Как да печелим от залози на Скоркаст & Уинкаст

Как да печелим от залози на Скоркаст & Уинкаст 1

Всеки голям букмейкър предлага множество опции за онлайн залози, между които залагащите могат да избират най-подходящите за тях. Възможностите са много и има буквално за всекиго по нещо, така че да задоволи своята тръпка едновременно към футболната игра и към онлайн залаганията.

Едни от най-популярните залози сред любителите на онлайн залаганията днес са тези за Уинкаст и Скоркаст залозите.

Уинкаст е повече от любопитна опция, от която могат да се възползват залагащите, които искат да опитат късмета си.

 

Какво представляват Скоркаст и Уинкаст залозите?

Този залог е за двойни прогнози, при които играчът обвързва в един фиш две предположения от една-единствена спортна среща. Залогът се използва предимно във футболни мачове, при които се играе за голмайстора на мача и за финалния резултат от футболната среща.

За да спечелите при подобно залагане, трябва да познавате правилно и двете позиции.

Прогнозата ви обаче за голмайстора на срещата и за крайния резултат често може да не съвпаднат, така че използвайки различни комбинации за това, в крайна сметка ще получите вашия коефициент за залога си.
Има и разновидности на Уинкаст залога, при които трябва да прогнозирате и кой по-точно ще е първи голмайстор на футболната среща или пък точния резултат на мача. При тази опция има дори още по-изгодни стойности за печалба, но и рисковете са по-големи.

Скоркаст залозите представляват един вид продължение на Уинкаст прогнозите. Този залог също изисква две предположения за една-единствена среща. Те са за голмайстора на мача и точен краен резултат. Според специалистите, при залози като Уинкаст и Скоркаст най-изгодно и безрисково е да се залага на отборите, в които има изявени и доказани голмайстори, така че изненадите да бъдат минимални.

Друг добър съвет в тази насока е да заложите на отбор, който ще играе със сигурен аутсайдер, така че отново да сведете рисковете за вас до минимум.

Много важно е за залагащите по тези системи, да проучат перфектно съответните футболни първенства и отбори, на които възнамеряват да правят своите Уинкаст и Скоркаст залози.

Наблюдаващите отблизо света на футбола знаят, че някои изявени голмайстори често попадат в добри серии, като в същото време най-добрите реализатори в даден тим имат по доста попадения. Основното и на двата пазара е да направите задълбочено проучване и да имате добър поглед върху играта и статистиката, както и върху досегашното представяне на тимовете и футболистите, а най-вече да запомните, че в основата на тези залози най-важното си остава вашия избор на голмайстор.

Няма нужда играчът да залага непременно на всеки мач на любимия си футболен отбор. Номерът е да се уцели момента, в който предвиждате, че точно даден голмайстор ще вкара гол, но не забравяйте, че същевременно трябва да прогнозирате успешно и финалния изход от футболната среща. В крайна сметка залагащите избират този тип залози и заради техните високи коефициенти, въпреки немалките рискове.

Важното е да разработите наблюденията и стратегията си добре преди да направите залозите и да не оставяте нищо на случайността.

Тук статистиката ще ви направи неоценима услуга, тъй като от нея може да получите неоценима информация, която да подкрепи вашия залог и да ви доведе до крайната печалба. От статистиката може да почерпите полезни данни за крайните резултати от срещата на тези два отбора, на които ще залагате, както и кои футболисти са направили силен сезон или са влезли в добра голова серия.

Добре е да се съобразите и с факта, че не всички мачове са подходящи за залози от типа на Уинкаст и Скоркаст. Някои от тях крият по-големи рискове, отколкото други и често в дадена среща няма ясно изразен фаворит или доказан голмайстор, на което да можете безрезервно да разчитате.

Освен във футбола, където са и най-популярни, Уинкаст и Скоркаст залозите вече се срещат и в по-широк кръг от спортове, като тенис, където може да заложите за първи гейм и резултат от маса, или хокей на лед, при който условията на залозите са близки до тези, които се правят във футболните срещи.

