Как да правим депозит и теглене средства чрез Skrill?

Как да правим депозит и теглене средства чрез Skrill? 1

Skrill е британска компания за международни онлайн разплащания. Системата позволява осъществяване на онайн плащания чрез интернет. До преди известно време компанията се казваше „Мънибукърс“ (Moneybookers). Разплащателната система на „Skrill“ дава възможност на индивидуалните потребители да си открият електронен портфейл, като услугата е една от най-скъпите на пазара. Системата на Скрил предлага на търговците възможност да приемат онлайн плащания чрез Visa, онлайн портфейла на Скрил и други начини за плащане, които са специфични за отделните страни.

Системата Skrill е собственост и се управлява от Skrill Limited – компания, базирана във Великобритания, регистрирана като оперираща в сферата на паричните услуги и лицензирана да оперира в рамките на Европейския съюз. Компанията се регулира от службите за финансов надзор на Великобритания.

Чрез системата на Skrill могат да се изпращат и получават плащания в 41 валути, поддържат се основните видове кредитни и дебитни карти.

Как работи Skrill?

За да ползвате системата на Skrill трябва да си направите акаунт. Създаването на акаунта е лесно и възможно на английски и няколко други езици. Важно е данните, включително и емейла, които предоставяте да са реални и валидни към датата на отваряне на акаунта ви. Изисква се базисна информация – име, адрес, дата на раждане, Отварянето на акаунт е безплатно и след въвеждане на данните ще получите парола и потребителско име. След това е нужно да заредите портфейла си със средства, като за това можете да използвате различни методи, зависещи и от страната в която се намирате. На сайта на компанията www.skrill.com има инструкции за всяка държава, както и таксите според избрания метод, който може да е дебитна или кредитна карта, биткойн, Paysafe card, Neteller, бързи трансфери и други. Най-бързите методи са кредитна или дебитна карта, когато парите ще са налични веднага, а таксата, която ще заплатите е само към банката и е около 1.9%. Бърз метод е и чрез ePay, като таксата е 0.7% от сумата.

Когато имате вече пари по сметката си в Skrill, вие можете да ги използвате и да правите трансфери към сайтове, които приемат плащане през системата, като по този начин сайтовете към които плащате няма да имат никаква информация за банковата ви сметка.

Системата ви позволява и да теглите пари от акаунта си към своята банкова сметка например.

Как да се регистрираме в Skrill?

Регистрацията е лесна и не отнема много време. Влизайки в сайта е нужно да намерите бутон – създаване на безплатен акаунт/Create your free account, кликвате на него и ще влезете в страницата за въвеждане на данни. Горе в дясно можете да изберете език, българският не е наличен, но има английски, руски, френски, немски и т.н. Въвеждате име и фамилия, валиден имейл адрес, парола, избирате валутата, която предпочитате и натискате бутон за регистрация. На посочения от вас имейл адрес ще получите писмо за потвърждаване на регистрацията. Ще трябва да потвърдите адрес, държава на пребиваване, пощенски код, за да можете да оперирате без лимити. Когато се регистрирате можете да добавите и кредитна или дебитна карта към акаунта си, откъдето лесно да правите депозити или тегления.

Как да правим депозити и тегления

За да депозирате средства в сметката си при букмейкъра вие първо трябва да заредите електронния си портфейл. Депозирането на средства към него може да стане чрез банков трансфер, ползването на Visa или Mastercard, ePay и други.

  • Депозит чрез банков трансфер – удобно и лесно можете да прехвърлите средства от личната си сметка към акаунта си в Системата не удържа такси при депозиране на средства чрез този метод, сумите постъпват в срок от 2 до 5 дена. Имайте предвид, че за да се приеме трансфера средствата трябва да са наредени от банкова сметка на лицето към чиито акаунт се превеждат и в платежното трябва да се запише клиентският номер от Skrill.
  • Чрез кредитна или дебитна карта – тук се удържа такса в размер на 1.9% от преведената сума. Преимущество обаче е, че средствата постъпват веднага по акаунта в Skrill. За трансфер може да се използва само карта, която е издадена на лицето титуляр по акаунта в системата на Skrill. Картата трябва и да е регистрирана в акаунта. Регистрацията става по следния начин: отиваме на меню “Upload Funds” и чекваме кръгчето пред “Credit Card”. След това е нужно да се потвърдят картовите данни, което става чрез въвеждане на данните на картата, добавянето й към акаунта, като така се съгласяваме да бъде изтеглена минимална сума до около 2.99 евро. Изтеглената сума трябва да проверите в извлечението по картата си и след това да я въведете в менюто ‘Верификация на кредитна/дебитна карта”. Тази сума след това ще ви бъде възстановена по акаунта в Skrill.
  • Възможно е също депозит чрез биткойн портфейли, Paysafecard, Neteller.

Депозиране на средстват ви от Skrill към букмейкъра е лесно, влизате в менюто за депозит, избирате метод за депозит: Skrill, вкарвате желаната сума, потвърждавате транзакцията. Средствата ще постъпят в рамките на минута.

