Как да печелим от залози на Конни надбягвания

Как да печелим от залози на Конни надбягвания 1

Конните надбягвания са спорт, който е сред любителите на хазарта още от самото възникване на спортните залагания и букмейкърите. И до днес има милиони хора в световен мащаб, които остават верни на този толкова традиционен спорт, успял да оцелее и да издържи теста на времето през годините. В днешно време най-добрите коне струват милиони, а да спечелиш конно надбягване е въпрос на чест.

Залозите върху конни надбягвания може да не са толкова популярни, колкото футбола, например, но е факт, че милиони хора по цялото земно кълбо обичат да го правят. В този текст ще споделим с вас няколко страхотни съвета, които биха могли да ви направят по-успешен играч в тази сфера.

 

Доброто проучване – сигурен път към успеха

Хиляди хора залагат милиони върху конни надбягвания всяка година, но истината е, че малко от тях правят съществено и добро проучване, преди да поставят залога си. Това е и причината, поради която малцина от тях имат реални успехи. Подобно на всеки друг спорт, върху който залагате, конните надбягвания също изискват да си “напишете домашното”, преди да поставите на карта парите си. Тук всеки детайл може да е от значение, включително и състоянието на настилката и нейния вид при дадено състезание. Старайте се да ограничите залозите “на тъмно”. Като пример ще ви дадем това, че някои залагат на онзи кон, чийто жокей носи любимия им цвят. Абсурдно, нали?

Статистиката винаги е ваш приятел, независимо от спорта. Една от най-базовите проверки, които бихте могли да направите, е кои коне най-често попадат в Топ 3 на своите състезания. Това не означава задължително, че и този път ще бъде така, но би могло да ви даде добра база за структуриране на вашия залог.

Например:

Някои писти са по-дълги от други. И следователно – някои коне се справят по-добре при по-къси или дълги състезания, сравнено с други. Сдобийте се с възможно най-детайлна информация в този аспект и това би могло да ви помогне.

 

Опитайте различни видове залози

Повечето хора залагат по възможно най-стандартния начин, търсейки крайния победител в състезанието. Няма да е излишно обаче ако вие обогатите “арсенала” си, що се отнася до различните видове залози. Букмейкърите ни предоставят достатъчно богат избор в това отношение.

Мнозина залагащи, например, поставят парите си не върху един, а няколко от конете в дадено състезание. Това е добър начин да увеличите шанса си за успех.
Съветваме ви да експериментирате и да намерите “правилния” залог, що се отнася до конните надбягвания. Всяка допълнителна информация, която сте успели да приемете и анализирате, може да ви бъде полезна при определен тип залог. Открийте кой е той.

Из англоезичните сайтове често можете да срещнете два основни термина за видовете залози при конни надбягвания – “straight” и “exotic”. “Straight” залозите са най-базовите такива, при които, например, опитвате да познаете кой кон ще грабне победата. И логично – “екзотичните” залози са далеч по-специализирани, изискващи много повече знания и умения. Ние ви препоръчваме да се придържате към основните видове залози, ако все още сте нови в сферата и не познавате добре този спорт.

 

Сравнявайте коефициентите при различните букмейкъри

Както и при всеки друг спорт, различните букмейкъри предлагат различни коефициенти за едно и също събитие. Конните надбягвания не са изключение от това правило. След като вече сте решили на кое състезание ще заложите и по какъв начин, направете бърза справка из предпочитаните от вас букмейкъри и вижте кой предлага най-щедри коефициенти. Не забравяйте, че ако залагате редовно, дори малките разлики в цифрите могат да окажат своето влияние в дългосрочен план. За залози на конни надбягвания можем да кажем, че бет 365 е лидер за България, а добрите bet365 бонус предложения само потвърждават казаното.

В заключение можем да кажем, че конните надбягвания са изключително вълнуващи, тъй като всичко се случва в рамките на броени минути, които ще ви изпълнят с адреналин и вълнение. Най-добрите играчи може би няма да искат да го признаят, но истината е, че късметът играе наистина важна роля, що се отнася до надбягванията с коне. Разбира се, някои коне и жокеи са по-добри от другите, но често битката опира до броени сантиметри в своя край. Въпреки всичко, малките детайли биха могли да ви изведат до успеха. Направете най-доброто проучване на което сте способни и пробвайте късмета си. Гарантираме ви, че ще се забавлявате.

0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

PalmsBet

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 30лв.

рейтинг

9.5
Най-Популярен

Efbet

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

рейтинг

9.7
0
Ще се радваме да оставите своя коментар!x
()
x
P