащо меню какъв е произхода на средствата ви и да въведете САРТСНА кода.

За теглене на средства е нужна и допълнителна информация по профила ви като това може да е копие на лична карта или шофьорска книжка, извлечение от банкова сметка или фактура за комунални услуги (ток, вода, газ) за потвърждаване на адреса ви.

Как да депозираме и теглим средства с EcoPayz?

След като сте си направили акаунт е нужно да депозирате средства по сметката си, за да можете да ги ползвате за депозит при избрания от вас букмейкър. Повечето букмейкъри работят със системата и вие можете свободно да добавите в настройките на профила си предпочитан метод за депозит или теглене EcoPayz. Минималните суми варират, но са в порядъка на 10 лева, 10 долара или евро. Веднъж налични по сметката ви те ще постъпят моментално и по сметката ви при букмейкърът, само трябва да потвърдите транзакцията. Потвърждението на транзакцията е свързано с предоставянето на емейла, който сте ползвали при регистрацията, както и идентификационен номер към акаунта ви при тях.

Тегленето става по същата процедура, влизате в раздел теглене на средства, избирате EcoPayz и потвърждавате транзакцията. Максималната сума за теглене зависи от избрания от вас метод за захранване на сметката и колко е лимита по него, минималната сума е 10 лева.

Букмейкърът няма да ви удържи такси за теглене и депозит, но при депозит и теглене към EcoPayz ще имате такси в зависимост от избрания метод. Например за захранване чрез банков трансфер ще платите между 0 и 7%, а от дебитна или кредитна карта – между 1.69 и 2.90%. При теглене на суми таксите са около 10 до 20 лева, в зависимост от сумата.

Кои букмейкъри поддържат EcoPayz като разплащателен метод?

Все повече букмейкъри започват да работят със системата на EcoPayz. За съжаление все още не са всички, например голям и популярен букмейкър у нас като Bet365 не работи с тях, но пък Efbet работят. Ето основните работещи с този електронен портфейл букмейкъри:

  • Efbet
  • Pinnacle
  • 1XBet

Предимства и недостатъци на EcoPayz

Основен и важен плюс е сигурността. Системата на EcoPayz използва различни портоколи и методи за защита на средствата ви. При депозиране и теглене от букмейкър вие няма да разкриете личната си банкова сметка, а само сметката в акаунта ви в EcoPayz. Ще има и конфеденциалност при постъпване на сумите в банковата си сметка, защото минавайки през електронния ви портфейл няма да се изпише, че са печалба от букмейкър например. Чрез картата на EcoPayz имате бърз достъп до средствата си, можете да я ползвате в над 100 страни и повече от 30 вида валута. Поддръжката е на високо ниво и имате 24/7 достъп до консултант чрез чата. Репутацията на компанияте е много добра.

Към недостатъците посочваме това, че не всички букмейкъри приемат такъв начин на депозит или теглене. Както споменахме дори големи имена като Bet 365 компанията за залози не приемат плащания с този метод. Също така се дължат такси при транзакциите към сметката ви в банката.

Заключение

Електронните портфейли печелят все повече клиенти и все повече букмейкъри започват да ги приемат като метод за депозит или теглене. EcoPayz не са единствени на пазара, но се развиват добре и имат стабилна репутация. Букмейкърите, които работят с EcoPayz няма да ви откажат първоначален бонус при депозиране на средства чрез системата, за разлика на това, че такъв бонус ще ви се откаже при повечето други електронни портфейли.

0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
Най-Популярен

Efbet

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

рейтинг

9.7
Най-Желан

Bet365

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 100лв.

рейтинг

9.8

Bwin

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв.

рейтинг

9.1
0
Ще се радваме да оставите своя коментар!x
()
x
P