fbpx

Как да печелим от игра на слот машини

Слот машините обикновено са тези, които се радват на най-голяма популярност сред слот игрите. Въпреки, че разноцветните игри и впечатляващите джакпоти обикновено са трикове, които биха ви накарали да заложите парите си на тях. Но все пак ние ще ви представим някои тактики с които можете да си тръгнете като победител.

Oпределете си бюджет

Дори и да попитате професионалист, всеки ще ви даде един и същ съвет. И той е, че тайната към успеха в слот игрите е да си определите бюджет, който плътно да следвате. След определянето на бюджета си можете да намерите и игра, която да пасва на него. Така си гарантирате часове забавление, вместо да похарчите всичко набързо.

Обърнете внимание на печелившите линии

Дори и да ви се струва скучно е редно да знаете какво е печеливша линия и как да използвате тези знания за да спечелите. Много от хората всъщност не осъзнават, че именно печелившите линии са от ключово значение. Например, ако играете ротативка с джакпот и играта е с 25 печеливши линии, не очаквайте да спечелите наградния фонд ако залагате на само на 5 линии. За игрите с джакпот е необходимо залога ви да покрива всички печеливши линии, за да грабнете наградата.

Възползвайте се от бонусите

Почти всеки уважаващ себе си букмейкър има редица оферти към новите си играчи, че и не само към тях. Бонус при регистрация, безплатни завъртания или бонус презареждане са малка част от промоциите с които разполагат операторите. Проучете внимателно всяка една оферта и преценете до каква степен може тя да ви бъде от полза, когато играете.

Остави коментар

avatar
Най-Препоръчван

Winbet

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 100лв.

рейтинг

9.4
МНЕНИЕ ВХОД

Bwin

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв.

рейтинг

9.1
МНЕНИЕ ВХОД

PokerStars

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 600$

рейтинг

9.5
МНЕНИЕ ВХОД
Най-Надежден

Betfair

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 100€

рейтинг

9.2
МНЕНИЕ ВХОД
Stadion Galgenwaard 9 апр. 2020 8:15 pm
Утрехт
- -
Аякс
9 апр. 2020 9:45 pm
Бери
- -
Транмиър
P