 

Заключение

В света на футбола от своя страна, мнозинството букмейкъри залагат на предлагането на възможност за залози най-вече във водещите футболни лиги и колкото е по-популярно едно първенство, толкова повече интригуващи опции са предвидени за него.

Като цяло, Уинкаст и Скоркаст пазарите далеч не са от най-лесните, а рисковете при тях са големи, но в крайна сметка при успешно залагане, ви очакват атрактивни печалби, като при това не бива да подценяваме тръпката от близкото следене на любимото първенство, отбор или играч и възможностите в същото време да реализираме от това и печалба.

В онлайн залагания от този тип, любителите на футбола и на онлайн хазарта, могат да съчетаят успешно двете си основни страсти и да се насладят на тръпката пълноценно. Високите коефициенти и големите печалби при тези залози напълно оправдават и големите рискове, с които са съпроводени, което прави преживяването още по-силно и уникално за всички запалени в тази сфера.

guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
Най-Препоръчван

Winbet

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 100лв

рейтинг

9.4
Winbet
МНЕНИЕ
ВХОД
Най-Популярен

Efbet

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

рейтинг

9.7
Efbet
МНЕНИЕ
ВХОД

PalmsBet

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 30лв.

рейтинг

9.5
PalmsBet
МНЕНИЕ
ВХОД
5 дек. 2020 12:30 pm
Гьозтепе лого
Гьозтепе
1 1
Кайзериспор лого
Кайзериспор
5 дек. 2020 12:30 pm
Гьозтепе
1
1
Кайзериспор
5 дек. 2020 12:30 pm
Генчлербирлиги лого
Генчлербирлиги
2 1
Аланияспор лого
Аланияспор
5 дек. 2020 12:30 pm
Генчлербирлиги
2
1
Аланияспор
RZD Arena 5 дек. 2020 1:00 pm
Локомотив Москва лого
Локомотив Москва
3 1
Рубин Казан лого
Рубин Казан
5 дек. 2020 1:00 pm
RZD Arena
Локомотив Москва
3
1
Рубин Казан
Stadion Vasil Levski 5 дек. 2020 2:15 pm
ЦСКА 1948 лого
ЦСКА 1948
1 0
Берое лого
Берое
5 дек. 2020 2:15 pm
Stadion Vasil Levski
ЦСКА 1948
1
0
Берое
Madejski Stadium 5 дек. 2020 2:30 pm
Рединг лого
Рединг
2 0
Нотингам Форест лого
Нотингам Форест
5 дек. 2020 2:30 pm
Madejski Stadium
Рединг
2
0
Нотингам Форест
Turf Moor 5 дек. 2020 2:30 pm
Бърнли лого
Бърнли
1 1
Евертън лого
Евертън
5 дек. 2020 2:30 pm
Turf Moor
Бърнли
1
1
Евертън
Estadio Ciudad de Valencia 5 дек. 2020 3:00 pm
Леванте лого
Леванте
- -
Хетафе лого
Хетафе
5 дек. 2020 3:00 pm
Estadio Ciudad de Valencia
Леванте
-
-
Хетафе
5 дек. 2020 3:00 pm
Коняспор лого
Коняспор
- -
Ерзурум ББ лого
Ерзурум ББ
5 дек. 2020 3:00 pm
Коняспор
-
-
Ерзурум ББ
5 дек. 2020 3:00 pm
Йени Малатияспор лого
Йени Малатияспор
- -
Истанбул Башакшехир лого
Истанбул Башакшехир
5 дек. 2020 3:00 pm
Йени Малатияспор
-
-
Истанбул Башакшехир
5 дек. 2020 3:00 pm
Джилингам лого
Джилингам
- -
Суиндън Таун лого
Суиндън Таун
5 дек. 2020 3:00 pm
Джилингам
-
-
Суиндън Таун
P