Как да печелим от залози на дартс?

Как да печелим от залози на дартс? 1

Макар и нетолкова популярен спорт, дартса е игра, която предлага огромен набор от възможности в света на спортните залози. Това е така, тъй като голяма част от провежданите турнири се излъчват онлайн и много лесно букмейкърите могат да се сдобият с живо предаване, а това от своя страна привлича повече клиенти. Но как да станете част от този може би малко познат за вас свят?

 

Правила на играта Дартс

На първо място е дъската, която играе ролята на мишена. Тя е с формата на кръг и е разделена на 20 сегмента, номерирани от 1 до 20. В средата е центъра на мишената, който има стойност 50, а около нея има по-малък кръг, който също е отделен сектор и носи 25 точки. Сегментите са свързани помежду си с два пръстена, вътрешен и външен. Тяхната основна роля е да удвоят, съответно утроят точките, които се получават нормално от даден сегмент. Всеки играч има три стрелички, с които има право да играе при съответното хвърляне. Всеки един от участниците започва с начален резултат от 501 точки и получава ред за хвърляне на своите стрелички. Основната задача е чрез сумиране на резултата от хвърлянето да се намали общия брой точки до 0. Ако даден играч стигне до резултат, който му оставя една точка или минава границата на нула, то резултата му се връща до точкит, които е имал преди съответното хвърляне.

 

Как да решим на какво да залагаме?

Вече споменахме, че организирането е ключов момент, когато сме решили да залагаме на дартс. Първото нещо е да решим, кой е букмейкърът, който е най-тясно специализиран в излъчване и поддържане на турнири или на турнир в частност. Един от тези е ef bet компанията за онлайн залози. Това ще ни даде най-голяма вероятнст да наблюдаваме турнира на живо, което пък от своя страна да ни даде повече възможности за печалба. Най-популярни са състезанията, организирани от Професионалната дартс конференция. На тях участват най-известните състезатели, които привличат най-голямо внимание, а също така участват и за най-високите наградни фондове. Най-големия от тези организирани турнири е световния шампионат, който се организира в поселдните седмици на декември месец. След него имаме турнири като Европейския шампионат, Световното Гран При, Шампионска лига по дартс. Всеки един от тези турнири изправя участниците един срещу друг и в по-голямата част от случаите са на принципа на директна елиминация. Разбира се колкото по-малък е турнира, толкова по-малка е вероятността да намерите букмейкър, който да го излъчва. Това е така основно защото букмейкърите не желаят да поемат рискове със събития с решен изход. 

Следващото нещо, което е редно да знаете е как да определите кой е вашия фаворит. Както и при всеки друг индивидуален спорт и тук най-важната част е проучването и запознаването както с участниците в турнира, така и със самия турнир. Защо обаче е нужно това?

Когато проучите състезателите, ще имате реалната възможност да предвидите дали те са истинските фаворити за спечелването на дадена среща. Трябва да знаете, че не винаги по-ниските коефициенти представят реалния потребител. Много често това е просто мнението на тълпата, която продължава да залага на по-ниския коефициент именно заради илюзията, с което прави коефициента още по-нисък, а този за вашия фаворит – по-висок. Когато от друга страна разберете кои са фаворитите в даден турнир е важно да разберете срещу кого ще се изправят те и как ще бъде проведен жребия. Ако например решите да заложите на двама играчи, които да достигнат до полуфинал, но не сте проучили добре и се окаже, че те се срещат директно един срещу друг на по-ранен етап в турнира, то вие ще загубите един от залозите си.

 

Какви са възможните пазари?

Както и при всеки друг турнир и при тези по дартс основния пазар е за победител. Човека, който ще вдигне трофея. За жалост обаче, ако не поставите голяма сума, то възможността за печалба е малка. А и съществува голям риск, вашия фаворит да не се справи, тъй като залог за победител в турнир означава, че той трябва да премине през всички етапи като победител. За да увеличите възможностите си за печалба, може да заложите за това дали даден състезател ще премине през определен етап на турнира. По този начин ще имате възможност да заложите не само на един човек, тъй като няколко участника могат да бъдат победители в този вид залог, но и след като приберете печалбите си, да ги сложите отново, но този път за следавщия етап или за финала. По този начин увеличавате многократно шансовете си за успех. Но както и при един тенис турнир, например, най-важното за залагащия са директните сблъсъци. Това дава възможност за максимално извличане на печалба. Просто се замислете, ако вярвате, че един състезател ще достигне до определен етап на състезанието, защо вместо да заложите на това, да не заложите за него при всеки директен сблъсък.

[alert type=”info” icon-size=”normal”]Имайте предвид, че понякога е възможно вашия фаворит, да не е фаворит и на публиката и затова в дадена среща да има дори примамливо голям коефициент, който сам по себе си да ви донесе повече, отколкото залог от предишния тип за достигане на даден етап.[/alert]

Разбира се като при всеки подобен спорт и тук имаме и типичните пазари като хендикап и точен резултат и под/над геймове. Ако не знаете как да залагате с хендикап, може да разберете тук. В зависимост от срещата може да имате и по-нестандартни пазари като това колко пъти ще бъде направен резултат от 180 при хвърляне на три стрелички, дали първата стреличка в срещата ще бъде тройно двадесет или пък какъв ще е цвета на който ще попадне първата стреличка от срещата. Когато няма срещи, насочете се към букмейкър, като Бет365 BG, който предлага залози на виртуален дартс на всеки 5 минути!

 

Залагане на живо

Това е една от основните причини, поради които много хора избират на залагат на срещи по дартс. Както вече споменахме, много често турнирите имат пряко предаване, а заедно с него са налични и пазарите на живо. Букмейкърите дават възможност на клиентите си в реално време да следят срещата и да правят своите предвиждания така, че да спечелят възможно най-много. А ако даден техен първоначален залог е губещ, да потърсят възможност да го затворят преждевременно, предвиждайки негативния изход от срещата. Или ако това не е възможно да контрират с друг залог, който да върне баланса.

 

Заключение

С изложеното се постарахме да ви покажем, че турнирите по дартс могат да открият един нова свят за залагания. Както и всеки друг спорт, предварителното проучване, е ключа към ефективното залагане и големи печалби, а разумното залагане е основа за намаляване на загубите. Затова се запознайте добре с всеки индивидуален турнир, изберете букмейкър, който предлага най-много възможности за него и играйте. Преди да поставите залози, не пропускайте да се запознаете и с актуалните бонуси, тъй като те ще ви дадат летящ старт при вашите залози. Не пропускайте да погледнете и специалните  Bet365 бонуси и оферти налични при залозите на дартс.

0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

PalmsBet

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 30лв.

рейтинг

9.5
Най-Популярен

Efbet

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

рейтинг

9.7
Най-Желан

Bet365

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 100лв.

рейтинг

9.8
Най-Препоръчван

Winbet

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 100лв

рейтинг

9.4
0
Ще се радваме да оставите своя коментар!x
()
x
P