Как да печелим от залози на Мотоциклетизъм

Как да печелим от залози на Мотоциклетизъм 1

Ако обичате да комбинирате високите скорости с вълнението от залозите, което всички изпитваме, то вероятно поне веднъж ви се е искало да пробвате уменията (и късмета си) в състезанията по мотоциклетизъм. Тази разновидност на моторните спортове се поддържа от повечето букмейкъри, като Efbet и Бет365 които ни предоставят възможността да залагаме на най-големите и важни състезания.

Разбира се, “черешката на тортата”, когато говорим за мотоциклетизъм, е вълнуващият шампионат MotoGP. Именно там са концентрирани най-добрите състезатели и отбори, а вълнението при всяко състезание достига крайни точки. Разбира се, има и други шампионати, където бихте могли да изпробвате уменията си. Днес ще говорим за мотоциклетизма като цяло и залагането върху този спорт, изпълнен с много емоции и страст.

 

Съвети за успех при залози на на мотоцеклитизъм

  • Познавайте спорта върху който залагате

Дори и да имате добри успехи в началото, то останете здраво стъпили на земята – всички сме се радвали на т.нар. късмет на начинаещия. След време обаче ще установите, че редовните печалби и позитивен баланс е резултат не на късмет, а на добри знания и правилно планиране на всеки един залог. Ако възнамерявате да се пробвате в сферата на мотоциклетните спортове, задължително следва да повишите знанията си възможно най-много по отношение на тях. Изберете един определен шампионат, например MotoGP и концентрирайте усилията си там. Изучете историята на шампионата, установете кои са най-добрите отбори и състезатели, проучете какво е моментното им състояние. Не забравяйте, че само защото даден състезател или отбор е доминирал преди пет години, това не означава задължително, че и сега ще е така.

Важно е да научите и всеки малък детайл около правилата на състезанията, защото, особено ако залагате в реално време, това ще бъде от сериозна важност. Колкото повече информация натрупате, толкова по-успешни ще стават залозите ви в бъдеще!

 

  • Моментно състояние на състезателите и отборите

Есенцията на мотоциклетните спортове са състезателите и отборите, за които те се състезават. Тук е важно да разберете, че едните не могат без другите. Иначе казано, дори да е много талантлив определен състезател, той няма шанс да печели състезания, ако няма добър мотоциклет на разположение. Подобно е и с най-добрите отбори, които винаги търсят най-класните състезатели, за да могат да оползотворят потенциала си.

Тук отново ще ви напомним, че е от решаващо значение да имате предвид моментната ситуация на конструкторите и техните пилоти. Мотоциклетизмът е динамичен спорт, в който палката на фаворит може да се предава сезон след сезон. Казано на жаргонен език, “имената не играят”, а значение има единствено моментната форма. Преди и по време на сезона можете да проучите различните данни и информация, които да ви подскажат какво следва да очакваме. Дори онлайн има множество специализирани издания, които могат да осигурят ценна информация за състоянието на различните тимове и пилоти.

 

Видове залози

За да бъдете успешни в залозите на мотоциклетизъм, следва и добре да ги разбирате. Може да се каже, че най-популярните видове пазари в този сегмент са следните:

  • Победител в състезанието
  • Завършек в Топ 3
  • Кой ще спечели пол позишън
  • Кой ще запише най-бърза обиколка
  • Топ 3 по време на квалификацията

Един от най-ценните съвети, които можем да ви дадем, независимо към кой пазар сте се насочили, е следният- никога не приемайте първото, което ви предлагат букмейкърите. Не се подлъгвайте от коефициентите и това, което самите букмейкъри предвиждат като краен изход. Този спорт е изключително динамичен и непредсказуем, поради което коефициентите могат да ви служат най-вече като базов ориентир за ситуацията. Но нищо повече. Далеч по-важно е да направите собственото си проучване и установите какво следва да направитe, преди да поставите вашият залог в Winbet.

Друг важен съвет е да следите метеорологичните условия и дали се очаква дъжд или вятър. Повечето пилоти умеят добре да управляват мотоциклетите си при суха писта и слънчево време, но при дъжд и вятър наистина си проличават най-добрите за момента.

И нека обобщим казаното до момента: изследвайте историята и моментното състояние на спорта, включително на отборите и състезателите в него. Не се подлъгвайте от коефициентите на букмейкърите, а се вглеждайте в детайлите, специфични за самото състезание, което предстои. Всеки един кръг от шампионатите, независимо за кой става дума, е уникален сам за себе си. Не забравяйте и това, че определени пилоти и отбори са по-добри на дадени писти, отколкото на други. Взимайте и това предвид. Ако смятате, че мотоциклетизмът е вашето “нещо” в спортните залози, пожелаваме ви да достигнете възможно най-високо ниво.

guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
Най-Популярен

Efbet

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

рейтинг

9.7
МНЕНИЕ ВХОД

Palms

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 30лв.

рейтинг

9.5
МНЕНИЕ ВХОД
27 сеп. 20201:00 pm
Осасуна
1 3
Леванте
27 сеп. 2020 1:00 pm
Осасуна
1
3
Леванте
27 сеп. 20201:15 pm
Фейенорд
4 2
Алес Дор Уфенинг Ден Хааг
27 сеп. 2020 1:15 pm
Фейенорд
4
2
Алес Дор Уфенинг Ден Хааг
27 сеп. 20201:30 pm
Чайкур Ризеспор
1 1
Аланияспор
27 сеп. 2020 1:30 pm
Чайкур Ризеспор
1
1
Аланияспор
27 сеп. 20201:30 pm
Специя
1 4
Сасуоло
27 сеп. 2020 1:30 pm
Специя
1
4
Сасуоло
27 сеп. 20202:00 pm
Шефилд Юнайтед
0 1
Лийдс
27 сеп. 2020 2:00 pm
Шефилд Юнайтед
0
1
Лийдс
27 сеп. 20202:00 pm
Бордо
0 0
Ница
27 сеп. 2020 2:00 pm
Бордо
0
0
Ница
27 сеп. 20202:00 pm
Арсенал Тула
2 3
ФК Ростов
27 сеп. 2020 2:00 pm
Арсенал Тула
2
3
ФК Ростов
27 сеп. 20203:00 pm
Ейбар
1 2
Атлетик Билбао
27 сеп. 2020 3:00 pm
Ейбар
1
2
Атлетик Билбао
27 сеп. 20203:00 pm
Бристъл Сити
2 0
Шефилд Уензди
27 сеп. 2020 3:00 pm
Бристъл Сити
2
0
Шефилд Уензди
27 сеп. 20203:30 pm
Утрехт
3 1
Валвейк
27 сеп. 2020 3:30 pm
Утрехт
3
1
Валвейк
P