Как да правим депозит и теглене на пари чрез PaysafeCard?

Как да правим депозит и теглене на пари чрез PaysafeCard? 1

PaysafeCard е вид предплатена карта, която се ползва за плащания при търговци, онлайн магазини и букмейкъри. Основана през 2000 година и с централа в Австрия, Paysafe Card е базирана на ваучери с 16 цифров ПИН код и е независима от банкова сметка, кредитна карта или друга лична информация.

Как работи PaysafeCard?

За да използвате Paysafe Card трябва да си направите акаунт и да го захранвате при нужда със средства. Захранването става чрез ваучери, които се купуват от търговската мрежа и доставчици на платежни услуги, те са на стойност 10, 20, 50 и 100 лева. Това позволява да внесете колкото ви е нужно и да знаете, че по-голяма сума от внесената не подлагате на риск. Към акаунта, който сте създали в PaysafeCard можете и да внасяте средства като печалби например от онлайн залози и букмейкъри.

Как да си направим акаунт?

За да използвате Paysafe Card трябва да си отворите акаунт. Ето как става това:

  • 1. Влизате в сайта на компанията – www.paysafe.com , откъдето можете да изберете дори и български език.
  • 2. Горе в дясно ще видите оранжев бутон “Регистриране”. Кликваме върху него и ни се отваря страницата за въвеждане на данни.
  • 3. Нужно е да въведете вашите данни коректно. Изискват се 3 имена, дата на раждане, мобилен телефон, адрес, потребителско име, имейл и парола.
  • 4. След попълване на данните натиснете бутона за регистрация и ще отидете на страница, където да проверите личните си данни и да коригирате, ако се налага. След което потвърждавате регистрацията си.
  • 5. Следващата стъпа е да получите SMS код за потвърждение и да го въведете в обозначеното за това поле. Така вече сте регистриран потребител.

Как да направим депозит или теглене чрез PaysafeCard?

За да направиш депозит чрез PaysafeCard е нужно да изберете от менюто при букмейкърът, където ще залагате този метод за депозит. Въвеждате сумата, която искате да депозирате и ще ви се отвори прозорец с линк към PaysafeCard, където да въведете 16 цифрения ПИН код на ваучера. След това потвърждавате транзакцията. Повечето букмейкъри позволяват да въведете сума по-голяма от тази на един ваучер, тоест можете да въведете повече от един ПИН кода. Обикновенно такси за депозит няма от страна на букмейкърите и минималната сума започва от 10 лева, а максималната е до 1900 лева.

Тегленето чрез Paysafe Card е лесно и изисква посочване на този метод, като предпочитан в профила ви при букмейкъра. Естествено трябва да имате и акаунт в Paysafe Card, откъдето да си вземете идентификационния номер. С този номер еднократно трябва да отидете до търговски обект, в който можете да извършите процедурата по идентификация (проверете в сайта кои обекти са близо до вас). С лична карта и този номер служителят ще извърши идентификацията. След това вече можете да теглите. Към акаунта си можете да си извадите и карта, с която ще можете да теглите средства на банкомат.

Кои букмейкъри приемат депозит и теглене чрез PaysafeCard?

Не всички, но много от водещите букмейкъри предлагат депозит или теглене чрез Paysafe Card:

  • Bet365
  • Bwin
  • Pinnacle
  • Betfair

Предимства и недостатъци

Този метод не е свързан с регистрация и превод от банковата ви сметка, така че ви предлага голяма доза анонимност и сигурност при ползване в интернет. Можете да го използвате при основните букмейкъри като Bwin, както за депозит така и за теглене. При депозит средствата постъпват мигновенно.

Към минусите ще отнесем това, че при теглене се изисква време, за да постъпят средствата. Има лимит на максималната сума, която можете да депозирате, макар и той да не е малък.

Заключение

Ако не искате да регистрирате карти и банкови сметки към онлайн търговците и букмейкърите, това е един добър за вас вариант. Дава ви се възможност да контролирате сумите закупувайки само нужните ви ваучери. Регистрацията не е сложна и няма дълга верификация.

0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

PalmsBet

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 30лв.

рейтинг

9.5
Най-Желан

Bet365

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 100лв.

рейтинг

9.8
25 ян. 2021 3:00 pm
Касъмпаша лого
Касъмпаша
- -
Сивасспор лого
Сивасспор
25 ян. 2021 3:00 pm
Касъмпаша
-
-
Сивасспор
Estádio Nacional 25 ян. 2021 4:30 pm
Белененсеш лого
Белененсеш
- -
Тондела лого
Тондела
25 ян. 2021 4:30 pm
Estádio Nacional
Белененсеш
-
-
Тондела
25 ян. 2021 6:00 pm
Аланияспор лого
Аланияспор
- -
Анкарагюджю лого
Анкарагюджю
25 ян. 2021 6:00 pm
Аланияспор
-
-
Анкарагюджю
25 ян. 2021 6:00 pm
Фенербахче лого
Фенербахче
- -
Кайзериспор лого
Кайзериспор
25 ян. 2021 6:00 pm
Фенербахче
-
-
Кайзериспор
Estádio do Rio Ave Futebol Clube 25 ян. 2021 6:30 pm
Рио Аве лого
Рио Аве
- -
Санта Клара лого
Санта Клара
25 ян. 2021 6:30 pm
Estádio do Rio Ave Futebol Clube
Рио Аве
-
-
Санта Клара
25 ян. 2021 7:00 pm
Бенфика лого
Бенфика
- -
ФК Национал лого
ФК Национал
25 ян. 2021 7:00 pm
Бенфика
-
-
ФК Национал
Adams Park 25 ян. 2021 9:45 pm
Уикъмб лого
Уикъмб
- -
Тотнъм лого
Тотнъм
25 ян. 2021 9:45 pm
Adams Park
Уикъмб
-
-
Тотнъм
San Mamés Barria 25 ян. 2021 10:00 pm
Атлетик Билбао лого
Атлетик Билбао
- -
Хетафе лого
Хетафе
25 ян. 2021 10:00 pm
San Mamés Barria
Атлетик Билбао
-
-
Хетафе
Estádio de São Lúis 25 ян. 2021 10:15 pm
Фаренсе лого
Фаренсе
- -
Порто лого
Порто
25 ян. 2021 10:15 pm
Estádio de São Lúis
Фаренсе
-
-
Порто
0
Ще се радваме да оставите своя коментар!x
()
x
P