Как да печелим от залози на Хрътки

Как да печелим от залози на Хрътки 1

Въпреки че надбягванията с хрътки не са чак толкова популярни у нас, в държави като Великобритания, Ирландия и САЩ този спорт отдавна е обект на сериозна почит. Нещо повече, надбягванията с тази порода кучета съществуват от толкова дълго време, че спокойно можем да определим този спорт като един от традиционните такива в историята на хазартната индустрия. Някои дори биха казали, че е аристократичен. Затова и букмейкъри като bet365 предлагат този спорт в портфолиото си.

Според правилата на спорта, хрътките се състезават на разстояние не по-малко от 210 метра. Максималната дистанция достига 1105 метра. Разбира, съществуват различни категории и разновидности на спорта. Обикновено кучетата се “стимулират” да тичат от механичка примамка, която се опитват да уловят. Всички собственици на хрътки за състезания са задължени от регулациите да ги отглеждат по определен начин, за да бъдат конкурентни на останалите. Животните се подлагат на специфични диети и упражнения, за да се превърнат в едни възхитителни атлети.

 

Видове залози при хрътките

Можем да кажем, че състезанията с хрътки не са никак лесни за залагащите, но пък често предлагат страхотни коефициенти, които със сигурност ще ви се усладят. Ние ви съветваме да се опитате да си изградите стратегия, защото сляпото налучкване на печелившата хрътка трудно ще ви доведе до краен успех.

Винаги можете да опитате да посочите хрътката, която ще спечели състезанието. Друга възможност за залог е т.нар. “Едно срещу друго”, при което трябва да познаете, че вашата хрътка ще финишира по-напред от друга определена хрътка. По-амбициозните от вас могат да опитат да познаят както хрътката победител, така и тази, която ще завърши на второ място. Още по-сложно става при трикаст залозите, където задачата ви е да прогнозирате правилно финалния Топ 3 на състезанието.

 

Важни съвети при залагане на хрътки

  • В каква форма е кучето

Ако сте си харесали определено куче, най-добре е все пак да проверите моментната му форма и представянето му в предишни гонки. Подобна информация може лесно да се открие в системите на букмейкърите или в специализирани сайтове. Проверете каква е възрастта на различните кучета и дали имат предишни изяви на това трасе. И следователно – как са се представили.

  • Не залагайте на само един-единствен пазар. Изпробвайте себе си на различни пазари. Не се подлъгвайте задължително да търсите високите коефициенти с най-сложните възможни маркети. Не препоръчваме и да ограничавате играта си до стандартния избор на победител. Букмейкърите ви предлагат множество вариации на залозите, които можете да направите при надбягвания с хрътки. Опцията “Един срещу друг”, например, за която споменахме в този текст, е чудесен вариант за залог.
  • Прогнозата за времето.

[alert type=”info” icon-size=”normal”]Важна е! Нужно е да разберете, че атмосферните условия наистина могат да повлиаят на представянето на кучетата. Все пак те са животни, а не машини. Всяка една от хрътките се представя по определен начин при определен тип време. Напишете си домашното в този аспект![/alert]

  • Ако някоя от хрътките е отсъствала известно време, това може да доведе до определен спад в представянето ѝ. Обикновено кучетата, които заради контузия или заболяване са били извън строя, се нуждаят от определен брой състезания, за да влязат в ритъм и да открият най-добрата си форма. Имайте това предвид, когато залагате.
    Следете за настроенията на хрътките. Това е възможно от сегментите, които наблюдаваме в преките предавания преди всяко състезание. Ако забележите, че някои от кучетата са наистина енергични и нетърпеливи да бягат, това е знак, че те са готови да се борят за победата. И обратното – ако някое от кучетата изглежда минорно, това почти сигурно няма да доведе до нещо добро в гонката.

 

Заключение

Надбягванията с хрътки определено не са толкова популярни у нас, колкото в други държави, но това не означава, че не трябва да дадете шанс на този аристократичен спорт. Може да се каже, че защитниците на животните не са особено възхитени от този спорт, но истината е, че хрътките за състезания се гледат по изключително добър начин, за да бъдат конкурентни на останалите. Има тенденция залозите с хрътки в нашата част на света да стават все повече, което ни говори, че този спорт печели все повече популярност и в България.

Ако сте новак в сферата и все още се ориентирате, използвайте нашите съвети и сме убедени, че ще се радвате на все по-голям успех. Надбягванията с хрътки имат висок потенциал и често предлагат повече от задоволителни коефициенти на играчите, a някои букмейкъри предлагат и бонуси, които можете да видите в Bet365 бонуси. Е, готови ли сте да пробвате?

0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
Най-Желан

Bet365

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 100лв.

рейтинг

9.8

PalmsBet

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 30лв.

рейтинг

9.5
25 ян. 2021 3:00 pm
Касъмпаша лого
Касъмпаша
- -
Сивасспор лого
Сивасспор
25 ян. 2021 3:00 pm
Касъмпаша
-
-
Сивасспор
Estádio Nacional 25 ян. 2021 4:30 pm
Белененсеш лого
Белененсеш
- -
Тондела лого
Тондела
25 ян. 2021 4:30 pm
Estádio Nacional
Белененсеш
-
-
Тондела
25 ян. 2021 6:00 pm
Аланияспор лого
Аланияспор
- -
Анкарагюджю лого
Анкарагюджю
25 ян. 2021 6:00 pm
Аланияспор
-
-
Анкарагюджю
25 ян. 2021 6:00 pm
Фенербахче лого
Фенербахче
- -
Кайзериспор лого
Кайзериспор
25 ян. 2021 6:00 pm
Фенербахче
-
-
Кайзериспор
Estádio do Rio Ave Futebol Clube 25 ян. 2021 6:30 pm
Рио Аве лого
Рио Аве
- -
Санта Клара лого
Санта Клара
25 ян. 2021 6:30 pm
Estádio do Rio Ave Futebol Clube
Рио Аве
-
-
Санта Клара
25 ян. 2021 7:00 pm
Бенфика лого
Бенфика
- -
ФК Национал лого
ФК Национал
25 ян. 2021 7:00 pm
Бенфика
-
-
ФК Национал
Adams Park 25 ян. 2021 9:45 pm
Уикъмб лого
Уикъмб
- -
Тотнъм лого
Тотнъм
25 ян. 2021 9:45 pm
Adams Park
Уикъмб
-
-
Тотнъм
San Mamés Barria 25 ян. 2021 10:00 pm
Атлетик Билбао лого
Атлетик Билбао
- -
Хетафе лого
Хетафе
25 ян. 2021 10:00 pm
San Mamés Barria
Атлетик Билбао
-
-
Хетафе
Estádio de São Lúis 25 ян. 2021 10:15 pm
Фаренсе лого
Фаренсе
- -
Порто лого
Порто
25 ян. 2021 10:15 pm
Estádio de São Lúis
Фаренсе
-
-
Порто
0
Ще се радваме да оставите своя коментар!x
()
x
P