Тегленето на средства става отново чрез същите методи описани по-горе. За да започнете да теглите суми към банковата си сметка трябва да я верифицирате, като метода е подобен на този за кредитна или дебитна карта. В процеса на верификация ще потвърдите изпращането на код, който ще можете да откриете като си проверите извлечението по сметката. Там ще има преведена сума от порядъка на няколко стотинки и в основанието за превода ще е написан и кода, който трябва да въведете в акаунта си в Skrill. При тегленето, както и при депозирането изискването е да са идентични титулярите по акаунта и банковата сметка. Можете да си регистрирате няколко банкови средства и ще можете да получавате парите си при доста по-добри условия, отколкото стандартните банкови трансфери. Възможно е валутата по акаунта ви и банковата сметка да са различни, но в такъв случай имайте предвид, че банката ще обмени по техен курс валутите.

Таксата за трансфер от Skrill към банкова сметка е 3,60 лева и средствата постъпват в рамките на 2-5 работни дни.

Кои букмейкъри приемат разплащания със Skrill?

Трябва да отбележим, че почти всички букмейкъри работят със Skrill. Освен това букмейкърите поемат и всички такси на клиентите си при теглене/депозит чрез системата. Средствата преведени от Skrill към букмейкър постъпват в рамките на 1-2 минути, докато тегленията до около 30 минути. Важното е да са спазени някои условия, като например имейл адреса при регистрация в букмейкъра да е същият и като този по акаунта в Skrill. Сред приемащите депозит и теглене чрез Skrill са:

  • BET365
  • WINBET
  • BWIN
  • 1XBET
  • EFBET
  • PALMSBET
  • PINNACLE

Предимства и недостатъци

Един от основните въпроси при методите за депозит и теглене е сигурността. Плюс за Skrill е, че са наблегнали на този въпрос и наред с паролите, верификациите на сметки и карти, предлагат и опция за изтегляне на приложение за Android или iOS чрез което да получавате уникален код за всеки депозит или теглене. Друг плюс за системата е сравнително ниските такси за трансфери, като при теглене и депозит от букмейкър като Winbet няма да имате такива. Към плюсовете можем да посочим и кратките периоди нужни за постъпване на средствата.

Към минусите можем да отнесем това, че е възможно някои букмейкъри да ви лишат от първоначален бонус при депозит, ако депозита ви е чрез Skrill. Процедурата по верификация е тромава и отнема време, макар че е изцяло във връзка със сигурността на средствата ви. Друг минус за българските потребители е, че към момента не се поддържа българска версия на сайта.

Заключение

Както всеки метод за депозит и теглене и системата на Skrill си има свои преимущества и недостатъци. Ако притеглим плюсовете и минусите, можем да заявим, че това е една добра и сигурна опция, която може да бъде използвана.

guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
Най-Популярен

Efbet

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

рейтинг

9.7
Efbet
МНЕНИЕ
ВХОД

Bwin

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв.

рейтинг

9.1
Bwin
МНЕНИЕ
ВХОД
Stadion Slavija 2 дек. 2020 3:00 pm
Славия лого
Славия
0 0
Ботев Пловдив лого
Ботев Пловдив
2 дек. 2020 3:00 pm
Stadion Slavija
Славия
0
0
Ботев Пловдив
2 дек. 2020 5:30 pm
Левски София лого
Левски София
- -
Локомотив Пловдив лого
Локомотив Пловдив
2 дек. 2020 5:30 pm
Левски София
-
-
Локомотив Пловдив
Stadion FK Krasnodar 2 дек. 2020 7:55 pm
Краснодар лого
Краснодар
- -
Рен лого
Рен
2 дек. 2020 7:55 pm
Stadion FK Krasnodar
Краснодар
-
-
Рен
Başakşehir Fatih Terim Stadyumu 2 дек. 2020 7:55 pm
Истанбул Башакшехир лого
Истанбул Башакшехир
- -
РБ Лайпциг лого
РБ Лайпциг
2 дек. 2020 7:55 pm
Başakşehir Fatih Terim Stadyumu
Истанбул Башакшехир
-
-
РБ Лайпциг
2 дек. 2020 8:00 pm
АФК Уимбълдън лого
АФК Уимбълдън
- -
Питърбъро лого
Питърбъро
2 дек. 2020 8:00 pm
АФК Уимбълдън
-
-
Питърбъро
2 дек. 2020 9:00 pm
Мидълзбро лого
Мидълзбро
- -
Суонзи лого
Суонзи
2 дек. 2020 9:00 pm
Мидълзбро
-
-
Суонзи
2 дек. 2020 9:00 pm
Бристол Роувърс лого
Бристол Роувърс
- -
Джилингам лого
Джилингам
2 дек. 2020 9:00 pm
Бристол Роувърс
-
-
Джилингам
2 дек. 2020 9:00 pm
Хъл Сити лого
Хъл Сити
- -
Донкастър лого
Донкастър
2 дек. 2020 9:00 pm
Хъл Сити
-
-
Донкастър
2 дек. 2020 9:00 pm
Шросбъри лого
Шросбъри
- -
Акрингтън Станли лого
Акрингтън Станли
2 дек. 2020 9:00 pm
Шросбъри
-
-
Акрингтън Станли
2 дек. 2020 9:45 pm
Блекбърн лого
Блекбърн
- -
Милуол лого
Милуол
2 дек. 2020 9:45 pm
Блекбърн
-
-
Милуол
P