Как да правим депозит и теглене на пари чрез Epay?

Как да правим депозит и теглене на пари чрез Epay? 1

Ерау е българска система за онлайн разплащания. Създадена е през 1999 година и се оперира от компанията Датамакс Системс Холдинг АД.

Системата на  Epay дава възможност за плащане на месечни сметки за вода и ток, данъци, да пазаруват в интернет и да правят депозити и тегления в букмейкърските сайтове. Този тип електронен портфейл набира бързо популярност и почти всички сайтове работещи с български клиенти приемат депозити, плащания, тегления към него.

Как работи Epay?

Чрез създаването на акаунт в системата на Ерау вие можете да извършвате различни разплащания и да получавате средства, както и да прехвърляте средствата си между банкови карти и микро сметка. На практика чрез Ерау вие правите онлайн разплащане със своята банкова сметка или карта, но данните им н достигат до търговците, което ви дава повече сигурност. Нивата на сигурност в системата са доста високи и включват и SMS известяване при транзакции и въвеждане на генериран еднократно код.

Можете да зареждате сметката си в Ерау чрез банков трансфер, банкова каса или на каса на EasyPay. Разполагайки със средства по сметката си в Ерау, вие можете да извършвате разплащания без такса, докато ако плащате директно с дебитна или кредитна карта през системата на Ерау ще се дължат някакви такси.

Как да си направим регистрация?

В Ерау може да се регистрира всяка лице навършило 18 години. Влизате в сайта на оператора – www.epay.bg/v3main/registration и попълвате нужните данни. Изискват се имена по документа за самоличност, гражданство, за българските граждани ЕГН, за чуждите дата на раждане, телефон, адрес, е-мейл, парола. При натискане на бутон “Регистрация” се генерира е-мейл, който системата изпраща на посочения от вас е-мейл адрес. Трябва да потвърдите изпратения ви линк и регистрацията ви е готова.

Имайте предвид, че ще трябва да регистрирате и банковите си карти, през които ще желаете да правите разплащания.

Регистрацията на картата се извършва на банкомат или чрез извлечение по сметката ви. Можете да регистрирате повече от една карта.

Можете да ползвате и Микросметка, която се открива за всеки клиент на Ерау и съдържа данните на клиента, тя може да се зарежда със средства, да получавате средства по нея и да ги прехвърляте към своите банкови карти.

Как да направим депозит или теглене през Epay

За да депозирате средства чрез Ерау в желания от вас букмейкър, вие трябва от меню депозит в сайта на букмейкъра да изберете депозит и да посочите като желан метод за депозит Ерау. Посочвате желаната сума за депозит (имате минимална сума, която е различна при различните букмейкъри, но е между 10 и 30 лева). Ще бъдете попитани как предпочитате да депозирате средствата, като се има предвид дали желаете да е през микросметка или регистрирана в Ерау карта. Въвеждате потребителското име и паролата си в Ерау и потвърждавате транзакцията.

Тегленето също е доста опростено като процедура. Заявявате теглене, посочвате предпочитан метод Ерау, сумата за теглене и потребителското ви име в Ерау. Имайте предвид, че някои букмейкъри, като Bet365 например, позволяват депозиране на средства чрез Ерау, но не и теглене по този метод.

Кои букмейкъри приемат Epay като разплащателен метод

Предимно регистрираните от Държавната комисия по хазарта на Република България букмейкъри работят с Ерау. Сред тях има и изключение като Bwin, които не работят със системата на Ерау. Споменахме, че B et365 залози приемат средства депозирани през Ерау, но не изплащат такива към тази система. Winbet, PalmsBet и Efbet приемат депозити и тегления чрез Ерау.

Предимства и недостатъци

Онлайн плащанията са все по-разпространени и много хора ги предпочитат, защото предлагат удобство. Това е едно от преимуществата на Ерау – плащаш от едно място битовите си сметки и можеш да депозираш и теглиш средства от определени букмейкъри. Можете да депозирате както чрез пари в брой внесени на каса на EasyPay, така и чрез банковата ви карта. Плюс е по-голямата защита, защото вие не предоставяте данните за банковите си сметки и карти на букмейкъра или онлайн търговеца. Можете да получите заявената сума при теглене до няколко часа, при букмейкърите работещи с оператора Ерау, като Winbet компанията за залози.

Сред минусите е малкия брой букмейкъри работещи с Ерау, което доста ограничава избора и възможностите.

0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
Най-Желан

Bet365

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 100лв.

рейтинг

9.8
0
Ще се радваме да оставите своя коментар!x
()
x
P