Как да залагаме успешно на Бадминтон

Как да залагаме успешно на Бадминтон 1

Феновете на онлайн залаганията безспорно имат повече от богат избор да правят своите залози и да следят любимите си игри. От година на година тези възможности стават все повече на брой и все по-атрактивни за залагащите, като в същото време все повече авторитетни букмейкъри ги предлагат в своите онлайн платформи.

Бадмингтонът е една от тях, а на всичкото отгоре този незаслужено пренебрегван спорт дава повече от високи коефициенти и повече от щедри възможности за добра печалба на всеки, който залага на тези двубои. Опциите за залагане също са богати и обхващат основните световни събития, сред които Световните първенства, Олимпиади или BWF супер серии, а тези, които следят спорта, не пропускат възможността да заложат и да спечелят при добър късмет и при добро познаване на материята.

Бадмингонът не е така популярен като да речем тениса или пък футбола, но все пак има своите почитатели, основно на пазари като Великобритания, Дания, Швеция, Германия, както и в Китай, Япония, Индонезия, Индия или Южна Корея и Шри Ланка. Междевременно вече и по цял свят има множество любители на онлайн залаганията, които играят с пари на тези мачове. Малцина знаят, че спортът Бадмингон е официална олимпийска дисциплина от 1992 година, но през 2008 година излиза от този престижен списък.

 

BWF супер серии

BWF супер сериите са дело на престижната Световна федерация по бадминтон (или иначе казано BWF) се предлагат в 22Bet и от 2006 година насам се провежда ежегодно на турнирни началa, в което се включват общо 12 държави от цял свят. Супер сериите на т.нар. Masters Final също се провеждат всяка година, а наградният фонд е впечатляващ и се разпределя между участниците, които са всичките 8 от най-добрите играчи и тимове, които имат победи в супер сериите. Самото Световно първенство по Бадмингон датира още от 1977 година и протича всяка година в 5 дивизии. При Бадмингонът залозите са за победителя в мача, победителя в първия гейм, общите точки в съответния мач, хендикап-геймовете и четвъртфиналите.
Професионалистите знаят, че и на Бадмингон мачовете трябва да ползват цялата налична информация, статистика и анализи, за да могат да се похвалят с печалба и да използват най-добрите коефициенти.

Ако сте от любителите на Бадмингтона и имате страст към онлайн залаганията, това е вашия шанс за крайна победа и осигурени добри доходи. Залозите си може да направите спокойно и от компютъра у дома, както и през надеждното мобилно приложение, което ви позволява да играете винаги и по всяко време, където и да се намирате. Факт е, че макар спортът Бадмингтон да е по-скоро семейно занимание и да е далеч от световните прожектори на световните спортове, той все пак е със силно конкурентно начало и дава възможност на залагащите да спечелят добри пари от него. Този спорт фигурира сравнително отскоро в сайтовете на основните букмейкъри у нас, но това не му пречи да има своите почитатели, които правят редовно своите залози именно на тази игра. Плюс това тези турнири са повече от редовни и наистина имате възможността да поставите своите залози по всяко едно време, без значение на сезон или час от денонощието, където и да се намирате. Непрекъснати възможности за залог можете да намерите в букмейкъра bwin.

Високите коефициенти, добрите възможности за печалба, както и атрактивната игра, която крие много изненади, са привлекателни за мнозина, търсещи бърза възможност за увеличаване на личните си среща, при това съпроводена със силната тръпка да следите едни наистина оспорвани двубои. Като при всеки един спорт, така и при Бадмингтона има страстни фенове и ценители, които следят отблизо основните турнири и първенства и които се запознават подробно със статистиката за отминалите мачове, моментното състояние на отделните играчи и тимовете.

Именно тези залагащи си осигуряват и най-добрите шансове да спечелят, а в същото време заразяват с ентусиазма си и мнозина други, които откриват тепърва пъстрия свят на Бадмингон състезанията в Bet365 спорт.

0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари
Най-Желан

Bet365

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 100лв.

рейтинг

9.8
Най-Препоръчван

Winbet

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 100лв

рейтинг

9.4

Bwin

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв.

рейтинг

9.1
P