fbpx

Как да печелим от футболни залози онлайн

Има стратегии в спортните залози, които ще ви накарат да спрете да се обръщате към късмета си за помощ. Естествено, не могат да ви гарантират печалба, но пък наистина е възможно да излезете победител в дългосрочен план.

Фокусирайте се само върху един отбор

Много от букмейкърите предлагат редица спортове със стотици пазари към тях. Това определено може да ви подведе да започнете да поставяте залози на отбори, които не познавате. Може да го правите, ако имате голяма банка, но определено няма да сте на печалба в дългосрочен план.
Ако се фокусирате само върху един отбор, времето да направите проучване за мача, на който ще заложите е двойно по-малко, тъй като ще трябва да проучите само противниковия състав.
И да, това звучи като добра и доходоносна идея, да се придържате само към един отбор през целия сезон едва ли е най-вълнуващото нещо, което сте чували.

Залагайте против тълпата

Това всъщност е стратегия, която се радва на голяма популярност. Принципа е прост, залагайте на отбора срещу който ще заложат повечето хора. Тъй като букмейкърите не представят данни за поставените залози на различните отбори, трябва да разчитате и на предположения. Не всеки път е толкова трудно обаче, ако забележите коефициента на даден отбор да падне рязко, това е отличен знак, че много хора разчитат именно на него. Стратегията е идеална за хора, които не желаят да прекарат часове в проучване на отборите и тяхното поведение на терена.  Тя е проста и лесно изпълнима и точно това е причината много хора да натрупат цяло състояние следвайки именно нея.

Залагайте определен процент от банката си

Ако играете за забавление определено няма да ви попречи да заложите например ¼ от банката си на един мач. Е да, но ако искате да отнесете нещата на следващото ниво, това е първото нещо от което трябва да се откажете. Можете да се опитате да поставите лимита си на например 1 или 2 процента от общия размер на банката си. Ако имате 1000 лева банка може и да ви се стори смешно, но е абсолютен факт, че малцина разполагат с такива ресурси, затова смятаме, че този съвет е релевантен. Определено рисковете ако разчитате на тази стратегия са много по-малки, пък и ако изгубите 1 процент от финансите си няма да ви докара главоболие.

Остави коментар

avatar

Pinnacle

НАЧАЛЕН БОНУС - НЯМА

рейтинг

9.5
МНЕНИЕ ВХОД

PalmsBet

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 100лв.

рейтинг

9.5
МНЕНИЕ ВХОД
Най-Препоръчван

Winbet

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 100лв.

рейтинг

9.4
МНЕНИЕ ВХОД
Най-Желан

Bet365

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 100лв.

рейтинг

9.8
МНЕНИЕ ВХОД
Weston Homes Stadium 29 мар. 2020 12:00 am
Питърбъро
- -
Блекпул
AESSEAL New York Stadium 29 мар. 2020 12:00 am
Родъръм
- -
Джилингам
P